- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.304
- Πόντοι
- 17.085
Πάντως ο διαιτητής έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά δεν του έκατσε. Πραγματικά προκλητική διαιτησία.
Αεκτζης μου ειχε πει πριν απο τρεις μηνες Ολυμπιακος και Αεκ θα παιχτει το πρωταθλημα.Δεν υπαρχει περιπτωση να παρει ο βαζελος πρωταθλημα..απο τους 4 παιζει την χειροτερη μπαλα στον 2ο γυρο
Οποιος σηκώνει κεφάλι θα κυκλοφορεί με σβέρκο κόκκινο
εχει παει λαική αγορα να παρει υλικα για το νημα τουΟ χελ που ειναι η γαμιολα
Εντάξει εφαγες εσύ το τριμπαλο τσακο και εσύ ματσακονιεχει παει λαική αγορα να παρει υλικα για το νημα του
Με έναν φίλο Αεκτζη τον έβαλα στοίχημα ότι από τα τρία παιχνίδια που θα παίξουμε εκεί μέσα φέτος το ένα τουλάχιστον θα του το πάρω. Το στοίχημα είναι ένα πίτογυρο και μια μπύρα. Έχω ακόμα δύο ευκαιρίες. Τι λες, έχω ελπίδες;
ΥΓ. Ο ίδιος μου είπε ότι με βάζει ότι θα χάσω και τα πέντε παιχνίδια που έχουμε για φέτος με ΑΕΚ. Δεν το πήγα το στοίχημα εκεί.
Τελικα το κερδισα το στοιχημα.Γιατι να το ταλαιπωρεις ρε φιλε.....κερασε τον απο τωρα το πιτογυρο και τη μπυρα.
4,36 το διπλο , το τολμησα , το μαζεψα το μαρουλιΕντάξει εφαγες εσύ το τριμπαλο τσακο και εσύ ματσακονι
ΕΧΩΣΕς ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΟ?εχει παει λαική αγορα να παρει υλικα για το νημα του
Χρωστας κερασμα.Bάλε και με μένα ένα Lahmacun περιποιημένο με μπόλικο κρόμμυον και μαϊντανό ψιλοκομμένο και ένα αιράνι.
Στα δύο εντός (2) νίκες της ΑΕΚ.
Στα δύο εκτός (1) νίκη του Ολυμπιακού και μία ισοπαλία.
και γω με πληρωσε στο 2+0 κιολας4,36 το διπλο , το τολμησα , το μαζεψα το μαρουλι
Αν και πιστευα οτι γενικα δεν θα τελειωνε ποτέ το ματς
2πλο ρε μαλάκα , ΔΙΠΛΟ , ΝΙΩΣΕ ΛΙΓΟΕΧΩΣΕς ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΟ?
θα μπει να γραψει παλι οτι με ρεαμπτσουκ, (ανι)κανος και ντοι δεν παιρνεις πρωταθλημα...Ο χελ που ειναι η γαμιολα
Αυτό τους ετσουξεΜούνηδες γαύροι μας προλάβατε και τους κλείσατε πρώτοι το σπίτι...