Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.087
Πόντοι
456
Και συμπληρώνουμε ...

Άμα πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα χέστε με.

:tooth:
καλά περίμενε, βάλανε τον μπαλτάκο, τον παναθηναικάκια που τον έλεγε ο σαμαράς, και από πρώτη αγωνιστική άρχισαν τα πέναλτυ,δεν περίμεναν ούτε 2-3 αγωνιστικές να αρχίσουν τα όργια, έτσι θα πάει μέχρι τέλους.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.592
Πόντοι
6.536
καλά περίμενε, βάλανε τον μπαλτάκο, τον παναθηναικάκια που τον έλεγε ο σαμαράς, και από πρώτη αγωνιστική άρχισαν τα πέναλτυ,δεν περίμεναν ούτε 2-3 αγωνιστικές να αρχίσουν τα όργια, έτσι θα πάει μέχρι τέλους.
Ο Μπαλτάκος είναι μισθοφόρος.
Δεν είναι Παναθηναϊκός.
Εξυπηρετεί τα συμφέροντα του εξαφανισμένο στα Ουράλια(που λέει και ο ροπαπάο)Τσετσενοπόντιου.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Ο Μώραλης δεν έλεγε στην προεκλογική πως ο χοντρός εκφράζει τη νεα δημοκρατία; Κοίτα να δεις πως αλλάζουν οι καιροί.

Θα το δείτε πως όλη αυτή η ιστορία παρακινήθηκε για πολιτικές σκοπιμότητες. Για μια φάση που είναι τυπικά σωστή; Λες και ξέχασαν τον Κατσουράνη. Οι 2 χαμένοι βαθμοί δηλαδή έπρεπε να φτάσουν στην κυβέρνηση, να δημιουργήσουν τέτοια πόλωση με αναφορές για κάλπες κτλ κτλ;

Αντί να μιλάτε αν ήταν πεναλτι ή όχι, αναρωτηθείτε σε τι αποσκοπεί ο χοντρός από αυτό.
ακριβώς.
η ιστορία είναι πολιτική και όχι ποδόσφαιρο

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.693
Πόντοι
3.556
μην ανησυχείς τύπε.
θα ξεκουραστείτε φέτος. ίσως και για πολλά χρόνια...
Έρχονται πέτρινα χρόνια με τα σαπακια που έχει φέρει ο Μαρινάκης. Κάτι άμπαλους του στυλ βυντρα,φορναρολι,Γκαμπριελ κλπ

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
744
Πόντοι
96
Ο Μπαλτάκος είναι μισθοφόρος.
Δεν είναι Παναθηναϊκός.
Εξυπηρετεί τα συμφέροντα του εξαφανισμένο στα Ουράλια(που λέει και ο ροπαπάο)Τσετσενοπόντιου.
Ερωτηση...οταν ηταν στην εκπροσωπηση του μπασκετικου βαζελου και τον ειχε ο παυλος διπλα του , παλι δεν ηταν παναθηναικος;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.592
Πόντοι
6.536
Ερωτηση...οταν ηταν στην εκπροσωπηση του μπασκετικου βαζελου και τον ειχε ο παυλος διπλα του , παλι δεν ηταν παναθηναικος;
Παλιά....
Μισθοφόρος είναι.
Από το 2020 είναι μπουγάτσας.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.592
Πόντοι
6.536
Δηλαδη συμφωνα με την γνωμη σου, ετσι αλλαζουν οπαδικη προτιμηση αυτοι; δεν μιλω για αφεντικα ...
Ναι,μουνήδες είναι.....
Ο γιος του μόνο είναι κοντά.
Θυμάσαι Βίκτωρα Μητρόπουλο?
Μια χαρά απέναντι από Παο και ενώ ήταν δικός μας υποτίθεται....

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Ο Χάμες είχε εξαιρετικές μεταβιβάσεις στο κέντρο.

Επίσης είναι μια προσωπικότητα που όλοι σέβονται.

Σε πολλές φάσεις σκίζεται δίνοντας το καλό παράδειγμα στους συμπαίκτες του.

Θα μπορούσε δε να είχε σκοράρει αν δεν ήταν ο Βιτριόλι να τους σώσει.

Από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Ο Ιν Μπέομ τρομερός.

Μαζί με τον Εμβιλά και τον Χάμες συνθέτουν ένα εξαιρετικό κέντρο με ξεκάθαρες αρμοδιότητες ο καθένας τους.

Ο Παπασταθόπουλος καλός αλλά δυστυχώς έχει χάσει την έκρηξή του απέναντι σε νεαρούς παίκτες.

Ο Ντόη παλικάρι και εξελίξιμος.
Μακάρι να καθιερωθεί.

Ο Μπαρακούτα είναι καλός αλλά για ανοικτές άμυνες και χρειαζόταν ένας τύπου Χασάν δίπλα του.

Πασχαλάκης καλός.

Και ο Άβιλα καλός αλλά τελείως χαζό να προσπαθήσει να σταματήσει με τα χέρια τον ηθοποιό Ιωαννίδη.

Ο Μασούρας μου αρέσει.
Είχε 2 ευκαιρίες να σκοράρει με ένα σούτ κεραυνό που έσωσε ο Βιτριόλι.

Ο Παπασταθοπουλος ειναι ασταθης κ δεν εχει δικαιολογησει το μεγαλο συμβολαιο του επουδενι ( προσωπικα θελω να φυγει το καλοκαιρι ) αλλα στο συγκεκριμενο ματς ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ . Χαμες κατ εμε ανακαλυψη των δημοσιογραφων η μεγαλειωδης εμφανιση του , καθολου δε κινειτο ουτε εδινε επιλογες εκτος μπαλας , ειχε καποιες εμπνευσεις με τη μπαλα στα ποδια του ναι αλλα μεχρις εκει . Δε λεω γενικα αλλα για το συγκεκριμενο ματς , σα παιχτης περιμενω περισσοτερα κ εχω απαιτησεις . Ο Κορεατης τρεχει για 3 στο κεντρο , προσωπικα με εχει κερδισει παρα πολυ ως τωρα κ ειλικρινα πιστεψε με πολυ δυσκολα το λεω αυτο

Μιας κ ειπαμε για Παπασταθοπουλο κατι που θυμηθηκα . Περυσι μου ειχε πει ενας πατερας που χε παει το παιδι του να δοκιμαστει στον Ολυμπιακο ( Κ17 ) και δε τον πηραν ( ψηλο παιδι σεντερ μπακ αργος στα ποδια αλλα καλος στον αερα ) οτι θα κανει μεγαλη καριερα ο γιος του και ειναι ασχετοι στον Ολυμπιακο . Μαλιστα οταν τον απερριψαν τους ειπε μεινετε με τους αμπαλους Παπασταθοπουλους οταν ο γιος μου θα παιζει στη Μαντσεστερ :cheesy: . Οποτε βλεπω το Σωκρατη αυτος ο τυπος μου ρχεται στο μυαλο

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.505
Πόντοι
4.096
Ρε Βλάσση το έψαχνες πολύ αυτό το όνομα; 15 χρονων είσαι; Το μουνι πως μοιάζει ξέρεις ;
Εχω δει σε κατι βαφτισια μια φορα τυπε,δε θυμαμαι
Στειλε μου μια φωτο σου να θυμηθω :badair:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.511
Πόντοι
6.515
Και ο Καρπετόπουλος αβάντας μέχρι αηδίας. Μπλέξανε ένας στερημένος, με έναν αβανταδόρο.
Ο καρπετ το οφθαλμοφανές είπε, ότι ο παο έχει παρει πολλους βαθμους με πεναλντι στο τέλος, ο άλλος έκανε σαν παλαβος για να γλυφει το αφεντικό του ισως

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.676
Πόντοι
28.246
Ο καρπετ το οφθαλμοφανές είπε, ότι ο παο έχει παρει πολλους βαθμους με πεναλντι στο τέλος, ο άλλος έκανε σαν παλαβος για να γλυφει το αφεντικό του ισως
Και εγώ πριν τον Καρπετόπουλο τα ίδια ακριβώς είπα στο βαζελόνημα, χωρίς να εξετάζω ποια είναι και αν είναι όντως καθαρά. όπως και ο Καρπετόπουλος. Με βγάλανε ζηλιάρη, μαλάκα, με στείλανε να πάω να γαμηθώ, και αν τους έλεγα στην απάντη΄ση τους ότι ναι μεν δεν βάζουν γκολ εύκολα αλλά η άμυνά τους τους έχει δώσει κυρίως τους βαθμούς, που δεν την πίεσε κανένας αντίπαλος αυτήν την άμυνα, δεν ξέρω τι άλλο θα μου λέγανε. Το ότι ένας Ολυμπιακός κατέβηκε σε ένα παιχνίδι σοβαρός και όπως τον ξέραμε και οι αμυντικοί τους και ειδικά ο Μάγνιουσον, φώναζε μαμά κακά και τους έσωσε ο Μπρινιόλι,κάτσε τώρα να δεις τι θα ακούσω. Αυτοί ακόμα έχουν τα ματάκια τους κλειστά και δεν B΄λεπουν το πρόβλημα. Αλλά δόξα το θεό... υπάρχει VAR!

Έτσι τα είχαμε και εμείς, οι περισσότεροι τα ματάκια μας κλειστά μέχρι που αρχίσαμε να τρώμε ψωλές από Βόλους και Αστέρες Τρίπολης και να περνάμε στα πέναλτι κάποια Σλόβαν Μπρατισλάβας και κάτι Απόλλωνες Λεμεσού.... Βλέπεις οι κούπες σε στραβώνουν.

Τελευταία τροποποίηση:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.660
Πόντοι
5.006

Stories

Νέο!

Stories