nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.582
- Πόντοι
- 456
Τζουλια πονας;
Γαμιεται ο πειραιας!!!
Γαμιεται ο πειραιας!!!
Το μόνο πράγμα που πονάει είναι ο πάτος σου τυπε Τσίμπα και 5 ψωλες, όσα χρόνια είχες δηλαδή να με κερδίσεις.Τζουλια πονας;
Γαμιεται ο πειραιας!!!
Φρεσκα κουλουρια εχεις;Το μόνο πράγμα που πονάει είναι ο πάτος σου τυπε Τσίμπα και 5 ψωλες, όσα χρόνια είχες δηλαδή να με κερδίσεις.
Με την δική σου "λογική" δεν είναι φρέσκα, χθεσινά είναι.Φρεσκα κουλουρια εχεις;
Εγω εχω 3 και τα εφαγες σα λυσασμενη πορνη.
Σε αλλα νεα ο οι γαυροι τα ριχνουν ολα στο Μιτσελ για το τριμπαλο και τη ξεφτυλα που φαγατε απο μια ομαδα που τη λετε κουλα και εμεις τη λεμε ΑΕΚΑΡΑ!!!Με την δική σου "λογική" δεν είναι φρέσκα, χθεσινά είναι.
Η άμυνα ήταν για τα πανηγύρια από την αρχή της σεζόν αλλά οι φυλάδες και οι Ολυμπιακάρες στα ραδιόφωνα ήθελαν δεκάρια και εξτρέμ γιατί το DNA της ομάδας είναι να νικάει βάζοντας ένα γκολ παραπάνω απ'αυτά που τρώει και όχι το ανάποδο.
Τάκη βολλευ τι γίνεται πάλι?τιγκα στους βαζελογαυρους παλι εδω μεσα...
πρεπει να ψεκασουμε....
Τάκη βολλευ τι γίνεται πάλι?
προλαβαίνουμε μιας και έχουμε πλεονέκτημα εδραςφερνουμε εναν ακομα κεντρικο και ειμαστε κομπλε
Η επομενη κινηση ειναι να πανε στο Ρεντη ή να βγαλουν ανακοινωση που θα λεει οποιος δεν μπορει να φυγει, δεν τον κραταει κανενας.Δηλαδή όπου να'ναι θα βγει ανακοίνωση της θύρας 7 που θα ζητάει την επιστροφή Λεμονή;
Τελειωμένος βαζελογαυρος.Ε όχι Τάκη και βαζελογαύρος ( για εμένα προσωπικά γράφω ) επειδή γράψαμε τα αυτονόητα . Με πονάει που αυτή η εικόνα λέγεται Ολυμπιακός και να'χουμε τις Κούλες ,τους πράσινους λαγούς και τα μπαόκια να μας τρολλάρουν .Μόνο τις ζωές μας δεν δώσαμε για την ομάδα της καρδιάς μας . Ο Θεός μας γλύτωσε τότε στην τραγωδία φεύγοντας από την 7 . Είδαμε τα πέτρινα χρόνια της αδικίας ,είδαμε έναν Καραπιάλη να μην παίρνει πρωτάθλημα , την Σοβιετική τριάδα να οργιάζει στα γήπεδα και να μένει άτιτλη (εαν δεν κάνω λάθος). Είμαι ένας απ'αυτούς που κάναμε πορείες κάτω από την Θ13και οι λαγοί να μας πετάνε πορτοκάλια που μέσα είχαν ξυραφάκια . Εαν αρχίσω να γράφω όλα αυτά που έχω ζήσει για την ομάδα δεν θα έχω τελειωμό. Ε όχι και βαζελογαύρος στην τελική . Ναι για την κατάντια της ομάδας μας φταίει ένας και μόνο ένας .
Ως ουδέτερος έχω να πω ότι αν η ΑΕΚ κατέβαινε με την κανονική ενδεκάδα, το σκορ θα είχε πρωτοφανείς διαστάσεις..( μάλλον για αυτό δεν κατέβηκε με την πρώτη ομάδα.. θα έπεσε τηλέφωνο άνωθεν)Τί όχι κι έτσι; Δε λες πάλι καλά που δε μαζέψαμε καμιά πεντάρα;
Ε όχι Τάκη και βαζελογαύρος ( για εμένα προσωπικά γράφω ) επειδή γράψαμε τα αυτονόητα . Με πονάει που αυτή η εικόνα λέγεται Ολυμπιακός και να'χουμε τις Κούλες ,τους πράσινους λαγούς και τα μπαόκια να μας τρολλάρουν .Μόνο τις ζωές μας δεν δώσαμε για την ομάδα της καρδιάς μας . Ο Θεός μας γλύτωσε τότε στην τραγωδία φεύγοντας από την 7 . Είδαμε τα πέτρινα χρόνια της αδικίας ,είδαμε έναν Καραπιάλη να μην παίρνει πρωτάθλημα , την Σοβιετική τριάδα να οργιάζει στα γήπεδα και να μένει άτιτλη (εαν δεν κάνω λάθος). Είμαι ένας απ'αυτούς που κάναμε πορείες κάτω από την Θ13και οι λαγοί να μας πετάνε πορτοκάλια που μέσα είχαν ξυραφάκια . Εαν αρχίσω να γράφω όλα αυτά που έχω ζήσει για την ομάδα δεν θα έχω τελειωμό. Ε όχι και βαζελογαύρος στην τελική . Ναι για την κατάντια της ομάδας μας φταίει ένας και μόνο ένας .
και αν κατεβαινε να παιξει με τον ατρομητο?Ως ουδέτερος έχω να πω ότι αν η ΑΕΚ κατέβαινε με την κανονική ενδεκάδα, το σκορ θα είχε πρωτοφανείς διαστάσεις..( μάλλον για αυτό δεν κατέβηκε με την πρώτη ομάδα.. θα έπεσε τηλέφωνο άνωθεν)
Δυστυχώς δε θα μάθουμε ούτε το ένα, ούτε το άλλο..και αν κατεβαινε να παιξει με τον ατρομητο?
Άρα άκυρο αυτό που έγραψες γιατί απ ότι είδες το αεκάκι ειδικά με τον τωρινό ιδιοκτήτη που έχει ο οποίος χρησιμοποιεί τις μεθόδους που ακολούθησε και στην προσωπική του ζωή είναι μέσα στην κλεψιά και την πουστιά.Δυστυχώς δε θα μάθουμε ούτε το ένα, ούτε το άλλο..