troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.032
- Πόντοι
- 5.506
γιατι μιλας ετσι?Και εμεις σε αγαπαμε.
Αρχικα ηθελα να σου πω οτι θα μας κλασεις τ' αρχιδια, αλλα ας μην ρίξω το επιπεδο μου.
8-0
γιατι μιλας ετσι?Και εμεις σε αγαπαμε.
Αρχικα ηθελα να σου πω οτι θα μας κλασεις τ' αρχιδια, αλλα ας μην ρίξω το επιπεδο μου.
μη βρίζεις τον αδελφό ρε μουνιΚαι εμεις σε αγαπαμε.
Συγγνωμη αδερφε, μου ξεφυγε.γιατι μιλας ετσι?
8-0
δεν παρεξηγω...φοβαμαι μην σε κανει σαν τα μουτρα του ο μικρος λουστρος χελρεισερ....Συγγνωμη αδερφε, μου ξεφυγε.
Εσυ τι πεταγεσαι ρε;μη βρίζεις τον αδελφό ρε μουνι
βρε αντε γαμησουΕσυ τι πεταγεσαι ρε;
Το αλλο το μουνοσκυλο τον Ατζελο που κανεις παρεα να προσεχεις.δεν παρεξηγω...φοβαμαι μην σε κανει σαν τα μουτρα του ο μικρος λουστρος χελρεισερ....
Για εσενα πήγαινε το παραπανω.βρε αντε γαμησου
μη βριζεις μανΗττουδη γαμιολα, τσιμπα ένα προκαταβολικά.
Κοιτα μπασταρδοσυνη τωρα.Επειδή είμαι στην ξενιτιά...ξέρει κανείς να με ενημερώσει τι είναι αυτό το μπιτικι??
Θα ορκιζομουν ότι είναι κρυπτονομισμα..Κοιτα μπασταρδοσυνη τωρα.
Ενας Κοσοβαρος, που γεννηθηκε στο Βελγιο αλλα μεγαλωσε στην Νορβηγια και επαιζε μπαλα στην Τουρκια (Κονιασπορ) εκει δωσαμε δανεικο τον Μπουχαλακη και πηραμε αυτον (εξτρεμ ειναι) ως ελευθερο.
μια χαρα αδελφέΚοιτα μπασταρδοσυνη τωρα.
Ενας Κοσοβαρος, που γεννηθηκε στο Βελγιο αλλα μεγαλωσε στην Νορβηγια και επαιζε μπαλα στην Τουρκια (Κονιασπορ) εκει δωσαμε δανεικο τον Μπουχαλακη και πηραμε αυτον (εξτρεμ ειναι) ως ελευθερο.
οχι ρε αδερφε ο αδερφος.....Το αλλο το μουνοσκυλο τον Ατζελο που κανεις παρεα να προσεχεις.
φυλακα εισαι για χρεη αλλα δεν το λεμε....Επειδή είμαι στην ξενιτιά...ξέρει κανείς να με ενημερώσει τι είναι αυτό το μπιτικι??
Μην τα κλείνεις πολύ τα μάτια μην του ξεφύγει καμιά και μπει σε λάθος τοποοχι ρε αδερφε ο αδερφος.....
βαζουλε μαλαπερδες χρονια μαζι στα παιχνιδια του θρυλου...τον εμπιστευομαι με κλειστα ματια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φυλακα εισαι για χρεη αλλα δεν το λεμε....
ευχαριστώ αδελφε για την εμπιστοσύνηοχι ρε αδερφε ο αδερφος.....
βαζουλε μαλαπερδες χρονια μαζι στα παιχνιδια του θρυλου...τον εμπιστευομαι με κλειστα ματια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φυλακα εισαι για χρεη αλλα δεν το λεμε....