Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.582
Πόντοι
456
Τζουλια πονας;
Γαμιεται ο πειραιας!!!
IMG_20230210_105022.jpg

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
902
Πόντοι
86

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.960
Πόντοι
46.423
Βολεύει να φορτώσουμε όλα τα στραβά στον Μίτσελ.

Όποιος και να έρθει στην θέση του με αυτή την άμυνα τα ίδια θα δούμε και χειρότερα.

Βασιζόμαστε σε έναν συνταξιούχο σέντερ μπάκ και σε ένα εξαιρετικό μεν νέο παιδί αλλά που ποτέ του όμως δεν έπαιζε σέντερ μπάκ δε.

Βάλτε και τον Βρουσάϊ δεξιά που και αυτός δεν έπαιζε ποτέ του δεξί μπάκ και έναν μέτριο σκασμένο αριστερό μπάκ και βγαίνει η εξίσωση της 3άρας.

Είχαμε και 2 δοκάρια με τον Γκάρι και το σκορ με μια σοβαρή άμυνα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.
Αλήθεια ποιός ήθελε να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Γκάρι και γιαυτό ήθελαν να τον σπρώξουν στη Τουρκία ???

Η πίεση στην ελλιπέστατη άμυνά μας είναι τεράστια γιαυτό και τα απανωτά λάθη σε κάθε παιχνίδι.

Αφήστε τον άνθρωπο να τελειώσει τη χρονιά και σχεδιάστε την επόμενη ξεκινώντας όμως από την άμυνά μας.

Έτσι και αλλιώς η χρονιά ήταν χαμένη από την αρχή.

Τελευταία τροποποίηση:

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.582
Πόντοι
456
Το μόνο πράγμα που πονάει είναι ο πάτος σου τυπε :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: Τσίμπα και 5 ψωλες, όσα χρόνια είχες δηλαδή να με κερδίσεις.
Φρεσκα κουλουρια εχεις;
Εγω εχω 3 και τα εφαγες σα λυσασμενη πορνη.

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.582
Πόντοι
456
Με την δική σου "λογική" δεν είναι φρέσκα, χθεσινά είναι. :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick:
Σε αλλα νεα ο οι γαυροι τα ριχνουν ολα στο Μιτσελ για το τριμπαλο και τη ξεφτυλα που φαγατε απο μια ομαδα που τη λετε κουλα και εμεις τη λεμε ΑΕΚΑΡΑ!!!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.960
Πόντοι
46.423
Η άμυνα ήταν για τα πανηγύρια από την αρχή της σεζόν αλλά οι φυλάδες και οι Ολυμπιακάρες στα ραδιόφωνα ήθελαν δεκάρια και εξτρέμ γιατί το DNA της ομάδας είναι να νικάει βάζοντας ένα γκολ παραπάνω απ'αυτά που τρώει και όχι το ανάποδο.

Το πρώτο γκόλ έγινε από 2 συνεχόμενα λάθη των Παπασταθόπουλου και Βρουσάϊ.

Το δεύτερο είναι μόνοι τους 4 παίκτες μας έτοιμοι για να διώξουν την μπάλα και πάει ο ηλίθιος Σαμασέκου των 12 εκατομμυρίων και κυριολεκτικά από το πουθενά το χώνει στο τέρμα μας.

2 - 0 για πλάκα.

Τι να σου κάνει η επίθεση μετά με τέτοια λάθη.

Και έχεις τον Μαρσέλο να χορεύει στα σόσιαλ μίντια ...

:headbang: :headbang:

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.979
Πόντοι
1.336
Ε όχι Τάκη και βαζελογαύρος ( για εμένα προσωπικά γράφω ) επειδή γράψαμε τα αυτονόητα . Με πονάει που αυτή η εικόνα λέγεται Ολυμπιακός και να'χουμε τις Κούλες ,τους πράσινους λαγούς και τα μπαόκια να μας τρολλάρουν .Μόνο τις ζωές μας δεν δώσαμε για την ομάδα της καρδιάς μας . Ο Θεός μας γλύτωσε τότε στην τραγωδία φεύγοντας από την 7 . Είδαμε τα πέτρινα χρόνια της αδικίας ,είδαμε έναν Καραπιάλη να μην παίρνει πρωτάθλημα , την Σοβιετική τριάδα να οργιάζει στα γήπεδα και να μένει άτιτλη (εαν δεν κάνω λάθος). Είμαι ένας απ'αυτούς που κάναμε πορείες κάτω από την Θ13και οι λαγοί να μας πετάνε πορτοκάλια που μέσα είχαν ξυραφάκια . Εαν αρχίσω να γράφω όλα αυτά που έχω ζήσει για την ομάδα δεν θα έχω τελειωμό. Ε όχι και βαζελογαύρος στην τελική . Ναι για την κατάντια της ομάδας μας φταίει ένας και μόνο ένας .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.410
Πόντοι
28.246
Δηλαδή όπου να'ναι θα βγει ανακοίνωση της θύρας 7 που θα ζητάει την επιστροφή Λεμονή;
Η επομενη κινηση ειναι να πανε στο Ρεντη ή να βγαλουν ανακοινωση που θα λεει οποιος δεν μπορει να φυγει, δεν τον κραταει κανενας.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.483
Πόντοι
3.656
Ε όχι Τάκη και βαζελογαύρος ( για εμένα προσωπικά γράφω ) επειδή γράψαμε τα αυτονόητα . Με πονάει που αυτή η εικόνα λέγεται Ολυμπιακός και να'χουμε τις Κούλες ,τους πράσινους λαγούς και τα μπαόκια να μας τρολλάρουν .Μόνο τις ζωές μας δεν δώσαμε για την ομάδα της καρδιάς μας . Ο Θεός μας γλύτωσε τότε στην τραγωδία φεύγοντας από την 7 . Είδαμε τα πέτρινα χρόνια της αδικίας ,είδαμε έναν Καραπιάλη να μην παίρνει πρωτάθλημα , την Σοβιετική τριάδα να οργιάζει στα γήπεδα και να μένει άτιτλη (εαν δεν κάνω λάθος). Είμαι ένας απ'αυτούς που κάναμε πορείες κάτω από την Θ13και οι λαγοί να μας πετάνε πορτοκάλια που μέσα είχαν ξυραφάκια . Εαν αρχίσω να γράφω όλα αυτά που έχω ζήσει για την ομάδα δεν θα έχω τελειωμό. Ε όχι και βαζελογαύρος στην τελική . Ναι για την κατάντια της ομάδας μας φταίει ένας και μόνο ένας .
Τελειωμένος βαζελογαυρος.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Τί όχι κι έτσι; Δε λες πάλι καλά που δε μαζέψαμε καμιά πεντάρα;
Ως ουδέτερος έχω να πω ότι αν η ΑΕΚ κατέβαινε με την κανονική ενδεκάδα, το σκορ θα είχε πρωτοφανείς διαστάσεις..( μάλλον για αυτό δεν κατέβηκε με την πρώτη ομάδα.. θα έπεσε τηλέφωνο άνωθεν)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.320
Πόντοι
5.006

δεν λεω για σενα τυπε...
για το μουνι τον χελρεισερ λεω....αυτο τον γενιτσαρο..τον σαουρον των βαζελογαυρων...
κανε του μπλοκ να μην σε παρασερνει....
:woldman:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.320
Πόντοι
5.006
Ως ουδέτερος έχω να πω ότι αν η ΑΕΚ κατέβαινε με την κανονική ενδεκάδα, το σκορ θα είχε πρωτοφανείς διαστάσεις..( μάλλον για αυτό δεν κατέβηκε με την πρώτη ομάδα.. θα έπεσε τηλέφωνο άνωθεν)
και αν κατεβαινε να παιξει με τον ατρομητο?

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Δυστυχώς δε θα μάθουμε ούτε το ένα, ούτε το άλλο..
Άρα άκυρο αυτό που έγραψες γιατί απ ότι είδες το αεκάκι ειδικά με τον τωρινό ιδιοκτήτη που έχει ο οποίος χρησιμοποιεί τις μεθόδους που ακολούθησε και στην προσωπική του ζωή είναι μέσα στην κλεψιά και την πουστιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom