Ο καρπετ το οφθαλμοφανές είπε, ότι ο παο έχει παρει πολλους βαθμους με πεναλντι στο τέλος, ο άλλος έκανε σαν παλαβος για να γλυφει το αφεντικό του ισως
Και εγώ πριν τον Καρπετόπουλο τα ίδια ακριβώς είπα στο βαζελόνημα, χωρίς να εξετάζω ποια είναι και αν είναι όντως καθαρά. όπως και ο Καρπετόπουλος. Με βγάλανε ζηλιάρη, μαλάκα, με στείλανε να πάω να γαμηθώ, και αν τους έλεγα στην απάντη΄ση τους ότι ναι μεν δεν βάζουν γκολ εύκολα αλλά η άμυνά τους τους έχει δώσει κυρίως τους βαθμούς, που δεν την πίεσε κανένας αντίπαλος αυτήν την άμυνα, δεν ξέρω τι άλλο θα μου λέγανε. Το ότι ένας Ολυμπιακός κατέβηκε σε ένα παιχνίδι σοβαρός και όπως τον ξέραμε και οι αμυντικοί τους και ειδικά ο Μάγνιουσον, φώναζε μαμά κακά και τους έσωσε ο Μπρινιόλι,κάτσε τώρα να δεις τι θα ακούσω. Αυτοί ακόμα έχουν τα ματάκια τους κλειστά και δεν B΄λεπουν το πρόβλημα. Αλλά δόξα το θεό... υπάρχει VAR!
Έτσι τα είχαμε και εμείς, οι περισσότεροι τα ματάκια μας κλειστά μέχρι που αρχίσαμε να τρώμε ψωλές από Βόλους και Αστέρες Τρίπολης και να περνάμε στα πέναλτι κάποια Σλόβαν Μπρατισλάβας και κάτι Απόλλωνες Λεμεσού.... Βλέπεις οι κούπες σε στραβώνουν.