ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.660
- Πόντοι
- 5.006
Θα πάω πιο μετα να τους βρω και εγωαααα τις σερβιέτες...(=μουνόπανα)
κι εμείς πήζουμε στον κλεινόν άστυ
Θα πάω πιο μετα να τους βρω και εγωαααα τις σερβιέτες...(=μουνόπανα)
κι εμείς πήζουμε στον κλεινόν άστυ
πιέστε κι ένα ποτήρι στην υγειά μου που ξεροσταλιάζω σπίτιΘα πάω πιο μετα να τους βρω και εγω
Τους κάρφωσε ο αντικαταστατης του.Ο Ανδρουτσαρος.Tυποι που ειναι ο παιχταρας ο Πιπα?
Γιατι δεν τον εβαλε σημερα?
Αργείς...Θα πάω πιο μετα να τους βρω και εγω
Μαραθώνος είμαιΑργείς...
Ένα τέτοιο να βάλει με κουλα ο Χαμες,να χυσουμε δάκρυα χαράς στο ΚαραϊσκάκηςΤι έπιασε ο γαμιολης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαραθώνος είμαι
Να ανοίγουν τα στόματα σιγά σιγά οι χανουμισεςγια να προετοιμαζομαστε
ΚΑΘΕ ΕΝΩΣΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ Ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ, ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ, ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ !!
LIVE !!!
Eπιστροφη Τακαρου μετα απο 1 εβδομαδα
edit: εκανε εισοδο με το "αχ κουνελακι, κουνελακι"
Το αυτό θα γίνειή εναλλακτικα να ανεβει η θνησιμοτητα διαφορων αρχιδιων οπως εγινε με το Noor 1.......
Άκου κάτι όταν από άκρη σε ακρη του Καραϊσκάκη με την ανοχή συμβολή του χοντρού θα υπάρχουν πανό Μητσοτάκη γαμιεσαι μην σου πω και κορέο και θα βρίζουν τον Μητσοτάκη 30 αγωνιστικές θα καταλάβει ο κουλης χρυσός ότι κράτος δεν είναι ο πρωθυπουργός κράτος είναι ο ΟλυμπιακόςΜεχρι και ο Κουλης σας γλενταει ρεεεεεε...
Για τις κατηγορίες παράγοντα του Ολυμπιακού περί εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο Ολυμπιακός πήρε 3 πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, πού ήταν η εγκληματική οργάνωση τότε;» και ξεκαθάρισε πως «κάποιοι θεωρούν πως επειδή έχουν μια ομάδα ή ελέγχουν μέσα ενημέρωσης ότι μπορούν να υπονομεύσουν την διαδρομή της χώρας».
Άκου κάτι οταν από άκρη σε άκρη του Καραϊσκάκη με την ανοχή συμβολή του χοντρού θα υπάρχουν πανό Μητσοτάκη γαμιεσαι μην σου πω και κορέο και θα βρίζουν τον Μητσοτάκη 30 αγωνιστικές θα καταλάβει ο κουλης χρυσός ότι κράτος δεν είναι ο πρωθυπουργός κράτος είναι ο Ολυμπιακός θα την πληρώσει ακριβά την μσλακια που είπε στην συνέντευξη για τον ολυμπιακό
Κάτι τέτοια έλεγε και ο καπετάνιος του γλυκού νερού και θυμάσαι τι έγινε μετά η μήπως δεν θυμάσαι;μην ανησυχείς τύπε.
θα ξεκουραστείτε φέτος. ίσως και για πολλά χρόνια...
τυπε στην ελλαδα οποιος παιρνει πρωταθλημα απο σποντα, ονειρευεται "πολλα χρονια και τα σχετικα¨....Κάτι τέτοια έλεγε και ο καπετάνιος του γλυκού νερού και θυμάσαι τι έγινε μετά η μήπως δεν θυμάσαι;