athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.189
- Πόντοι
- 12.756
καλησπερα φιλε-μπαρεποιος θα ειναι ο χατζηνακος μας,μαλλον ο αθηναιος λογο αναστηματος.
καλησπερα φιλε-μπαρεποιος θα ειναι ο χατζηνακος μας,μαλλον ο αθηναιος λογο αναστηματος.
Εαν νικήσω στο Καραισκάκη θα σε πάω στο Cavaliere στη Ν.Σμύρνη......Ας φαω μονο ενα εστω με αυτογκολ και ας βαλω παλι δυο... Μου κανει.
Από πότε έχετε να μας κερδίσετε στο Φάληρο?Εαν νικήσω στο Καραισκάκη θα σε πάω στο Cavaliere στη Ν.Σμύρνη......
θα πας παρελαση?καλησπερα φιλε-μπαρε
Νομίζω απο τότε που ήμουνα φαντάροςΑπό πότε έχετε να μας κερδίσετε στο Φάληρο?
Αν νικησω εγω θα σε παω επισης στο ιδιο μερος.Εαν νικήσω στο Καραισκάκη θα σε πάω στο Cavaliere στη Ν.Σμύρνη......
θα πας παρελαση?
αεκ και παο καραισκακη θα τους παρουμε στα αλλα τι θα κανουμε δεν ξερω.Αν νικησω εγω θα σε παω επισης στο ιδιο μερος.
Τα πιάσαμε τα λεφτά μαςΑν νικησω εγω θα σε παω επισης στο ιδιο μερος.
επιταφιο ρε μπαγλαμα η μεγαλυτερη παελαση κορασιδων ειναι.
ααααααα...εγω παω για το Θρησκευτικο συναισθημα ρεεπιταφιο ρε μπαγλαμα η μεγαλυτερη παελαση κορασιδων ειναι.
Ε, παρακαλα μην ερθει Χ δηλαδη...Τα πιάσαμε τα λεφτά μας
Τότε θα παίξει AladdinΕ, παρακαλα μην ερθει Χ δηλαδη...
ααααααα...εγω παω για το Θρησκευτικο συναισθημα ρε
Είναι που κρατάς χαρακτήρα και δεν θα αμαρτήσειςεπιταφιο ρε μπαγλαμα η μεγαλυτερη παελαση κορασιδων ειναι.
Μεσα!Τότε θα παίξει Aladdin
Μονο που η Αεκ δεν θα ερθει στις 22 για να κανει διαχειρηση και διαφυλαξη αποτελεσματος. Θα ερθει να σου παρει την ισοπαλια τουλαχιστον. Το ιδιο και ο βαζελος. Που σημαινει οι πρεπει να εισαι τουλαχιστον εναν ποντο μπροστα του οταν θα σου ερθει.αεκ και παο καραισκακη θα τους παρουμε στα αλλα τι θα κανουμε δεν ξερω.
δεν αμαρτανω ουτε σαρκικα και λεκτικα,νοητικα δυστυχως δεν το ελεγχω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι που κρατάς χαρακτήρα και δεν θα αμαρτήσεις
εχω την εντυπωση οτι ο γκουσγκουνης ψιλοκοβει το ματι του,τι εννοω θελω να πιστευω οτι σωκρατης θα ειναι στον παγο,μπιελ που μας εχει φαει τα σωθικα ολη τη σεζον θα κατσει παγκο,οποτε ναι με ρεαλιστικη ενδεκαδα και χωρις παιχτες που κανουν αγκαρια μπορουμε την υπερβαση και ας εχουμε χασει το τρενο.Μονο που η Αεκ δεν θα ερθει στις 22 για να κανει διαχειρηση και διαφυλαξη αποτελεσματος. Θα ερθει να σου παρει την ισοπαλια τουλαχιστον. Το ιδιο και ο βαζελος. Που σημαινει οι πρεπει να εισαι τουλαχιστον εναν ποντο μπροστα του οταν θα σου ερθει.
Μ.Εβδομαδα ουτε ερωτα δεν κανω φιλε-μπαρεδεν αμαρτανω ουτε σαρκικα και λεκτικα,νοητικα δυστυχως δεν το ελεγχω.