DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.723
- Πόντοι
- 2.306
Ανεβασμένη πολύ η πουτάνα του βελιγραδίου. Καμία σχέση με την ομάδα του α' γυρου , την εκανε ομαδα ο μελιτζανας.
τι τσιμπησες;Τσακο γαμιολα
τα αρχιδια θα μας κλασεις άκου εσύ το ζακια μπουστηΤΡΑΙΝΟ παω τι καραμουζα να φαω...μπασκετ ετοιμαζω ΟΜΑΔΑΡΑ του χρονου θα σε βιασω
στα παπαρια μας μανΑνεβασμένη πολύ η πουτάνα του βελιγραδίου. Καμία σχέση με την ομάδα του α' γυρου , την εκανε ομαδα ο μελιτζανας.
ο ζακιας θα τα χωσει ρε κανει αποτοξινωσητα αρχιδια θα μας κλασεις άκου εσύ το ζακια μπουστη
βρε αντε γαμησου και εσύ και αυτος μαζιο ζακιας θα τα χωσει ρε κανει αποτοξινωση
σουτζουκάκια με ρυζιτι τσιμπησες;
βαριαβρε αντε γαμησου και εσύ και αυτος μαζι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σουτζουκάκια με ρυζι
ήταν λαιτ
τσιμπουκωνετε τον τρακη τωρα?ο ζακιας θα τα χωσει ρε κανει αποτοξινωση
πρωτον καλησπερα φιλε-μπαρε....δευτερον αυτος κανει κουμαντο ΑΠΑΙΤΩ να τα σκασειτσιμπουκωνετε τον τρακη τωρα?
τραβα εξω απο το σπιτι του και πετα στρακα στρουκες.πρωτον καλησπερα φιλε-μπαρε....δευτερον αυτος κανει κουμαντο ΑΠΑΙΤΩ να τα σκασει
εγω ειμαι κυριοςτραβα εξω απο το σπιτι του και πετα στρακα στρουκες.
καλα πατου σουβλακια απο τον κολλητο του.εγω ειμαι κυριος
ΟΧΙκαλα πατου σουβλακια απο τον κολλητο του.
ελα να δουμε ντραγκονς.
Γαλλια βλεπωελα να δουμε ντραγκονς.
την ποτανα και ηθελα να παιξω οβερ 0,5 ημιχρονο με γαμησε δεν προλαβα.Γαλλια βλεπω
στειλτον σερβαιβορ να κραταει σκοπιάελα να δουμε ντραγκονς.
χαλαρο ματσακι σημερα...η εφες ειναι κατα 99% εκτος 8αδας....εμεις ειμαστε 100% ή 1οι ή 2οι....και την ρεαλ την πετυχαινουμε μονο στο τελικο...
εχει μπει το νερο στο αυλακι....
τι επαθες ρε αυτιστικο?ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΠΑΠΑΡΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ...
σκασε ρε χυσοδοχειο της ευρωλιγκας.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΠΑΠΑΡΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ...