Αγορασμενο τον έχουμε και αυτόν. ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ. Με ταληρο κιόλας. Είδες πόσο γαμάτα βγαίνουν οι μεταγραφές που πληρώνεις ομάδα για να τους αποκτήσεις;
Ε, δεν φταίω εγώ. Οι έμμονες σου με τον τρόπο που πρέπει να γίνει μια μεταγραφή και ότι αν τον πάρει ελεύθερο ντε και καλά δεν θα βγει....
Αγορασμενο τον έχουμε και αυτόν. ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ. Με ταληρο κιόλας. Είδες πόσο γαμάτα βγαίνουν οι μεταγραφές που πληρώνεις ομάδα για να τους αποκτήσεις;
Ε, δεν φταίω εγώ. Οι έμμονες σου με τον τρόπο που πρέπει να γίνει μια μεταγραφή και ότι αν τον πάρει ελεύθερο ντε και καλά δεν θα βγει....
Κατι προσπαθεις να μου πεις....να υποθεσω οτι εννοεις οτι τον Ονιεκουρου τον ειχαμε αγορασει και δεν επιασε;
Μονο που εγω λεω που δεν μπορουν τα παλτα να βρουνε ομαδες και ετσι τα "ενεργοποιουμε" και ολως τυχαιως σε θεσεις που ψαχναμε υποτιθεται για μεταγραφες.
Ασχετα με αυτο ναι προτιμω παιχτες με αγορα και οχι δανεικους χωρις οψιον αγορας ή με πανακριβες ρητρες που με μαθηματικη ακριβεια δεν θα πληρωσει ο Χοντρος γιατι ενας δανεικος και μαλιστα στο γελοιο Ελληνικο πρωταθλημα 9 στις 10 φορες θα το γραψει στα αρχιδια του γιατι ετσι και αλλιως θα παιζει σε αλλη ομαδα του χρονου.
Πως να το κανουμε δηλαδη;Μαλακες ειναι φαινεται οι αλλοι που αγοραζουν παιχτες και δεν τους παιρνουν συνεχεια δανεικους....