baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.715
- Πόντοι
- 6.035
εχουν να πεσουν κολλαν κι λευκα εφαρμοστα παντελονια την παρασκευη που θα τριζουν τα πεζοδρομια.Μ.Εβδομαδα ουτε ερωτα δεν κανω φιλε-μπαρε
εχουν να πεσουν κολλαν κι λευκα εφαρμοστα παντελονια την παρασκευη που θα τριζουν τα πεζοδρομια.Μ.Εβδομαδα ουτε ερωτα δεν κανω φιλε-μπαρε
δεν εχω ματια για αλλη φιλε-μπαρεεχουν να πεσουν κολλαν κι λευκα εφαρμοστα παντελονια την παρασκευη που θα τριζουν τα πεζοδρομια.
Καλησπέρα φίλε Αθηναίο ,εγώ πάντως μερικά τα ρίχνωΜ.Εβδομαδα ουτε ερωτα δεν κανω φιλε-μπαρε
ναι καλα. ουπς σορρυ ξεχασα οτι διαβαζει.δεν εχω ματια για αλλη φιλε-μπαρε
Είσαι το 1 της 100%δεν εχω ματια για αλλη φιλε-μπαρε
Ειναι σιγουρο οτι θα την ανακατεψει τη τραπουλα ο Ανιγκο και ο,τι του βγει. Ο Μαθιος να ειναι καλα μέχρι το τελος γιατι με τον πνευματικο του στο παγκο βγαζει γουστα.εχω την εντυπωση οτι ο γκουσγκουνης ψιλοκοβει το ματι του,τι εννοω θελω να πιστευω οτι σωκρατης θα ειναι στον παγο,μπιελ που μας εχει φαει τα σωθικα ολη τη σεζον θα κατσει παγκο,οποτε ναι με ρεαλιστικη ενδεκαδα και χωρις παιχτες που κανουν αγκαρια μπορουμε την υπερβαση και ας εχουμε χασει το τρενο.
πιστέυω η ομάδα θα καταρρεύσει απο δω και πέρα και θα κάνει μόνο ήττες στους εναπομείναντες αγώνες και με το ζόρι καμμιά ισοπαλία, έλλειψη κινήτρου, οι περισσότεροι φευγάτοι και βαριούνται κλπΕιναι σιγουρο οτι θα την ανακατεψει τη τραπουλα ο Ανιγκο και ο,τι του βγει. Ο Μαθιος να ειναι καλα μέχρι το τελος γιατι με τον πνευματικο του στο παγκο βγαζει γουστα.
Δεν έκανε τίποτα πέρασε σαν αόρατοςΤέλος ο Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Χάμες Ροντρίγκες.www.sport24.gr
Τις ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ τις θυμάσαι...πως παιζόταν η πρόκριση....οπωτε ειθελε έκανε ευκαιρία...μέσα στην περιοχήκαλύτερος παίκτης του γάβρου Ανδρούτσος , όαση μέσα στους άμπαλους της σαβάνας
Παρ΄όλα τούτα αν δεν άπλωνε την ποδάρα του ο ξυλοκόπος στο αυτογκόλ, η πρόκριση παιζόταν
τελικα θα τις παρεις τις καρτες ρε;ευκαιρια ειναιεχουν αλλαξει οι εποχες.
Παλια εφερνες εναν "συνταξιουχο" παιχταρα στην ελλαδα, επαιζε 2-3 χρονια στο 50% του, κανοντας πλακα στους υπολοιπους, και μετα εφευγε. Τωρα τους φερνεις για λιγους μηνες, ξεπουλανε φανελες, και πατανε χορταρι μια φορα το μηνα...
Ακριβυνε το σπορ, δεν υπαρχουν πλεον "ευκαιριες", οτι πληρωνεις παιρνεις. Μονη ελπιδα των ελληνικων ομαδων οι ακαδημιες των κλαρινογαμπρων ινσταγκραμερ, ζητω που καηκαμε δηλαδη.
ε αυτο λεω. πριν 10-15 χρονια εφερνες ενα ονομα και εκτος απο τον σαματα που γινοταν σε μιντια και αεροδρομια, επαιζε και μπαλα. Τωρα φερνουμε κυριολεκτικα συνταξιουχους διασημους, ανθρωπους οι οποιοι ειναι ποδοσφαιρικα τελειωμενοι και απλα εξαργυρωνουν τα τελευταια τους εφαπαξ...Τελικά όλοι οι παιχταράδες του περσινού καλοκαιριού, που γράφαμε πως είναι τελειωμένοι κάποιο κακεντρεχείς, φεύγουν άρον άρον.
@paparotriftoulas Άλλοι ήταν συνταξιούχοι άλλοι όχι. Μερικούς τους περιέγραφαν έτσι ενώ δεν ήταν.
Rivaldo, Gilberto Silva πχ ήταν τρομεροί.
και μονο που πρεπει να ανταλλαξω στοιχεια και να τις δηλωσω στο ονομα μου, αυτοματα η αξια τους ειναι υπο του μηδενος, και τσαμπα να μου τις δωσει εκλεψε ενα περιπτερο να πουμε και φορτωσε τις τριαντα παλιες καρτες-ξυστό που βρηκε στο ντουλαπι ο μλκςτελικα θα τις παρεις τις καρτες ρε;ευκαιρια ειναι
στο πρώτο ημίχρονο κ μέχρι το αυτογκόλ η μπάλα παιζότανε στο μισό γήπεδοΤις ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ τις θυμάσαι...πως παιζόταν η πρόκριση....οπωτε ειθελε έκανε ευκαιρία...μέσα στην περιοχή
Μάλλον άλλο παιχνίδι έβλεπες....με το που ξεκίνησε αμέσως το ημίχρονο αμέσως όμως έχασε ευκαιριες 2&3 δεν θυμάμαι...για δεν πάλι λίγο τα στιγμιότυπα....στο πρώτο ημίχρονο κ μέχρι το αυτογκόλ η μπάλα παιζότανε στο μισό γήπεδο