troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.119
- Πόντοι
- 5.506
εισαι αλλα δεν το ξερεις θειο....εισαι πολυ ενταξει παιδι για να εισαι κατι αλλοΔεν είμαι Ολυμπιακός...
εισαι αλλα δεν το ξερεις θειο....εισαι πολυ ενταξει παιδι για να εισαι κατι αλλοΔεν είμαι Ολυμπιακός...
Τι είσαι?Δεν είμαι Ολυμπιακός...
και εσυ ολυμπιακος εισαι αλλα σε αφηνουμε να εισαι βαζελα για τιμωριαΤι είσαι?
Μπουγατσομάχος ή μεζούρας?
Ε θα σε γαμήσω.....και εσυ ολυμπιακος εισαι αλλα σε αφηνουμε να εισαι βαζελα για τιμωρια
Θείο στο σταρ έχει τον Κονορ, τον Γκρεγκ και την Αμάγια. Τους PJ Masks!!εισαι αλλα δεν το ξερεις θειο....εισαι πολυ ενταξει παιδι για να εισαι κατι αλλο
φιλος-μπαρος δουλευει λες;Θείο στο σταρ έχει τον Κονορ, τον Γκρεγκ και την Αμάγια. Τους PJ Masks!!
Είναι γείτονες, φίλοι, συμμαθητές και τους αρέσει η περιπέτεια!
Ίσα μωρή θεούσα.....ΚΑΛΩ ΤΑΚΗ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΓΚΙΦΑΚΙ ΜΕ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΚΑΜΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ......παρακαλω τα ποστ να σταματησουν κυριακη μεσανυχτα γιατι ειναι Μ. Εβδομαδα...
Καλό ερώτημα...φιλος-μπαρος δουλευει λες;
ΝΑΙ! του μεινανε να μαζεψει 2000 ευρω για να δωσει την προκαταβολη για το αμαξι....ηδη δουλευει 25 χρονια τωρα και μαζεψε ενα 500αρικο...φιλος-μπαρος δουλευει λες;
Ε! θα σας γαμησουμε ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ρε μουνιΊσα μωρή θεούσα.....
Χριστιανοταλιμπάν....
ελα αδερφε.....θα παει η παπαρδελα συνεφο
κανε αναλυση ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ για να ξερω για τι θα σε βρισω μετα
αυριο αναλυση....τωρα μονο στοχασμος στο γκανγκμπανγκ που θα σας κανουμε αυριοκανε αναλυση ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ για να ξερω για τι θα σε βρισω μετα
κανε αναλυση ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ για να ξερω για τι θα σε βρισω μετα
ειμαι φειδωλος ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΛΑΩαυριο αναλυση....τωρα μονο στοχασμος στο γκανγκμπανγκ που θα σας κανουμε αυριο