Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Έχεις άλλον διαθέσιμο;Μαν,ο Καμαρά δεν βάζει γκολ ούτε με αίτηση
Έχεις άλλον διαθέσιμο;Μαν,ο Καμαρά δεν βάζει γκολ ούτε με αίτηση
Κρυφή ελπίδα ο κορεάτης μπας και ξυπνήσει κάποια στιγμή ελέω βιογραφικού.Μετά ο Μπιελ που μπορεί να παίξει εκεί αν και δεν έχει και το πρώτο μπόϊΈχεις άλλον διαθέσιμο;
Πήραν μαν μπουκιτσι στο στομαΥπάλληλοι Τράκη
Δε θα διαφωνησω..αλλα θα μου πεις ποια ποδοσφαιρικη ομαδα βγαζει υγεια σε ολα τα επιπεδα? για πες μου μια..Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά...
Πάλι καλά που υπάρχει το μπάσκετ και ο ερασιτέχνης να θυμίζουν στα μικρά γαυρακια τι σημαίνει ο Ολυμπιακός και τι αξίες αντιπροσωπεύει.
Χθες η όλη εμφάνιση αγωνιστικά αλλά το κυριότερο η κίνηση Παπ στο τέλος στην απονομή ήταν όλα τα λεφτά... Απίστευτη υγεία βγάζει το τμήμα.
Στη σύγκριση με τη μπάλα σε πιάνει κατάθλιψη... Κάθε χρόνο καινούρια ομάδα, αλήτες χαμηλού επιπέδου σε υψηλές θέσεις στη διοίκηση και κανένα απολύτως όραμα πέραν από το να πάρουμε το πρωτάθλημα όπως όπως και να πουλάμε παίχτες με υπεραξία.
Ο Κορεάτης είναι στο δωμάτιο αποθεραπείας και αποκατάστασης στο Ρέντη και αυτός.Κρυφή ελπίδα ο κορεάτης μπας και ξυπνήσει κάποια στιγμή ελέω βιογραφικού.Μετά ο Μπιελ που μπορεί να παίξει εκεί αν και δεν έχει και το πρώτο μπόϊ
Είδες το δίμπαλο χτες και πήρες θάρρος εσύ. Το ότι χρειαστήκαμε δύο πέναλτι για να βάλουμε το πρώτο γκολ δεν το είδες. Το πόσα χάσαμε ούτε αυτό το είδες. Και δεν ήταν και η πρώτη φορά, θυμήσου με τον Απόλλωνα Λεμεσού και στα δυο παιχνίδια.μιλατε για ποιος θα βαλει γκολ αλλα το καινουργιο ηταν οτι δεν φαγαμε γκολ ρε αδερφια....γκολ εχουμε τυπους να βαλουν
δεν χρειαστηκαμε ,κερδιασμε πεναλντι....Είδες το δίμπαλο χτες και πήρες θάρρος εσύ. Το ότι χρειαστήκαμε δύο πέναλτι για να βάλουμε το πρώτο γκολ δεν το είδες. Το πόσα χάσαμε ούτε αυτό το είδες. Και δεν ήταν και η πρώτη φορά, θυμήσου με τον Απόλλωνα Λεμεσού και στα δυο παιχνίδια.
Βάλτα κιόλας. Γιατί το πρώτο το έχασε.δεν χρειαστηκαμε ,κερδιασμε πεναλντι....
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά...
Πάλι καλά που υπάρχει το μπάσκετ και ο ερασιτέχνης να θυμίζουν στα μικρά γαυρακια τι σημαίνει ο Ολυμπιακός και τι αξίες αντιπροσωπεύει.
Χθες η όλη εμφάνιση αγωνιστικά αλλά το κυριότερο η κίνηση Παπ στο τέλος στην απονομή ήταν όλα τα λεφτά... Απίστευτη υγεία βγάζει το τμήμα.
Στη σύγκριση με τη μπάλα σε πιάνει κατάθλιψη... Κάθε χρόνο καινούρια ομάδα, αλήτες χαμηλού επιπέδου σε υψηλές θέσεις στη διοίκηση και κανένα απολύτως όραμα πέραν από το να πάρουμε το πρωτάθλημα όπως όπως και να πουλάμε παίχτες με υπεραξία.
Πες τα Τάκη με τη γαμιολαμουνοπανο ειδες οτι η ομαδα ξυπνησε και σε επιασε ταρακουλο...αρχισες τωρα για τα επιπεδα και τους αλητες...σε λιγο θα σε φταινε μεχρι και οι προβολεις του γηπεδου...
θα σε σιάξει και εσενα η ομαδαρα του ιρβιν γιαλομ του ποδοσφαιρου...
Πες τα Τάκη με τη γαμιολαμουνοπανο ειδες οτι η ομαδα ξυπνησε και σε επιασε ταρακουλο...αρχισες τωρα για τα επιπεδα και τους αλητες...σε λιγο θα σε φταινε μεχρι και οι προβολεις του γηπεδου...
Τάκη βολλευ κτλ τι λέει και γενικά στα αθλήματα κάνε μια τοποθέτησητα λεω ρε παιδια, τι νομιζετε οτι κανω...τα λεω...
θα τα σαρωσουμε ολαΤάκη βολλευ κτλ τι λέει και γενικά στα αθλήματα κάνε μια τοποθέτηση
Και τι με νοιαζει εμενα ρε τυπε για τις αλλες ομαδες;Δε θα διαφωνησω..αλλα θα μου πεις ποια ποδοσφαιρικη ομαδα βγαζει υγεια σε ολα τα επιπεδα? για πες μου μια..
Τακη υπαλληλε δεν κανεις ποστ ΣΚ γιατι δεν πληρωνει εξτρα ο Καραπαπαρας....μουνοπανο ειδες οτι η ομαδα ξυπνησε και σε επιασε ταρακουλο...αρχισες τωρα για τα επιπεδα και τους αλητες...σε λιγο θα σε φταινε μεχρι και οι προβολεις του γηπεδου...
θα του δινω εγω να ποσταρει ρε μουνη....Και τι με νοιαζει εμενα ρε τυπε για τις αλλες ομαδες;
Τακη υπαλληλε δεν κανεις ποστ ΣΚ γιατι δεν πληρωνει εξτρα ο Καραπαπαρας....