Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Πεμπτη θα μας Καραμπαγκισει το κωλοτρυπηδι η Καραμπαχ να ξες....θα του δινω εγω να ποσταρει ρε μουνη....
Πεμπτη θα μας Καραμπαγκισει το κωλοτρυπηδι η Καραμπαχ να ξες....θα του δινω εγω να ποσταρει ρε μουνη....
θα βαν,απελαση και τσιμεντωμα για 2 ωρες....νου σουΠεμπτη θα μας Καραμπαγκισει το κωλοτρυπηδι η Καραμπαχ να ξες....
Θα δωσω τα παντα εγκυρα προγνωστικα μου Πεμπτη απογευμα....Αντισθενη σημειωνε να πας ταμειο.θα βαν,απελαση και τσιμεντωμα για 2 ωρες....νου σου
φίλεμουνοπανο ειδες οτι η ομαδα ξυπνησε και σε επιασε ταρακουλο...αρχισες τωρα για τα επιπεδα και τους αλητες...σε λιγο θα σε φταινε μεχρι και οι προβολεις του γηπεδου...
θα σε σιάξει και εσενα η ομαδαρα του ιρβιν γιαλομ του ποδοσφαιρου...
Ο Μαρτίνς συμφώνησε με τη Χαλ του «Mr. Survivor» ΑτζούνΟ Πέδρο Μαρτίνς ταξιδεύει στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και να αναλάβει τη Χαλ του Δημήτρη Πέλκα.
www.gazzetta.gr
|
Θα μας κλασει τα αρχιδια ρε γκαντεμοσαυρε! Μπαν τον πουστη, μπαν!Πεμπτη θα μας Καραμπαγκισει το κωλοτρυπηδι η Καραμπαχ να ξες....
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ;;;;;;;;;;;;;;ΩΩΩΩΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΞΩ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ;;;;;;;;;;;;;;
Να μην πουμε δηλαδη οτι θα χασουμε 2-1 σημερα;;;;;;;;;;ΟΞΩ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΝΤΕΡΕΚΑΙΓΑΜΗΣΟΥΝΑΜΗΝΣΕΒΛΕΠΩΚΑΙΝΑΜΗΝΣΕΑΚΟΥΩΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ...Να μην πουμε δηλαδη οτι θα χασουμε 2-1 σημερα;;;;;;;;;;
Όξω πουστη απ τη παραγκαΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ;;;;;;;;;;;;;;