Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.601
- Πόντοι
- 6.536
Ποια εταιρεία?Θα το ζητησω και θα σας πω τι μου απαντησαν
365?
Ποια εταιρεία?Θα το ζητησω και θα σας πω τι μου απαντησαν
NoviΠοια εταιρεία?
365?
τρουμπακη ειπε ο ροπααου να με δωσεις 500 ευρω δανεικα
Κατω απο 100 αποδοση θα ειναι κλοπη με τα 3 ντερμπι μεσα στη 10αδαΘα το ζητησω και θα σας πω τι μου απαντησαν
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Μίτσελ
Και επίσημα στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μίτσελ! Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την επιστροφή του Ισπανού στην τεχνική τους ηγεσία, με τον 59χρονο να υπογράφει για δύο χρόνια.
καλα μην τρελενεστε...αυτο με τους 40 παικτες του θρυλου ειναι ψιλο ραδιο αρβυλα...Ο γκόμενος είπε πως θέλει 24 παίκτες
Άρα θα φύγουν καμια 20αρια ακόμα
Εσείς δεν λέγατε πούλο Μίτσελ?συγκινητικες δηλωσεις απο τον μιτσελ στην παρουσιαση του...
αφου δεν ερχεται ελλαδα ο μπιελσα ρε μουνοπανο....Εσείς δεν λέγατε πούλο Μίτσελ?
Γιατί δεν κυνήγησε Μπιέλσα?
Ταμάμ για σας.
καλα μην τρελενεστε...αυτο με τους 40 παικτες του θρυλου ειναι ψιλο ραδιο αρβυλα...
γυρω στους 27 ειναι οι παικτες...τωρα υπολογιζουν οι αλλοι και κατι λαλα, κινκουε, βρουσαι κτλ, που ουτως ή αλλως ειναι τελειωμενοι εδω και καιρο, και γι αυτο βγαζουν ροστερ 40 παικτων...
Ρε μπινεδες έχετε τέτοιο πρόεδρο και κράζετε....αφου δεν ερχεται ελλαδα ο μπιελσα ρε μουνοπανο....
λες να μην τον κυνηγησε και αυτον ο προεδρος?????
ενας αραπακλας ανθρωποφαγος που παιζει στην β ομαδα...Ο Κίνκουε ποιος είναι;
Πες τα ρε Τάκη με το γαμιοληαφου δεν ερχεται ελλαδα ο μπιελσα ρε μουνοπανο....
λες να μην τον κυνηγησε και αυτον ο προεδρος?????
Προλαβαινει να παρει πουλο πριν τα Χριστουγεννα λες;συγκινητικες δηλωσεις απο τον μιτσελ στην παρουσιαση του...ηδη εχει τονωσει το ηθικο ολων στην ομαδα...
απομωνονουμε τους βαζελογαυρους και στηριζουμε με λυσσα τον νεο μας προπονητη, ο οποιος ειναι μετρ στην ψυχολογια....ενας ιρβιν γιαλομ του ποδοσφαιρου...