nikos231
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 2.251
- Πόντοι
- 456
Για πες μου εσυ ρε τυπε που σιγουρα εχεις PhD τι καταλαβες?Το δημοτικό το τελείωσες τυπε;
Για πες μου εσυ ρε τυπε που σιγουρα εχεις PhD τι καταλαβες?Το δημοτικό το τελείωσες τυπε;
Αν αληθεύει όντως,είναι εξαιρετική προσθήκηΠαίρνει Πεπ Μπιέλ ο Ολυμπιακός - Deal αξίας 10 εκατ. ευρώ!
Έτοιμος για την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ από την Κοπεγχάγη είναι ο Ολυμπιακός όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με το deal να φτάνει στα 10 εκατ. ευρώ!www.sport-fm.gr
Ετσι δειχνει ο συγκεκριμενος.Αν αληθεύει όντως,είναι εξαιρετική προσθήκη
Να πιστεψω οτι ξαφνικα τσιμπησε μυγα τσε τσε τον Χοντρο και θα σκασει 10εκ για εναν παιχτη σε μια μεταγραφικη περιοδο που παιρνει μονο ελευθερους και δανεικους;Τι να πω μακαρι....Αν αληθεύει όντως,είναι εξαιρετική προσθήκη
ΊδωμενΝα πιστεψω οτι ξαφνικα τσιμπησε μυγα τσε τσε τον Χοντρο και θα σκασει 10εκ για εναν παιχτη σε μια μεταγραφικη περιοδο που παιρνει μονο ελευθερους και δανεικους;Τι να πω μακαρι....
Να πιστεψω οτι ξαφνικα τσιμπησε μυγα τσε τσε τον Χοντρο και θα σκασει 10εκ για εναν παιχτη σε μια μεταγραφικη περιοδο που παιρνει μονο ελευθερους και δανεικους;Τι να πω μακαρι....
Παιχτης και ομαδα στα εννια με δεκα ειναι το κοστος.Γύρω στα 6 το Ντιλ λένε τώρα,ποιοτική προσθηκη αν γίνει.
Ε καλά είσαιΠαιχτης και ομαδα στα εννια με δεκα ειναι το κοστος.
Ως συνηθως τα γραφουν με τετοιο τροπο για να δημιουργηθει ο ντορος. Ε, αμα βαλεις και την εφορια φτανει τα 13+ ετσι για να το σηκωσουμε λιγο περισσοτερο.
Χελ. και εδω γκρινια ρε συ;
τσακω γαμιολα απο μενα και @mpouxosΣούρα μαλεα μπουχο φωνάζει ο γυφτορουμανος θέλει προσθήκες λέει Μίκυ μαους
Χελ. και εδω γκρινια ρε συ;
Ρε άντε γαμησου εσύ καφεντζη
Υπαρχει λενε εμπλοκη στην μεταγραφη του Αμαβι. Απο το τιτλο και μονο καβλωσα, αδερφε! Δεν μου το γιομιζει το ματι τουτος και επιμενω να στηριζω Κουτρη.Ε καλά είσαι
Για να δουμεΥπαρχει λενε εμπλοκη στην μεταγραφξ του Αμαβι. Απο το τιτλο και μονο καβλωσα, αδερφε! Δεν μου το γιομιζει το ματι τουτος και επιμενω να στηριζω Κουτρη.
Ο νεος σου γαμιας!Ποιος είναι πάλι αυτός ρε ο Πεπε Μπιελ που είναι και βόμβα;Πρώτη φορά τον ακούω
Ο νεος μου γαμιας!