Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (8 μέλη και 18 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.678
Πόντοι
28.246
επειδη σας βαφτισαν τον αιτορ νεο μεσσι????
Η βλασθήμιά τους είναι μεγαλύτερη. Δεν τον βάφτισαν με τον Μέσι, αλλά με τον Σαραβάκο. Τ'ακούς εσύ; Τα ακούω να λες...

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
καλά όλα αυτά φίλε αλλά άκου μια αληθινή ιστορία από "ένα μακρινό μακρινό γαλαξία"...

εκεί που λες σε έναν τόπο έρημο, φτωχό, ήταν κάτι τύποι/ομάδες που έπαιζαν το τόπι.
κλωτσιά από δω, κλωτσιά από κει γινόταν χαβαλές κι ο κόσμος διασκέδαζε.
τη μια πρωταθλητής ο ένας, την άλλη ο άλλος, τέλος πάντων είχαν κατσικαρωθεί στην ερημιά 2 μεγάλοι, άλλοι 2 λίγο μικρότεροι και κάτι τριτοτέταρτοι να έχουμε να παίζουμε.
οι φίλαθλοι ξεφάντωναν στα γήπεδα, έπεφτε και καμια ψιλή, γέλια και καζούρες τις δευτέρες στη δουλειά ανάλογα τα αποτελέσματα, γενικά όλα καλά, το άθλημα είχε το νόημα του. όπως είπαμε πιο πάνω τη μια πρωταθλητής ο ένας, την άλλη ο άλλος οι 2 μεγάλοι, που και που οι μικρομεσαίοι και κάθε 30 χρόνια πανηγύριζε και ένα αλογάκι...
οι πρόεδροι των ομάδων - όπως παντού στο σύμπαν, είχαν μια ο ένας το πάνω χέρι, μια ο άλλος. καθότι οι ισχυροί πάντα παίρνουν τα σφυρίγματα (κι οι λοιποί την καραμούζα), συχνά πυκνά (αν και όχι σε μεγάλο ποσοστό) υπήρχαν χρονιές που το πρωτάθλημα δεν πήγαινε στον καλύτερο, αλλά στον έχοντα το πάνω χέρι. σφαγέεεεες ο κόσμος, μανούρες, εφημερίδες/ρεπορτάζ, βρισίδια οι φίλαθλοι αλλά το ενδιαφέρον στα ύψη γιατί λίγο πολύ ισοσκελισμένα ήταν τα πράγματα καθόσον οι ομάδες ήταν λίγο πολύ ισοδύναμες (δες το σε βάθος χρόνου, όχι ανά χρονιά) και η "εξουσία" επίσης μοιρασμένη.

γιατί ήταν σχεδόν ισοδύναμες οι ομάδες και μοιράζονταν τα πρωταθλήματα (για τους 2+2 μιλάμε πάντα)?
γιατί το "έχω το πάνω χέρι" σήμαινε δίνω κανα φράγκο στο "κοράκι" και τους επόπτες, επηρεάζω κανα παράγοντα που και που και κάτι τέτοια (φαιδρά και απλά για σήμερα).
και γιατί με τις εναλλαγές στον πρωταθλητή και στις λοιπές θέσεις, ΔΛΔ στις εξόδους στην ευρώπη (όπου ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ) όλοι λίγο πολύ (μεγάλοι πάντα) είχαν για να φτιάχνουν ομάδα και να υπάρχει μια ποδοσφαιρική ισορροπία.

κάποια στιγμή όμως ήρθε ο μέγα λαμόγιος. αυτός σκέφτηκε:
"τι παπαριές είναι αυτές?" το θέμα δεν είναι να πάρω απλά το πρωτάθλημα φέτος, το θέμα είναι να το παίρνω για 20-30 χρόνια. και να βγαίνω μόνο εγώ champions league ώστε/και να μη μείνει κολομπυθρόξυλο από τους άλλους.
υπήρχε (παλιότερα) ένα σχετικό fair play μεταξύ των προέδρων. μη φανταστείτε αβροφροσύνες, αλλά ένα μέτρο υπήρχε. ήρθε όμως ο λαμόγιος είπαμε...
και να οι παράγκες, και να η εξουσία και να τα "επαγγελματικά" γαμήσια των αντιπάλων στους αγώνες.
αααααα του βγάζω το καπέλο, κάτι αλητάμπουρες που έμπαιναν με κουμπούρια στο γήπεδο (ακόμα το κάνουν στο μακρινό βορρά) φάνταζαν νεάτερνταλ μπροστά του.
και λάου λάου που λες χριστός δεν έμεινε. και πτωχεύσαν οι υπόλοιποι, και κανείς δεν έβαζε χρήμα (αφού η παράγκα διοικούσε) κι αυτός έφερνε σιγά σιγά πολύ καλούς παίχτες (είναι αλήθεια, το έκανε).
και στ'αρχίδια μας βασικά για όλα αυτά όσοι είχαμε μυαλό (δεν βάζαμε και τίποτα στην τσέπη εμείς - το αντίθετο πληρώναμε) αλλά είχαμε ρε αδερφέ να λέμε κάτι τη δευτέρα κι όχι μόνο, να παρακολουθούμε το διήμερο, να ξεσπάμε....πάει κι αυτό...

τώρα αυτό αλλάζει.
προσωπικά στην πούτσα μου ποιος, τι και γιατί , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ακου τωρα και μια αλλη ιστορια..τα χρονια που εβγαινε μονο ενας CL εινια πολυ λιγα οχι 20-30 που λες..τα χρονια λοιπον που εβγαιναν και οι 2 CL ο ενας εδινε ακομα και τοτε διπλασια και τριπλασια απο τον αλλο..ο αλλος εδινε απλα μηδενικα συμβολαια..στα χρονια που λες ο ενας ειχε χορηγο την ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ, MASTERCARD, SIEMENS, VODAFONE κ λοιπους ιδιωτες και ο αλλος τον κρατικο ΟΤΕ..την εποχη εκεινη που λες δεν τα γαμησε ολα μονο ο ενας..γιατι εγω θυμαμαι πχ στη χρονια που ξεκινησες με 3 ηττες και εδιωξες τον Σαντος, την 4η αγωνιστικη να κερδιζεις 1-0 τον Ιωνικο με απιστευτη βουτια Καραγκουνη..ή στο καλυπτα και εγω τον Κατσουρανη να εχεις παρει στον πρωτο γυρο ισα με 10 βαθμους με κατι χερια του Πλεσις, κατι πεναλτι του Σισε και κατι χερουκλες του Γκοβου..Αλλα πες οτι αυτα δε σου λενε τπτ..Θα σου πω για μια αλλη ιστορια και μοιαζει με αυτη που λες..υπηρχε λοιπον καποτε το ελληνικο πρωταθλημα μπασκετ..δεκαετια 90..παιχταραδες nbaερς ακομα και σε ομαδες σαν την Νηαρ Ηστ..Και ποτε πρωταθλημα ο Αρης, ποτε ο Παοκ, ποτε ο ΟΣΦΠ, ποτε ο ΠΑΟ, ποτε η ΑΕΚ..και δωστου κυπελλα αντιστοιχα..αλλα δεν μας αρεσε που ειχε βγει τη δεκαετια του 90 το ελληνικο μπασκετ το καλυτερο της Ευρωπης..θελαμε να το αλλαξουμε αυτο..και το καναμε το χειροτερο της Ευρωπης..γιατι πρωταθλημα με 2 ομαδες το πολυ δεν λογιζεται ως σοβαρο...τοτε λοιπον με προσχημα οτι εγω παιρνω ευρωπαικα πρεπει να παρω αρα οπως και να εχει και το ελληνικο πρωταθλημα καταληξαμε σε χειροτερο ρεκορ και απο το αντιστοιχο ποδοσφαιρικο..αλλα οχι αφου εγω φερνω παιχταραδες (λες και ο αλλος δεν εφερνε Ζιοβανι, ζαχοβιτς κ ο αλλος ειχε μηδενικα συμβολαια) , αλλα οχι αφου περνω ευρωπαικα (λες και οταν το πηρε η Μπαρτσελονα το 2010 δεν εχασε τ πρωταθλημα με 3-0 απο Ταου Κεραμικα, η Εφες φετος απο Φενερ κοκ), αλλα οταν ο αλλος επαιρνε back to back οχι παλι εγω πρωταθλημα, οταν ο αλλος πηγαινε τελικο και εγω αποκλειομουν απο τους 16 οχι παλι εγω πρωταθλημα..

ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΣΒΕΡΚΟΣ ΚΑΦΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ,, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΠΤ..ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ, Κ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..Η ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ CL ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ κλπ. ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΒΓΗΚΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ..ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΤΟΙΜΗ ΟΜΑΔΑ ΕΦΕΡΕ.. ΑΡΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ..ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΙΩΣ..ΕΝΤΑΞΕΙ?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.678
Πόντοι
28.246
ο μαρινάκης έχει λεφτά ή θα εξαφανιστεί σαν τον νταϊφά, σαλιαρέλη;
Ο Μαρινάκης; Ο Μαρινάκης, ακόμα και 40 που έχασε ο Ολυμπιακός φέτος, αλλά και πέρυσι, πάλι έκανε δαπανηρές μεταγραφές. Τα έδωσε η Νότιγχαμ και τους έστειλε στον Ολυμπιακό. Και του χρόνου αυτό θα κάνει αν δεν βγάλει. Ο άλλος αν δεν πάει στους ομίλους να τα πάρει, τι θα κάνει, που θα βρει;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
ακου τωρα και μια αλλη ιστορια..τα χρονια που εβγαινε μονο ενας CL εινια πολυ λιγα οχι 20-30 που λες..τα χρονια λοιπον που εβγαιναν και οι 2 CL ο ενας εδινε ακομα και τοτε διπλασια και τριπλασια απο τον αλλο..ο αλλος εδινε απλα μηδενικα συμβολαια..στα χρονια που λες ο ενας ειχε χορηγο την ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ, MASTERCARD, SIEMENS, VODAFONE κ λοιπους ιδιωτες και ο αλλος τον κρατικο ΟΤΕ..την εποχη εκεινη που λες δεν τα γαμησε ολα μονο ο ενας..γιατι εγω θυμαμαι πχ στη χρονια που ξεκινησες με 3 ηττες και εδιωξες τον Σαντος, την 4η αγωνιστικη να κερδιζεις 1-0 τον Ιωνικο με απιστευτη βουτια Καραγκουνη..ή στο καλυπτα και εγω τον Κατσουρανη να εχεις παρει στον πρωτο γυρο ισα με 10 βαθμους με κατι χερια του Πλεσις, κατι πεναλτι του Σισε και κατι χερουκλες του Γκοβου..Αλλα πες οτι αυτα δε σου λενε τπτ..Θα σου πω για μια αλλη ιστορια και μοιαζει με αυτη που λες..υπηρχε λοιπον καποτε το ελληνικο πρωταθλημα μπασκετ..δεκαετια 90..παιχταραδες nbaερς ακομα και σε ομαδες σαν την Νηαρ Ηστ..Και ποτε πρωταθλημα ο Αρης, ποτε ο Παοκ, ποτε ο ΟΣΦΠ, ποτε ο ΠΑΟ, ποτε η ΑΕΚ..και δωστου κυπελλα αντιστοιχα..αλλα δεν μας αρεσε που ειχε βγει τη δεκαετια του 90 το ελληνικο μπασκετ το καλυτερο της Ευρωπης..θελαμε να το αλλαξουμε αυτο..και το καναμε το χειροτερο της Ευρωπης..γιατι πρωταθλημα με 2 ομαδες το πολυ δεν λογιζεται ως σοβαρο...τοτε λοιπον με προσχημα οτι εγω παιρνω ευρωπαικα πρεπει να παρω αρα οπως και να εχει και το ελληνικο πρωταθλημα καταληξαμε σε χειροτερο ρεκορ και απο το αντιστοιχο ποδοσφαιρικο..αλλα οχι αφου εγω φερνω παιχταραδες (λες και ο αλλος δεν εφερνε Ζιοβανι, ζαχοβιτς κ ο αλλος ειχε μηδενικα συμβολαια) , αλλα οχι αφου περνω ευρωπαικα (λες και οταν το πηρε η Μπαρτσελονα το 2010 δεν εχασε τ πρωταθλημα με 3-0 απο Ταου Κεραμικα, η Εφες φετος απο Φενερ κοκ), αλλα οταν ο αλλος επαιρνε back to back οχι παλι εγω πρωταθλημα, οταν ο αλλος πηγαινε τελικο και εγω αποκλειομουν απο τους 16 οχι παλι εγω πρωταθλημα..

ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΣΒΕΡΚΟΣ ΚΑΦΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ,, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΠΤ..ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ, Κ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ CL ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ κλπ. ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΒΓΗΚΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ..ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΤΟΙΜΗ ΟΜΑΔΑ ΕΦΕΡΕ.. ΑΡΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ..ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΙΩΣ..ΕΝΤΑΞΕΙ?
φίλε και μόνο ότι στέκεσαι σε συγκεκριμένες φάσεις για να επιχειρηματολογήσεις για μια περίοδο 20ετίας με ξεπερνάει...και απλά το ξεπερνάω...

άσβερκος εγώ? :confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποσα πεναλτι εχεις φετος;
λάθος ερώτηση.
πόσα κακώς σφυριγμένα πέναλτι έχω φέτος....για λέγε

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.430
Πόντοι
3.446
φίλε και μόνο ότι στέκεσαι σε συγκεκριμένες φάσεις για να επιχειρηματολογήσεις για μια περίοδο 20ετίας με ξεπερνάει...και απλά το ξεπερνάω...

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

λάθος ερώτηση.
πόσα κακώς σφυριγμένα πέναλτι έχω φέτος....για λέγε
Ουτε ενα.Και αυτα που πηρες τα μισα ειναι πετσινα.Θυμιζουν εποχες Καραγκουνη

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
ε ναι ρε τυπε..ισοβιοι πρωταθλητες...οπως η μπαγερν και η παρι....
τι να κανουμε δηλαδη, με το ζορι να υπαρχει εναλλαγη πρωταθλητων?????
ο μπιελ ηταν διαθεσιμος το καλοκαιρι....γιατι δεν εδωσε καμια ομαδα 6 μυρια να τον παρει...ο χαμες ηρθε με συμβολαιο κοντα 3 μυρια τον χρονο...ο μαρσελο το ιδιο...ο σαμασεκου εχει ρητρα 12 μυρια, γιατι δεν τον πηρατε εσεις????
τα ονοματα ειναι ενδεικτικα...καθε χρονο το ιδιο γινεται...απλα στη θεση του χαμες, βαλε τον ποντενσε και στην θεση του μαρσελο, τον γκαλετι κτλ....

δηλαδη εμεις ειμαστε κοροιδα που καθε χρονο δινουμε τοσα φραγκα και εσεις φερατε τζαμπα τον αιτορ απο την β ισπανιας και την τβεντε και θελετε να παρετε και πρωταθλημα με το ζορι, επειδη σας βαφτισαν τον αιτορ νεο μεσσι????
οταν σταξατε φραγκα και εσεις επι πολυμετοχικων και φερατε παιχταραδες οπως ο σισε και ο ζιλμπερτο ή μας πηρατε τον λετο με μεγαλυτερο συμβολαιο, δεν ειδα να λεει κανεις πως πηρατε το πρωταθλημα....
δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη το ποδοσφαιρο...αν θες να παρεις πρωταθληματα φερνεις τον ζιλμπερτο σιλβα ή τον γκαλετι...αλλιως φερνεις τον αιτορ και τον σενκεφλεντ και πας να παρεις πρωταθλημα με τακτικτη "επαφη - βαρ - πεναλντι"
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Και στην ιταλια τα επαιρνε η γιουβεντους αλλα εκει περα ευτυχως δουλευει σωστα το δικαστικο τους συστημα

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21

Μπορω να σου πω πολλες αλλα δεν εχει νοημα..εσυ εχεις βγαλει ηδη αδικα 20 χρονια..τι να σου πω σε αυτο..δηλαδη μεχρι το 2010 ηταν αδικα...γιατι απο το 2005 μεχρι σημερα πχ εχεις πιο πολλα πεναλτυ..20 χρονια αδικα ετσι? τοσε γιατι ετρωγες 4αρες και 3αρες, γιατι εχανες πρωταθλημα με 10-15 και 20β..παντα η διαιτησια σου εφταιγε ε?

ΟΠΑΔΕ του εφευρετη της αλητειας!

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.087
Πόντοι
456

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.592
Πόντοι
6.536
Πριν από αυτόν τον μέγα Λαμόγιο που λες, δηλάδή τον Κόκκαλη, υπήρχε ένας άλλος λαμόγιος, ακούει στο παρατσούκλι "Καπετάνιος" και προσπάθησε, και συγκεκριμένα ήταν ένα βήμα πριν να κάνει τον «αιώνιο» αντίπαλό του να αλλάξει ονομασία, έμβλημα και να τον κάνει παραμάγαζό του. Φτάνει να μην υπήρχε. Η ομάδα αυτή από την ημέρα που γενν΄'ηθηκε μέχρι σήμερα ήταν και είναι ΠΡΩΤΗ! Αυτό τον πείραζε πολύ.
Χανς Κρίστιαν Άντερσεν....

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Μπορω να σου πω πολλες αλλα δεν εχει νοημα..εσυ εχεις βγαλει ηδη αδικα 20 χρονια..τι να σου πω σε αυτο..δηλαδη μεχρι το 2010 ηταν αδικα...γιατι απο το 2005 μεχρι σημερα πχ εχεις πιο πολλα πεναλτυ..20 χρονια αδικα ετσι? τοσε γιατι ετρωγες 4αρες και 3αρες, γιατι εχανες πρωταθλημα με 10-15 και 20β..παντα η διαιτησια σου εφταιγε ε?

ΟΠΑΔΕ του εφευρετη της αλητειας!
όχι δεν ήταν όλα άδικα εννοείται.
από κάποια στιγμή και μετά ειδικά (διαλυμένοι μεγαλοι συλλογοι) σαφέστατα ήσασταν οι καλύτεροι. δεν χρειαζόταν καν η παράγκα.
μαλλον δεν κατάλαβες τι είπα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.678
Πόντοι
28.246
Και στην ιταλια τα επαιρνε η γιουβεντους αλλα εκει περα ευτυχως δουλευει σωστα το δικαστικο τους συστημα
Σε εμάς το δικαστικό σύστημα είχε ψηφοφορία και σε έσωσε ο Ανδριανόπουλος. Πριν λίγα λεπτά τα είπα...
Τώρα το νέο σύστημα είναι να εξαφανίζεται η Ξάνθη αλλά ο μεγάλος να μένει στην θέση του.

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.430
Πόντοι
3.446
Σε αμάς το δικαστικό σύστημα είχε ψηφοφορία και σε έσωσε ο Ανδριανόπουλος. Πριν λίγα λεπτά τα είπα...
Τώρα το νέο σύστημα είναι να εξαφανίζεται η Ξάνθη αλλά ο μεγάλος να μένει στην θέση του.
Προσφατα τους σωσαμε παλι.

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
όχι δεν ήταν όλα άδικα εννοείται.
από κάποια στιγμή και μετά ειδικά (διαλυμένοι μεγαλοι συλλογοι) σαφέστατα ήσασταν οι καλύτεροι. δεν χρειαζόταν καν η παράγκα.
μαλλον δεν κατάλαβες τι είπα
Καταλαβα πολυ καλα..εισαι ο κλασσικος που επειδη απο ενα σημειο κ μετα η διαφορα ηταν χαωδης μιλουσε για τα προηγουμενα χρονια..οκ φιλε αστο δεν εχει νοημα..διαβαζε sdna και ακου Νικολογιαννη εσυ..σου ταιριαζουν..

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Σε εμάς το δικαστικό σύστημα είχε ψηφοφορία και σε έσωσε ο Ανδριανόπουλος. Πριν λίγα λεπτά τα είπα...
Ακριβως φανηκε στην υποθεση του ΠΑΟΚ για αλλη μια φορα το δικαστικό μας συστημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom