You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.942
- Πόντοι
- 6.256
Εγω το Μαρινακι σκεφτομαι που θα κλαιει με μαυρο δακρυ οταν παρει μπουλο ο Μονδελος......
Fernando Alonso
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2019
- Like
- 898
- Πόντοι
- 86
Ξεροχυνω με σχόλια κάτω απ' την ανακοίνωση που κράζουν την 7
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.942
- Πόντοι
- 6.256
Τα λεγε ο Μανωλαρος ο Γαβαθιωτης!!!Προκαλει ο ΟΠΑΠ!!!
3,80: Απόδοση-«τέρας» στο κουπόνι για το «διπλό»!
Προκαλεί ο ΟΑΠΑ ή «κάτι ξέρει» για τη διαιτησία; Γράφει στο σημερινό Πολλά… εν ολίγοις, ο Μανώλης Γαβαθιώτης.
www.gavros.gr
Γιολάντης
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 708
- Πόντοι
- 81
Πέναλτι πάντως δεν υπήρχε, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί. Το πέσιμο γίνεται αριστοτεχνικα διότι ο παικτης του ΟΣΦΠ εχει απλωσει το πόδι μπροστά μεν σε απόσταση ακόμα δε (τέτοιο άπλωμα ποδιου γινεται οταν ουσιαστικα εχεις χασει παικτη / βηματισμο) και ο τύπος σαν σε προπόνηση πέφτει πιο τέλεια κι απ τον Καραγκουνη. Επίσης στο οφσάιντ του δευτεροτ γκολ μόνο εγώ δε το βλεπω; δεν γίνεται πάσα, ο παίκτης περνάει κανονικά τον αμυντικό μετά την κόντρα και κατόπιν πασάρει στον συμπαίκτη του που εκεί καλύπτεται, επίσης δε θυμάμαι αν η μπάλα στο σουτ πέρασε τη γραμμή είχα διπλωθει απ τα γέλια. Θα είναι ενδιαφέρουσες οι αναλύσεις. Τέτοιο χαλί ούτε η Μεσογείων πάντως.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.908
- Πόντοι
- 46.423
Τι φταίει ο Μίτσελ όταν κοτζάμ Παπασταθόπουλος πάει να το παίξει Μπεκεμπάουντερ και αντί να κάνει στα σιγούρα συρτή μπαλιά κάνει μια μπαλιά έξω από τη μεγάλη μας περιοχή διεκδικήσιμη με ανοιχτή την άμυνά μας με αποτέλεσμα αυτό που είδαμε και ολόκληρος Σαμασέκου των 12 εκατομμυρίων ... αντί να διώξει το χώνει στο τέρμα μας.
Για γέλια και για κλάματα είναι.
Τι να σου κάνει ο προπονητής ?
Αυτούς έχει αυτούς βάζει.
Για γέλια και για κλάματα είναι.
Τι να σου κάνει ο προπονητής ?
Αυτούς έχει αυτούς βάζει.
Τελευταία τροποποίηση:
Fernando Alonso
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2019
- Like
- 898
- Πόντοι
- 86
Ο,τι και να γράφουν τα αρδακια, αργά ή γρήγορα η αλήθεια φαίνεται.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Bάλε και με μένα ένα Lahmacun περιποιημένο με μπόλικο κρόμμυον και μαϊντανό ψιλοκομμένο και ένα αιράνι.Με έναν φίλο Αεκτζη τον έβαλα στοίχημα ότι από τα τρία παιχνίδια που θα παίξουμε εκεί μέσα φέτος το ένα τουλάχιστον θα του το πάρω. Το στοίχημα είναι ένα πίτογυρο και μια μπύρα. Έχω ακόμα δύο ευκαιρίες. Τι λες, έχω ελπίδες;
ΥΓ. Ο ίδιος μου είπε ότι με βάζει ότι θα χάσω και τα πέντε παιχνίδια που έχουμε για φέτος με ΑΕΚ. Δεν το πήγα το στοίχημα εκεί.
Στα δύο εντός (2) νίκες της ΑΕΚ.
Στα δύο εκτός (1) νίκη του Ολυμπιακού και μία ισοπαλία.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.920
- Πόντοι
- 3.656
Πέναλτι πάντως δεν υπήρχε, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί. Το πέσιμο γίνεται αριστοτεχνικα διότι ο παικτης του ΟΣΦΠ εχει απλωσει το πόδι μπροστά μεν σε απόσταση ακόμα δε (τέτοιο άπλωμα ποδιου γινεται οταν ουσιαστικα εχεις χασει παικτη / βηματισμο) και ο τύπος σαν σε προπόνηση πέφτει πιο τέλεια κι απ τον Καραγκουνη. Επίσης στο οφσάιντ του δευτεροτ γκολ μόνο εγώ δε το βλεπω; δεν γίνεται πάσα, ο παίκτης περνάει κανονικά τον αμυντικό μετά την κόντρα και κατόπιν πασάρει στον συμπαίκτη του που εκεί καλύπτεται, επίσης δε θυμάμαι αν η μπάλα στο σουτ πέρασε τη γραμμή είχα διπλωθει απ τα γέλια. Θα είναι ενδιαφέρουσες οι αναλύσεις. Τέτοιο χαλί ούτε η Μεσογείων πάντως.
Ουτε ο Νικολακοπουλος δεν τα είπε αυτά
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.336
- Πόντοι
- 28.246
Στο κερνάω άνευ στοιχήματος. Για πάρτη σου!Bάλε και με μένα ένα Lahmacun περιποιημένο με μπόλικο κρόμμυον και μαϊντανό ψιλοκομμένο και ένα αιράνι.
Στα δύο εντός (2) νίκες της ΑΕΚ.
Στα δύο εκτός (1) νίκη του Ολυμπιακού και μία ισοπαλία.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Στο κερνάω άνευ στοιχήματος. Για πάρτη σου!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
κρατα κανα φραγκο να τσονταρεις για προπονητηΣτο κερνάω άνευ στοιχήματος. Για πάρτη σου!
White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.938
- Πόντοι
- 1.336
Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι παίκτες . Κάποιος ,κάποιοι κάνουνε τον σχεδιασμό πολύ πριν αρχίσει η χρονιά . Εχουν αποτύχει οικτρά και τα λάθη τους τα χρεώνουν σε παράγκες ,διαιτητές,προέδρους άλλων ομάδων . Και η κουτσή Μαρία βλέπει ότι η άμυνα είναι βάρκα γιαλό. Στην ουσία η ομάδα μας ξεκινάει με 7-8 αντί με 11 . Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι η άμυνα είναι άμυνα και όχι αεράμυνα . Το ότι υπάρχουν 3-4 παίκτες πολύ καλοί δεν σώνει την κατάσταση . Η κατάσταση σώνεται με αποχή από το γήπεδο και κράξιμο μετά κορνέδων .Προσωπικά ήθελα ένα ντροπιαστικό 6-0 μπάς και ιδρώσει κάποιο αυτάκι και έρθει ένας σχεδιασμός καλύτερος από νέα πρόσωπα.Η χρονιά έχει φανεί από την αρχή ότι θα πήγαινε χάλια ( βλέπε Σλάβια ). Ο χοντρός μετά την πρώτη χρόνια κάνει μπίζνες με την ομάδα .Είναι καιρός να αρχίζει να εισπράττει τα λάθη του εμπράκτως .
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ψάξε στο 1880 για οφθαλμίατρο στη περιοχή που μένεις και κλείσε κατά επείγον ραντεβούΠέναλτι πάντως δεν υπήρχε, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί. Το πέσιμο γίνεται αριστοτεχνικα διότι ο παικτης του ΟΣΦΠ εχει απλωσει το πόδι μπροστά μεν σε απόσταση ακόμα δε (τέτοιο άπλωμα ποδιου γινεται οταν ουσιαστικα εχεις χασει παικτη / βηματισμο) και ο τύπος σαν σε προπόνηση πέφτει πιο τέλεια κι απ τον Καραγκουνη. Επίσης στο οφσάιντ του δευτεροτ γκολ μόνο εγώ δε το βλεπω; δεν γίνεται πάσα, ο παίκτης περνάει κανονικά τον αμυντικό μετά την κόντρα και κατόπιν πασάρει στον συμπαίκτη του που εκεί καλύπτεται, επίσης δε θυμάμαι αν η μπάλα στο σουτ πέρασε τη γραμμή είχα διπλωθει απ τα γέλια. Θα είναι ενδιαφέρουσες οι αναλύσεις. Τέτοιο χαλί ούτε η Μεσογείων πάντως.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.336
- Πόντοι
- 28.246
Δεν θα χρειαστει. Ο Λεμονης ερχεται και τζαμπα.κρατα κανα φραγκο να τσονταρεις για προπονητη
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
ο Ροντριγκεζ γιατι επαιξε τον υμνο της αεκ? τον εχετε μαθει ελληνικα?
όλο μουτράκια κάνεις σαν πεθερούλα, σαν να αυτοδιορίστηκες κεχαγιάς στα λεφτά των άλλωνo προποτζης δεν θα σε ρωτησει πως μπηκαν τα γκολ ρε τυπε
η απλή αναλυσούλα που έκανα ήταν η απεικόνιση του α ημιχρόνου ,
δυο γκολ δώρα κυριολεκτικά που ούτε το πιό τούβλο οπαδός της κούλας περίμενε
και ένα δοκάρι που αν γινόταν το 1-1 θα άλλαζε ριζικά η ψυχολογία παικτών κ μορφή ο αγώνας
Τελευταία τροποποίηση:
Γιολάντης
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 708
- Πόντοι
- 81
Ψάξε στο 1880 για οφθαλμίατρο στη περιοχή που μένεις και κλείσε κατά επείγον ραντεβού
Πολύ πιθανόν τυπε, δεν είδα ανάλυση μετά αλλά θα ορκιζόμουν ότι το πέναλτι δεν ήταν πέναλτι. Πέφτει χωρίς επαφή, εκτός αν τον πατάει στο πέλμα ξέρω γω, τεσπα.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.495
- Πόντοι
- 8.846
εμένα μου κάνει πως ο παίχτης αρχίζει να πέφτει πριν την επαφή (θεωρώ όχι εξ επίτηδες) αλλά είναι από τις περιπτώσεις που δύσκολα ΔΕΝ θα δοθεί πέναλτι. και είναι όλα πολύ οριακά.Πολύ πιθανόν τυπε, δεν είδα ανάλυση μετά αλλά θα ορκιζόμουν ότι το πέναλτι δεν ήταν πέναλτι. Πέφτει χωρίς επαφή, εκτός αν τον πατάει στο πέλμα ξέρω γω, τεσπα.
η αεκ κέρδισε δίκαια και άνετα με μόνο αν, το δοκάρι των γαύρων μετά το 1-0. ΑΝ λοιπόν αυτό είχε μπει, ΙΣΩΣ ήταν αλλιώς ο αγώνας...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.336
- Πόντοι
- 28.246
Λαθος απαντηση.Φυσικά και τα έβαλε με τον Μίτσελ η θύρα 7. Με ποιόν να τα βάλει, με το Μαρινάκη;
Δαγκώνει κανείς το χέρι που τον ταΐζει;
Εγινε μετα απο εντολη...
Οπως και με τον Μαρτινς το καλοκαιρι που πηγαν οι οργανωμενοι και του ειπαν προσφερες, δεν το αναιτει κανεις αλλα ο κυκλος σου τελείωσε, φυγε σαν φιλος μην χειροτερεψει η σχεση μας. Ετσι και τωρα οι οργανωμενοι εβγαλαν αυτη την ανακοινωση στον Μιτσελ. Μαντεψε ποιος τους εβαλε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις