ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.226
- Πόντοι
- 5.006
Πες τα ρε Τάκη με το γαμιοληαφου δεν ερχεται ελλαδα ο μπιελσα ρε μουνοπανο....
λες να μην τον κυνηγησε και αυτον ο προεδρος?????
Πες τα ρε Τάκη με το γαμιοληαφου δεν ερχεται ελλαδα ο μπιελσα ρε μουνοπανο....
λες να μην τον κυνηγησε και αυτον ο προεδρος?????
Προλαβαινει να παρει πουλο πριν τα Χριστουγεννα λες;συγκινητικες δηλωσεις απο τον μιτσελ στην παρουσιαση του...ηδη εχει τονωσει το ηθικο ολων στην ομαδα...
απομωνονουμε τους βαζελογαυρους και στηριζουμε με λυσσα τον νεο μας προπονητη, ο οποιος ειναι μετρ στην ψυχολογια....ενας ιρβιν γιαλομ του ποδοσφαιρου...
Σατανικο...μεχρι τη διακοπη για το Μουντιαλ εχει 8 αγωνιστικες.Οσες αγωνιστηκες χρειαστηκε η Μαλαγα για να τον διωξει με τις κλωτσιες....απομονωνουμε τους βαζελογαυρους!!!!!!!!!!!!!!
Σε φωτογραφίζουν....Σατανικο...μεχρι τη διακοπη για το Μουντιαλ εχει 8 αγωνιστικες.Οσες αγωνιστηκες χρειαστηκε η Μαλαγα για να τον διωξει με τις κλωτσιες....
Δεν με αγγιζουν χαρακτηρισμοι απο εμισθους χαρτζηλικακηδες του Χοντρου τυπε.....Σε φωτογραφίζουν....
Βαζελόγαυρο σε λένε οι μουνήδες....
καλα μην τρελενεστε...αυτο με τους 40 παικτες του θρυλου ειναι ψιλο ραδιο αρβυλα...
γυρω στους 27 ειναι οι παικτες...τωρα υπολογιζουν οι αλλοι και κατι λαλα, κινκουε, βρουσαι κτλ, που ουτως ή αλλως ειναι τελειωμενοι εδω και καιρο, και γι αυτο βγαζουν ροστερ 40 παικτων...
τυπε δεν μιλαμε για εναν απλο βαζελογαυρο...Σε φωτογραφίζουν....
Βαζελόγαυρο σε λένε οι μουνήδες....
το εχω δει το μουνοπανο να βαφει καγκελα....τυπε δεν μιλαμε για εναν απλο βαζελογαυρο...
μιλαμε για τον στραταρχη ζουκοφ των βαζελογαυρων...
θα ηταν ευκαιρια φετος να χαναμε το πρωταθλημα, ωστε να τον βλεπαμε του χρονου στην θυρα 13 να βαραει το τυμπανο με φανελα του βαζεχα....ετσι θα το ξεφορτωνομασταν το μουνοπανο μια και καλη...το εχω δει το μουνοπανο να βαφει καγκελα....
ναι....ειμαι 100% πιστος σε αυτα που γραφειςθα ηταν ευκαιρια φετος να χαναμε το πρωταθλημα, ωστε να τον βλεπαμε του χρονου στην θυρα 13 να βαραει το τυμπανο με φανελα του βαζεχα....ετσι θα το ξεφορτωνομασταν το μουνοπανο μια και καλη...
δυστυχως ομως ο προεδρος μετα και την κινηση με τον μιτσελ, δειχνει οτι δεν προκειται να αφησει ουτε αυτο το πρωταθλημα....ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ!!!!!
το εχω δει το μουνοπανο να βαφει καγκελα....
ουστ ψωφοσκυλο απο το νημα του ΘρυλουΜαζί βάφατε;
Η μεγαλύτερη ήττα είναι όταν έχεις την δύναμη αλλά δεν μπορείς να λυγίσεις κάποιον να τον κάνεις του χεριού σου.Εβγαλε και το ΦΩΣ αντιΟλυμπιακο γιατι ειναι η μονη εφημεριδα που δεν εχει τη γλωσσα μονιμα στο κωλαντερο του και τολμαει να του κανει κριτικη και καθαρισε.
Ψηνομαι να ζητησω απο την στοιχηματικη να μου δωσει αποδοση για το στοιχημα οτι ο Ολυμπιακος θα κανει απο εδω και μπρος 10 συνεχομενες νικες στο πρωταθλημα.
ακομα δεν απαντησαν;Θα το ζητησω και θα σας πω τι μου απαντησαν
Το μπασταρδεψα λιγο. Ζητησα να κανει τουλαχιστον 9 νικες στα επομενα 10 ματς. Απαντηση απο το μεσημερι δεν ελαβα ακομη.ακομα δεν απαντησαν;
παιξτα ενα ενα (αρχικο μπετ + ολα τα κερδη καθε φορα)
οταν φτασεις στο ματς της λεωφορου σταματας γιατι θα ερθει 1-1
συνεχιζεις μετα για οσο θες
στατιστικα και μονο ειναι αδυνατο να γινει βεβαια, αλλα τζογος ειναι αυτος
Συνήθως δεν απαντάνε σε μαλακιες τυπε...Το μπασταρδεψα λιγο. Ζητησα να κανει τουλαχιστον 9 νικες στα επομενα 10 ματς. Απαντηση απο το μεσημερι δεν ελαβα ακομη.
λεφτα θα παρουν (και ευκολα κιολας). απαντανε παντως περα απτην πλακα. και η στοιχιμαν εχει κατι παρομοιο, αλλα συνηθως αφορα εναν αγωνα και οχι σερι αγωνιστικεςΣυνήθως δεν απαντάνε σε μαλακιες τυπε...