Εγω δε συμφωνω με τις κινησεις τις ΠΑΕ αλλα θα σου πω γιατι αν ημουν στην ομαδα του ΟΣΦΠ θα αντιδρουσα..Θα αντιδρουσα γιατι οταν επαιρνα εγω πεναλτυ στο 90κατι ακομα και αν ηταν θα γινοταν ο κακος χαμος..Γιατι ακομα και σε πρωταθληματα με 20 κ 30 βαθμους διαφορα ακουγαμε για παραγκες (fun fact από ιδρύσεως Super League 2005 έως σήμερα ΟΣΦΠ 83 πεναλτυ, ΠΑΟ 91, οχι οτι λεει κατι απαραιτητα αλλα θα περιμενες οι παραγκες να εχουν κανει καλυτερη δουλεια)..Γιατι ακομα και χρονιες που εριχνα 4αρες και 3αρες στους αντιπαλους μου παλι ακουγαμε για παραγκες..Γιατι ακομα και για τα τελευταια χρονια με ξενους διαιτητες και βαρ οι δημοσιογραφοι του ΠΑΟ ακομα και οταν δεν μπορουν να το πουν αυτο βαζουν σχολια σε καθε αρθρο να το λενε..Γιατι οταν δεν ειχαμε τι να πουμε ακομα και οταν η ΕΠΟ κατεληξε σε αντιπαλους, λεγαμε για τα παλαιοτερα..Γιατι μας πειραζαν τα ντου του χοντρου αλλα του Τρακη οχι..Γιατι μας ενοχλουσαν οι λουκουμοσκονες αλλα δεν μας ενοχλουσαν τα λαθρεμπορια οπλων και καυσιμων, οι ΣΕΚΑΠ, οι καταδικες σε Ρουμανιες, οι δολοφονοι προπονητες, οι μεθυσμενοι παικτες που οδηγουν και ειναι δυνητικοι δολοφονοι, οι αυξησεις της φαρμακευτικης δαπανης κλπ. Οταν λοιπον δεν παραδεχεσαι ποτε τον αντιπαλο, μην περιμενεις να σε παραδεχτει κ αυτος. Ειναι κακομαθημενος ο ΟΣΦΠ? Ναι ειναι..Ειναι υπερβολες αυτα που λεει? Ναι ειναι..Εσεις ειπατε ποτε μπραβο στον αντιπαλο? Όχι..Αφου λοιπον εισαι 50 θα ξερεις οτι δεν καλυπταμε μονο τον Κατσουρανη αλλα και τον Μητροπουλο..