barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.087
- Πόντοι
- 5.506
Τα ιδια και τα ιδια, πιο μαλακας απο το λαδακη εχεις καταντησει ρε αφραγκε ναυαγε.Δεν φταιω εγω τυπε το εχει αναγκη πολυ το ξεφτιλισμα ο πουστογερος...
Τα ιδια και τα ιδια, πιο μαλακας απο το λαδακη εχεις καταντησει ρε αφραγκε ναυαγε.Δεν φταιω εγω τυπε το εχει αναγκη πολυ το ξεφτιλισμα ο πουστογερος...
Τα ιδια και τα ιδια μαλακακο αλλα δεν απαντας ποτε πως γινεται 200 ατομα εδω μεσα πουστη να σε ανεβαζουν πουτανοστραπονακια να σε κατεβαζουν γεροντοπουστα σερβιτορε...Τα ιδια και τα ιδια, πιο μαλακας απο το λαδακη εχεις καταντησει ρε αφραγκε ναυαγε.
Αν νομίζεις πως δεν υπάρχουν μαλάκες εδώ μέσα, ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη ρε άφραγκεΤα ιδια και τα ιδια μαλακακο αλλα δεν απαντας ποτε πως γινεται 200 ατομα εδω μεσα πουστη να σε ανεβαζουν πουτανοστραπονακια να σε κατεβαζουν γεροντοπουστα σερβιτορε...
Δεν ξερω για μαλακες αλλα πουσταρες σαν και σενα δεν υπαρχουν πολλοι εδω μεσα μωρη Τζουτζουκα!!!Αν νομίζεις πως δεν υπάρχουν μαλάκες εδώ μέσα, ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη ρε άφραγκε
Ε που να ξέρεις για μαλάκες, ακόμα και τον καθρέφτη ντρέπεσαι να τον κοιτάξεις. Εκτός αν δεν έχεις φράγκο για καθρέφτη, τότε πάω πάσο.Δεν ξερω για μαλακες αλλα πουσταρες σαν και σενα δεν υπαρχουν πολλοι εδω μεσα μωρη Τζουτζουκα!!!
Τρομερη απαξιωση παντως Τζουτζουκα των τσοντοσινεμα....σε λενε πουστη και στραπονιασμενο και εσυ τους λες αφραγκους.Ε που να ξέρεις για μαλάκες, ακόμα και τον καθρέφτη ντρέπεσαι να τον κοιτάξεις. Εκτός αν δεν έχεις φράγκο για καθρέφτη, τότε πάω πάσο.
Μα αυτή είναι η διαφορά, εσύ είσαι στ αλήθεια άφραγκος.Τρομερη απαξιωση παντως Τζουτζουκα των τσοντοσινεμα....σε λενε πουστη και στραπονιασμενο και εσυ τους λες αφραγκους.
Ναι τυπε ειμαι αφραγκος εσυ φανταζομαι απο τα μοναευρα απο τις παραγγελιες στη καφετερια εχεις κανει τρελη περιουσια αλλα πρεπει να τα εχεις φαει ολα στη κιουρια Χατζη να σου σκιζει τη κωλοτρυπιδα....Μα αυτή είναι η διαφορά, εσύ είσαι στ αλήθεια άφραγκος.
Έλα, ρίξε ένα ιβαν να σταξω κανένα ψιλό.Ναι τυπε ειμαι αφραγκος
Τζουτζουκα θα ντυθεις τελικα παρανυφακι;Έλα, ρίξε ενα πουτσο να στησω κωλο
Πρέπει να αισθάνεσαι περήφανος που κατάντησες πιο μαλάκας από λαδάκη, δαντε και νιο μαζί. Εύγε.Τζουτζουκα θα ντυθεις τελικα παρανυφακι;
Τρελο αγορι θα φας και τα σκαμπιλια σου!!!
Να αποδεχτεις οτι εισαι μπουστης και να το βροντοφωναξεις!!!Η LGBWTDHWSGSGH κοινοτητα σε περιμενει με ανοιχτες αγκαλες!!!Πρέπει να αισθάνεσαι περήφανος που κατάντησες πιο μαλάκας από λαδάκη, δαντε και νιο μαζί. Εύγε.
Κουραστικός μαλάκας.Να αποδεχτεις οτι εισαι μπουστης και να το βροντοφωναξεις!!!Η LGBWTDHWSGSGH κοινοτητα σε περιμενει με ανοιχτες αγκαλες!!!
τυπε χαρη δεν αστειο πλεονδεν βλέποντε φέτος... κρίμα..
Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στην Καραμπάγκ (13/10, 19:45, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24) τόνισε πως ο Πασχαλάκης θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας