athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.658
- Πόντοι
- 12.756
εγω τιποταοι αναλυσεις σου ειναι φοβερες μεσα πεφτειςτι επαθες ρε αυτιστικο?
εγω τιποταοι αναλυσεις σου ειναι φοβερες μεσα πεφτειςτι επαθες ρε αυτιστικο?
γιατι τι αλλαξε ρε γυφτο????εγω τιποταοι αναλυσεις σου ειναι φοβερες μεσα πεφτεις
θα φας πουτσα ρε αναλυτη της πουτσαςγιατι τι αλλαξε ρε γυφτο????
σκασε μπουστη.θα φας πουτσα ρε αναλυτη της πουτσας
χαλαρο ματσακι σημερα...η εφες ειναι κατα 99% εκτος 8αδας....εμεις ειμαστε 100% ή 1οι ή 2οι....και την ρεαλ την πετυχαινουμε μονο στο τελικο...
εχει μπει το νερο στο αυλακι....
δεν μπαινει 8αδα η εφεςΜε Εφες θα παίξεις Τάκη,δεν την γλυτώνεις
μιλας σε ατομο που συγκρινει το τσαμπιονς λιγκ μπασκετ με την γιουρολιγκ.δεν μπαινει 8αδα η εφες
γιατι βριζεις φιλε-μπαρε;σκασε μπουστη.
αντε ρε μυωπα που θα μιλησεις για μπασκετ,μηπως εχεις αποψη και για το πιγκ πογκ.γιατι βριζεις φιλε-μπαρε;
οταν σε γαμουσα χρονια ειχες κυαλια οχι γυαλια...ανεμενε παλι πουτσες θα τρως που σηκωσες κεφαλιαντε ρε μυωπα που θα μιλησεις για μπασκετ,μηπως εχεις αποψη και για το πιγκ πογκ.
με την μεγα παραγκα του ομπραντοβιτς και του βαζελακοπουλου,αλλα οχι αυτα δεν τα βλεπαμε ειχαμε αφησει τα γυαλια στο κομοδινο,παλιοπουτανες.οταν σε γαμουσα χρονια ειχες κυαλια οχι γυαλια...ανεμενε παλι πουτσες θα τρως που σηκωσες κεφαλι
με την μεγα παραγκα του ομπραντοβιτς και του βαζελακοπουλου,αλλα οχι αυτα δεν τα βλεπαμε ειχαμε αφησει τα γυαλια στο κομοδινο,παλιοπουτανες.
βεβαιως βεβαιως,τα καραγκιοζιλικια των μαριο μπρος τα θυμασε η και αυτα τα ξεχνατε,να σας χορηγησουμε μαγνησιο και καλιο για τη μνημη.
ΟΛΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ
ζηλευεις.......σε συγχωρω για τα ατοπηματα σου φιλε-μπαρεβεβαιως βεβαιως,τα καραγκιοζιλικια των μαριο μπρος τα θυμασε η και αυτα τα ξεχνατε,να σας χορηγησουμε μαγνησιο και καλιο για τη μνημη.
εχει κοκκινησει το κωλαρακι σας απο τα κωλοσκαμπιλα και μιλατε.ζηλευεις.......σε συγχωρω για τα ατοπηματα σου φιλε-μπαρε
συναγελαζεσαι με φυλακοβιους;εχει κοκκινησει το κωλαρακι σας απο τα κωλοσκαμπιλα και μιλατε.
κοιμησου και ονειρεψου τον ιπποτη στο ασπρο αλογο.συναγελαζεσαι με φυλακοβιους;
δεν κοιμαμαι ποτε..αντθιθετως εσυ μαλλον κοιμασαι ορθιοςκοιμησου και ονειρεψου τον ιπποτη στο ασπρο αλογο.
Το έχω πει και παραπάνω.χαλαρο ματσακι σημερα...η εφες ειναι κατα 99% εκτος 8αδας....εμεις ειμαστε 100% ή 1οι ή 2οι....και την ρεαλ την πετυχαινουμε μονο στο τελικο...
εχει μπει το νερο στο αυλακι....