baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.775
- Πόντοι
- 6.035
εχουν αητητη εδρα τυπε.Μούνηδες γαύροι μας προλάβατε και τους κλείσατε πρώτοι το σπίτι...
εχουν αητητη εδρα τυπε.Μούνηδες γαύροι μας προλάβατε και τους κλείσατε πρώτοι το σπίτι...
Αεκτζης μου ειχε πει πριν απο τρεις μηνες Ολυμπιακος και Αεκ θα παιχτει το πρωταθλημα.
Εγω του απαντησα δεν ξερω ποιος θα ειναι πρωτος, ποιος δευτερος απο αυτους τους δυο αλλα ο βαζελος δεν παιρνει καμια απο τις δυο θεσεις. Το ιδιο λεω και τωρα.
ευτυχως που δεν επαιξες και τη ρομα με τη σασουολο4,36 το διπλο , το τολμησα , το μαζεψα το μαρουλι
Αν και πιστευα οτι γενικα δεν θα τελειωνε ποτέ το ματς
Ωραίος κώλοςΕπειδή μας έπρηξε τα αρχιδια η κούλα....
να εισαι εδω στο επομενο ματς για τα πλευ οφ που δεν θα κερδισει η ομαδα τυπε...Αυτό το ματς δείχνει ότι όσο και να γαμιέται η διαιτησία, δεν μπορεί να ανακόψει την δυναμική μίας ομάδας.
Αν δεν εχει φάει κανα μπαν μέχρι τότενα εισαι εδω στο επομενο ματς για τα πλευ οφ που δεν θα κερδισει η ομαδα τυπε...
μην εξαφανιστεις...
Στο χω κλείσει εγώ το δικό σου .... το μέτρημα έχεις χάσει ξαδερφούλαΜούνηδες γαύροι μας προλάβατε και τους κλείσατε πρώτοι το σπίτι...
Πάντως πραγματικά σήμερα κερδίσαμε την άεκ και τη διαιτησία μαζί. Ίσως περισσότερο τη δεύτερη.Νικολακοπουλος στο sportfm
"δεν μου αρεσε η διαιτησια"
Τυπε το ότι έκοψες το θήλαστρο και έβγαλες και ιουλο δεν θα μας κάνει να ασχοληθούμε μαζί σου είσαι μαρίδαΉρθα και από δω γιατί στο δικό μας νήμα δεν είσαστε ούτε για ζήτω ...
Χαρείτε γαυράκια τώρα που μπορείτε ... κάνατε μεγάλη ιεροσυλία σήμερα στον ΝΑΟ
Ο σοδομισμός σας από δω και πέρα θα είναι ανελέητος..
Ακούστε λίγο και το raopau που την βλέπει την μπαλίτσα
Αυτός ήταν φέτος και ο μοναδικός σκοπός σας ... τέλος η χρονιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντως πραγματικά σήμερα κερδίσαμε την άεκ και τη διαιτησία μαζί. Ίσως περισσότερο τη δεύτερη.
Ξεκάθαρο φωτοσοπ