Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.915
- Πόντοι
- 3.656
εισαι ετοιμη να αυτοκτονησεις τσουλα καταθλιψη?
Εδω δεν αυτοκτονησες εσυ ακομα...
εισαι ετοιμη να αυτοκτονησεις τσουλα καταθλιψη?
εγω εχω γαμησει ....εσυ ΠΟΤΕ!Εδω δεν αυτοκτονησες εσυ ακομα...
Τι καθεσαι μωρε μαλακα και απαντας σοβαρα στον μανιοκαταθλιπτικο;Σημασία έχει οτι έχουμε αποδείξει στο γήπεδο οτι ανασκολοπίζουμε χωρις λιπαντικό όποιον θέλουμε, όποτε θέλουμε , όπως θέλουμε. Το αν πηρε ενα ματς κατα λαθος η Βιλερμπαν ή η Βαλένθια δε λεει τιποτα , στο επομενο θα φανε 40ρα. Το βασικο ειναι οτι πλεον μπαινουμε στο γηπεδο να γαμήσουμε οποιος κι αν ειναι ο αντιπαλος. Στο Φ4 θα παει το σκατο στην καλτσα για οποιον μας εχει απεναντι του.
μην του μιλας....εχει κανει 2 σοβαρες προσπαθειες αυτοκτονιας να πεσει απο το μπαλκονι....αλλα μενει σε υμιυπογειοΣημασία έχει οτι έχουμε αποδείξει στο γήπεδο οτι ανασκολοπίζουμε χωρις λιπαντικό όποιον θέλουμε, όποτε θέλουμε , όπως θέλουμε. Το αν πηρε ενα ματς κατα λαθος η Βιλερμπαν ή η Βαλένθια δε λεει τιποτα , στο επομενο θα φανε 40ρα. Το βασικο ειναι οτι πλεον μπαινουμε στο γηπεδο να γαμήσουμε οποιος κι αν ειναι ο αντιπαλος. Στο Φ4 θα παει το σκατο στην καλτσα για οποιον μας εχει απεναντι του.
μην του μιλας....εχει κανει 2 σοβαρες προσπαθειες αυτοκτονιας να πεσει απο το μπαλκονι....αλλα μενει σε υμιυπογειο
Ζηλεύεις που μενω ακομα με τους γονεις μου;
Σημασία έχει οτι έχουμε αποδείξει στο γήπεδο οτι ανασκολοπίζουμε χωρις λιπαντικό όποιον θέλουμε, όποτε θέλουμε , όπως θέλουμε. Το αν πηρε ενα ματς κατα λαθος η Βιλερμπαν ή η Βαλένθια δε λεει τιποτα , στο επομενο θα φανε 40ρα. Το βασικο ειναι οτι πλεον μπαινουμε στο γηπεδο να γαμήσουμε οποιος κι αν ειναι ο αντιπαλος. Στο Φ4 θα παει το σκατο στην καλτσα για οποιον μας εχει απεναντι του.
Εφες μπορει και να εχει ναυαγιο....μουνι εσυ παντως δεν προκειται ποτε να δεις.Κατσε μην έχει Εφες στα πλει οφ,οποτε αντιο f4
Κατσε μην έχει Εφες στα πλει οφ,οποτε αντιο f4
Και η Κουλα τους τον σφυριξε νωριτερα....γαμωμουνοπανα.
Καύλα με τα μουνόπανα....
Έτσι εκεί μέσα να μην το χωνέψουνε ποτέ τα γαμήδια.
Το παλευει φιλοτιμα ο αυτιστικος Μπαρστοκας να χασουμε....
Κατέβασαν ταχύτητα αλλά όλα οκΤο παλευει φιλοτιμα ο αυτιστικος Μπαρστοκας να χασουμε....