BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.099
- Πόντοι
- 456
διάβασες τι έχει κάνει μετά από εμάς? το απόλυτο τίποταο μιτσελ εχει πιο πολλα πρωταθληματα απο το παοκ...
διάβασες τι έχει κάνει μετά από εμάς? το απόλυτο τίποταο μιτσελ εχει πιο πολλα πρωταθληματα απο το παοκ...
Αρχιδια τεχνικός διευθυντής είναι....σύμβουλος στρατηγικής και τέτοιες πίπες είναι.Αθλητικός διευθυντής ήταν ο Μοντεστο και μετά είχαν κάνει τον Τοροσίδη και καλά προσωρινά και τώρα φέρνουν αυτό το φρούτο ξανά.Αθλητικός διευθυντής είναι ο Καρεμπέ, για αθλητικό διευθυντή φέρνει τον Σεγούρα, γράφει. Γι αυτό με πιάσανε οι πρεμούρες...
Ναι θα έχει κίνητρο να γαμησει περισσότερα μουνάκια στα μπαράκια από τη προηγούμενη θητεία του...μου ειναι αδιαφορο....ισα ισα μπορει να εχει κινητρο τωρα
Ανάποδα τα λες αδερφέ. Ο Μοντέστο ήτανε τεχνικός διευθυντής. Αθλητικός και σε θέματα στρατηγικής είναι ο Κριστιάν. Τον Τοροσίδη τον είχανε βάλει γενικό αρχηγό, στην θέση του Σάββα δηλαδή. (τρομάρα τους) Αλλά και ο Τόρο που χάθηκε αυτός;Αρχιδια τεχνικός διευθυντής είναι....σύμβουλος στρατηγικής και τέτοιες πίπες είναι.Αθλητικός διευθυντής ήταν ο Μοντεστο και μετά είχαν κάνει τον Τοροσίδη και καλά προσωρινά και τώρα φέρνουν αυτό το φρούτο ξανά.
εσυ διαβασες τι ειχε κανει πριν απο εμας? το απολυτο τιποταδιάβασες τι έχει κάνει μετά από εμάς? το απόλυτο τίποτα
δεν είναι κάθε μέρα του αι γιαννιού, τότε είχε πάρει δουλεμένη ομάδα από τον ζαρντίμ, τώρα η ομάδα είναι συνονθύλευμαεσυ διαβασες τι ειχε κανει πριν απο εμας? το απολυτο τιποτα
Ωρε ρε μαγκα ο μανολο εχει το γκινες , χειροτερος και απο τον κωστενογλουΜιτσελ, ο νέος Τάκης Λεμονής. όπως ο Χιμένεθ για την Αεκ!
El nuevo profesor, hermano.Στηριζω Μιτσελ Γκονζαλεζ
διάβασες τι έχει κάνει μετά από εμάς? το απόλυτο τίποτα
Εμείς τον φέραμε, εσύ τι δουλειά έχεις και βάζεις την αφεντιά σου μέσα ρε σκατό;Εκεί έπρεπε να κάνει τον προπονητή,εδώ τον φέρνουμε για ψυχολόγο
Αν δεν το δεχτει η στοιχηματικη,παιζει να ειναι η πιο ηλιθια στοιχηματικη στον πλανητηΨηνομαι να ζητησω απο την στοιχηματικη να μου δωσει αποδοση για το στοιχημα οτι ο Ολυμπιακος θα κανει απο εδω και μπρος 10 συνεχομενες νικες στο πρωταθλημα.
Στο δίνω απόδοση 55.....Ψηνομαι να ζητησω απο την στοιχηματικη να μου δωσει αποδοση για το στοιχημα οτι ο Ολυμπιακος θα κανει απο εδω και μπρος 10 συνεχομενες νικες στο πρωταθλημα.
Θα το ζητησω και θα σας πω τι μου απαντησανΑν δεν το δεχτει η στοιχηματικη,παιζει να ειναι η πιο ηλιθια στοιχηματικη στον πλανητη
1000 σου λειπουν?Στο δίνω απόδοση 55.....
Ελάχιστο ποντάρισμα 1000€.