ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
τελικα τα γαμησαμε τα κρητηκακια .
Πάει κι ο γκόμενος...
Ποιον φέρνουμε τώρα;
Τουλάχιστον πρόλαβε να (ξανα)γαμήσει τη Μαρίνα;
Έτσι όπως είστε,ούτε τα πλει οφ δεν είναι σίγουρα
Ούτε πέναλτι ρε Χάμες
Μπαίνει Μαρτσέλο,βάζω 3-1 τελικό
Σαλτα γαμησου και ψοφα παρασιτο της ζωης....Το νήμα των αυτιστικών να πούμε
Ξεροέχυσες καλά μπεμπέκο πουστράκι κι εσύ; Πάρτα και βάλτα στον πάτο σου κι εσύ μπουμπούκο.
Τα έσιαξα, να πούμε.Το νήμα των γαμιάδων μου να πούμε
Εντάξει μαν το είπα στο 2 ημιχρονο θα τους γαμησουμε
Δεν γαμιεσαι και εσυ ρε Τακη να πουμε με τον μαλακα σου που ξεκινησε 11αδα τον Ντοη και τον Αγκιμπου....2η πραξη της μεγαλης αντεπιθεσης του θρυλου....τα πραγματα πηγαινουν ακριβως οπως τα περιμεναμε με τον ιρβιν γιαλομ του ποδοσφαιρου στον παγκο...
κοντρα σε ατυχιες, κοντρα σε τραυματισμους πριν το ματς, κοντρα σε τραγικο μεταγραφικο σχεδιασμο, κοντρα στους βαζελογαυρους της κερκιδας, ο θρυλος αποκτα την παλια του νοοτροπια...την νοοτροπια που σου λεει οτι δεν γινεται να χασεις στην ελλαδα οταν εχεις αλλαγη τον χαμες....
αυτο το πρωταθλημα θα ειναι πιο γλυκο, γιατι θα ειναι κοντρα σε ολους : κοντρα στους βαζελους, κοντρα στον μπαλτακο, κοντα στην τζαμπα σοφια, κοντρα στον χελ και στους λοιπους βαζελογαυρους...
ολοι θα πονεσουν στο τελος, δεν γινεται αλλιως!!!!
Δεν γαμιεσαι και εσυ ρε Τακη να πουμε με τον μαλακα σου που ξεκινησε 11αδα τον Ντοη και τον Αγκιμπου....
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗθα σου ανοιξει 2η κωλοτρυπα ο μαλακας...κατσε και θα δεις, ακομα δεν ξεκινησαμε..
Πάρε εσύ κρεμα γαμιολαΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
Θα μου κλασει τον πουστσο ο ξοφλημενος που κουβαλησε το αφεντικο σου....με μια απο τις χειροτερες ομαδες του πρωταθληματος παιζαμε σημερα και μας βγηκε η Παναγια να κερδισουμε γιατι το σουργελο κατεβασε οτι να ναι 11αδα.θα σου ανοιξει 2η κωλοτρυπα ο μαλακας...κατσε και θα δεις, ακομα δεν ξεκινησαμε..
λιγος καιρος σας εμεινε ακομα...μετα την διακοπη του μουντιαλ, αυτο που θα δειτε απο τον θρυλο θα ειναι τρομακτικο!!!!!!ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
μια χαρα την ετοιμασε την 11αδα ο μετρ της ψυχολογιας...θα εβαζε βρσαλικο στοπερ και αβιλα στα πλαγια που δειχνει καλα στοιχεια....απλα ατυχησε γιατι ο βρσαλικο επαθε σκουλαμεντο πριν την σεντρα και ο αβιλα τραυματιστηκε στις αρχες του παιχνιδιου...Θα μου κλασει τον πουστσο ο ξοφλημενος που κουβαλησε το αφεντικο σου....με μια απο τις χειροτερες ομαδες του πρωταθληματος παιζαμε σημερα και μας βγηκε η Παναγια να κερδισουμε γιατι το σουργελο κατεβασε οτι να ναι 11αδα.
Νοτιοκορεάτης είναιμια χαρα την ετοιμασε την 11αδα ο μετρ της ψυχολογιας...θα εβαζε βρσαλικο στοπερ και αβιλα στα πλαγια που δειχνει καλα στοιχεια....απλα ατυχησε γιατι ο βρσαλικο επαθε σκουλαμεντο πριν την σεντρα και ο αβιλα τραυματιστηκε στις αρχες του παιχνιδιου...
αλλα οταν γυρνας στον παγκο και βλεπεις χαμες, βαλμπουενα, σαμασεκου, μαρσελο (εστω και σε XL εκδοση) και κινεζικο τανκ, οταν γυρνας στην κερκιδα και βλεπεις ελ αραμπι, κασαμι, και οταν γυρνας στον ουρανο και βλεπεις το αστρο του κυρ σαββα, καταλαβαινεις οτι αυτη η ομαδα ειναι αδυνατο να χασει στην ελλαδα ακομα και να αναγκαστουμε να παιξουμε με σεντερ φορ τον καραφλα χρηστο θέο!!!!!!!!!!!!!
αυτα φυσικα τα ξερει ο ιρβιν γιαλομ και προσπαθει να τα περασει στην ομαδα, η οποια τα 2 τελευταια χρονια ειχε συνηθισει να χανει 1-0 απο τον οφη και να εβαζε αλλαγη αμυντικο χαφ και στοπερ....
Έχουν τον καημό στο μπάσκετ οι τριφυλλοφόροιΞεροέχυσες καλά μπεμπέκο πουστράκι κι εσύ; Πάρτα και βάλτα στον πάτο σου κι εσύ μπουμπούκο.
Η αληθεια ειναι οτι φοβήθηκα λιγο απο την αποδοση των γκαλακτικος του πειραιαΞεροέχυσες καλά μπεμπέκο πουστράκι κι εσύ; Πάρτα και βάλτα στον πάτο σου κι εσύ μπουμπούκο.
Στο έσιαξα. Μάζεψε και τα χύσια που τρέχουν από το στοματάκι σου.Η αληθεια ειναι οτι πόνεσε το τρυφερό κωλαράκι μου απο την πούτσα που μου έριξαν οι μάγκες του πειραια