Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.297
- Πόντοι
- 6.256
20 Απριλη εχουμε ντελιβερι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πλησιάζει μεγάλη Παρασκευή έρχεται το κάρο?
20 Απριλη εχουμε ντελιβερι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πλησιάζει μεγάλη Παρασκευή έρχεται το κάρο?
Ναι τύπε 150 εκ θα τον πουλήσει ο ΠΑΟΚ στην Ρεάλ Μαδρίτης…φιλε βλεπεις μπαλα
Κάτσε ρε τυπε..Ακομα μια μυθικη εμφανιση εκτος εδρας και ρεσιταλ κοουτσαρισματος απο Μπαρστοκα....πλεον εχουμε αποδεχτει οτι θα παμε στο τελος της χρονιας με 6 παιχτες μιας και Σλουκας,Καννααν,Μπολομποι,Πιτερς και Λαρεντζακης εχουν παει απο τωρα διακοπες για το καλοκαιρι.
Τυπε εδω και 1 μηνα δεν τραβαει η ομαδα με τις αναθυμιασεις παμε......Κάτσε ρε τυπε..
Πως τους ισοπεδώνεις έτσι..
Ακόμη πρώτοι είναι, έχει πορεία ακόμη.
Στο κολπο είναι και οι φάπες, μπας και το διαχειριστουν όταν έρθει η κρίσιμη ώρα.
Δε συμφωνώ πλήρως, αλλά δεν παίζουμε και μπάσκεταρα.Τυπε εδω και 1 μηνα δεν τραβαει η ομαδα με τις αναθυμιασεις παμε......
Τυπε εδω και 1 μηνα δεν τραβαει η ομαδα με τις αναθυμιασεις παμε......
Τυπε τωρα πρεπει να φορτσαρεις τι να το κανω να εβγαζες ματια ολη τη χρονια και τωρα που κρινονται ολα να εισαι για το πουτσο...και κακα τα ψεμματα ο Καννααν ειναι ανεκδοτο και οι Πιτερς-Μπολομποι ανυπαρκτοι.Δε συμφωνώ πλήρως, αλλά δεν παίζουμε και μπάσκεταρα.
Αλλα ρε τυπε, ποια ομάδα σε οποιοδήποτε άθλημα το κάνει?
Μη σκας.Τυπε τωρα πρεπει να φορτσαρεις τι να το κανω να εβγαζες ματια ολη τη χρονια και τωρα που κρινονται ολα να εισαι για το πουτσο...και κακα τα ψεμματα ο Καννααν ειναι ανεκδοτο και οι Πιτερς-Μπολομποι ανυπαρκτοι.
Παλι καλα που μας βγηκε ο Μπλακ.....
δε μπορει να είσαι βρε μλκ συνέχεια στα κόκκινα,δε περνεις χαμπαρι πρώτος και πάλι μανουρα κάνειςΤυπε τωρα πρεπει να φορτσαρεις τι να το κανω να εβγαζες ματια ολη τη χρονια και τωρα που κρινονται ολα να εισαι για το πουτσο...και κακα τα ψεμματα ο Καννααν ειναι ανεκδοτο και οι Πιτερς-Μπολομποι ανυπαρκτοι.
Παλι καλα που μας βγηκε ο Μπλακ.....
Τι να μας κάνεις ρε παοκι;Τρία θα φας και μέσα στο μπουρδελο σουτυποι για πρωτη φορα θα υποστηριξω το εντιμοτατον σωματειο σας στον δικαιο αγωνα του εναντιων του βαζελου την Κυριακη. θελω τελευταια αγωνιστικη να ερθετε Τουμπα με ελπιδα για πρωταθλημα η' τσου λου και να σας το στερησω για να απολαυσω στο επακρον το κλαμα και το σκουξιμο που θα επακολουθησει.
η brabuska δεσμευτηκε για εκδρομη τελευταια αγωνιστικη θα σας φορτωσει στο ντατσουν για να ανηφορισετε εις την Σαλονικα. εκει θα σας υποδεχτουν τα αδερφια σας του αρεως που θα σας υποδειξουν τους ασφαλεις σκουληκοδρομους για αποφυγη δυσαρεστων συναντησεων για εσας.
καλη επιτυχια εντιμοτατοι φιλοι μου !
ΥΓ. ξεχασα να σας πω οτι ειμαι μεγαλη μαυρογατα
Δεν χρειαζοταν σιαξιμο αλλά συμπληρωμα. Στο συμπλήρωσα.τυποι για πρωτη φορα θα υποστηριξω το εντιμοτατον σωματειο σας στον δικαιο αγωνα του εναντιων του βαζελου την Κυριακη. θελω τελευταια αγωνιστικη να ερθετε Τουμπα με ελπιδα για πρωταθλημα η' τσου λου και να σας το στερησω για να απολαυσω στο επακρον το κλαμα και το σκουξιμο που θα επακολουθησει.
Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια εκτός από τον Άρη που πρέπει να του κόψω βαθμούς για να βγει ο Βόλος Ευρώπη και με τον Ολυμπιακό για να μην πάρει ούτε την δεύτερη θέση, θα σηκώσω τα ποδια ως καλή πουτανα που είμαι μια ζωή.
Όποιος ήταν μέσα προχτές,το κατάλαβε και το ένοιωσεΛοιπόν Αυτός ο καράφλος είναι σκληρός καργιολης ,προπονητής δεν ξέρω αν είναι τι γνώσεις έχει δεν ξέρω αλλά είναι αυτό που χρειάζεται η ομαδα τώρα, τώρα το τονίζω , το όλο σκηνικό τώρα είναι Ολυμπιακός το βλέπεις το νιώθεις, μπορεί στο τέλος να παρουμε τα αρχιδια μας αλλά δεν ξέρω ο κόσμος έχει πίστη και πάθος και η ομαδα έδειξε το ίδιο
Ανέβηκε η ψείρα στο γιακά, είσαι μαρίδα δικε μου ανέβασε μας λίστα φορμπς Σαββίδη να γουστάρουμετυποι για πρωτη φορα θα υποστηριξω το εντιμοτατον σωματειο σας στον δικαιο αγωνα του εναντιων του βαζελου την Κυριακη. θελω τελευταια αγωνιστικη να ερθετε Τουμπα με ελπιδα για πρωταθλημα η' τσου λου και να σας το στερησω για να απολαυσω στο επακρον το κλαμα και το σκουξιμο που θα επακολουθησει.
η brabuska δεσμευτηκε για εκδρομη τελευταια αγωνιστικη θα σας φορτωσει στο ντατσουν για να ανηφορισετε εις την Σαλονικα. εκει θα σας υποδεχτουν τα αδερφια σας του αρεως που θα σας υποδειξουν τους ασφαλεις σκουληκοδρομους για αποφυγη δυσαρεστων συναντησεων για εσας.
καλη επιτυχια εντιμοτατοι φιλοι μου !
ΥΓ. ξεχασα να σας πω οτι ειμαι μεγαλη μαυρογατα
καλα ρε μεγαλε, ακομα δεν στεγνωσαν τα χτεσινα χυσια μας στο κωλοτρυπιδι σας, αραξε ενα 8ημερο ακομα, και οταν μπορεις να κατσεις σε καρεκλα, ελα πες μας τι θα μας κανειςθελω τελευταια αγωνιστικη να ερθετε Τουμπα με ελπιδα για πρωταθλημα η' τσου λου και να σας το στερησω για να απολαυσω στο επακρον το κλαμα και το σκουξιμο που θα επακολουθησει.