Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.600
- Πόντοι
- 10.411
οταν θα μπαινετε εκει μέσα θα σκουπιζεται τα ποδια σας πριν , γυφταρεοι
οταν θα μπαινετε εκει μέσα θα σκουπιζεται τα ποδια σας πριν , γυφταρεοι
Πως νιώθεις άλλο ένα Σαββατόβραδο κρυφογκει και παρθένος (από μπρος)Σ'ευχαριστώ μεγάλη μου κυρία
που γάμησες τον Ολυμπιακό
που έκανες μπουρδέλο το λιμάνι
ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΟΝΤΕ Σ'ΑΓΑΠΩ
Ρε μαν τι λες μπαρούφες;αλλαξε φωτο προφιλ μωρη παρθενα ιεροσυλη καριολα και βαλε τον αδερφο του τον Αλαν αφου αυτος εισαι real life
Οντως; ε δεν εχω δει πολυ, οπου το πετυχαινα μονο χυλοπιτες ετρωγε. Τωρα θα μου πεις, παντρεμενος με παιδι ηταν ενα φεγγαρι οποτε ναι, μαλλον ουτε αυτος του αξιζει... Καταντια φιλε, να μην σου χαριζουν ουτε το ρολο του ΑλανΡε μαν τι λες μπαρούφες;
Ακόμα και ο Άλαν από σπόντες γαμησε μερικά μουνια. Και αν και γυναικωτός δεν ήταν αδερφή. Καμία σχέση με την κακιασμενη του μορταλ Κομπατ
Είδες ; Ήταν παντρεμένος ,γαμουσε τη γυναίκα του έκανε και παιδί.Οντως; ε δεν εχω δει πολυ, οπου το πετυχαινα μονο χυλοπιτες ετρωγε. Τωρα θα μου πεις, παντρεμενος με παιδι ηταν ενα φεγγαρι οποτε ναι, μαλλον ουτε αυτος του αξιζει... Καταντια φιλε, να μην σου χαριζουν ουτε το ρολο του Αλαν
Όσοι του έφυγαν τόσους πήρε! Στο κέντρο αποδυναμώθηκε η Νοτιγχαμ Φορεστ της οδού Αλκμήνης και θα το δεις ότι παρέμεινε μπουρδελο!
Ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ ένα κομμάτι του παζλ του λείπει για να κάνει το αναμενόμενο ΡΙΦΙΦΙ!!!
Ρε μλκ ετσι θα κερδατε όλα τα ματς πεναλτυ και στο 96,θα σας γαμησει ο παλετας τώρα που ειναι καυλωμενοςΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ!!!
Θέλει τον προφεσορ για προπονητή!!!Ρε μλκ ετσι θα κερδατε όλα τα ματς πεναλτυ και στο 96,θα σας γαμησει ο παλετας τώρα που ειναι καυλωμενος
Θέλει τον προφεσορ για προπονητή!!!
βαζελογαυρεΚάποτε ο Τσουκαλάς έλεγε γκεμπελισκους τους βαζελους ,με τη προπαγάνδα που κάνανε.
Φέτος:
Ανάπηρο δεξί μπακ που ο Νικολακόπουλος μας λέει ότι είμαστε τυχεροί που δε θα παίξει εθνική
Μέγιστη κοροϊδία με Φορτούνη ,που με φουλ συμβολαιο είναι σκατοχαρακτηρας και τελειωμένος με μισό είναι «μονόδρομος»
Δηλώσεις ότι ο Ολυμπιακός είναι προτεραιότητα ενώ βλέπουμε μια ομάδα παρατημένη με 40 παίκτες εκ των οποίων ούτε εντεκάδα δεν αξίζει να παίζει
Λέμε ότι η Μακάμπι θα κάνει ζημιές ,ενώ φάγαμε τέσσερα. Κοροϊδεύαμε τα βαζελια για το Ίντερτοτο και ότι πέρναγαν ομίλους με λίγους βαθμούς ενώ μπήκαμε σε ομίλους χωρίς νίκη
Ας με βγάλει ο τσουκαλάς βαζελογαυρο. Αν εγώ έβαζα τα λεφτά μου σε επιχείρηση (γιατί ο Ολυμπιακός ΑΕ είναι) τόσο σκατα δεν θα τα είχα κανει. Αδιαφορία πλήρης
Ομολογία-σοκ Βρσάλικο για... θυσία γονάτουΟ Σίμε Βρσάλικο πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την εθνική Κροατίας και ελάχιστους μήνες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ να θέσει εαυτόν εκτός ο...
www.redgoal.gr
|
Βαζελογαυρε....Μετά την επιστροφή Ρέτσου ετοιμάζεται και η επιστροφή Μανθάτη. Europa ερχόμαστε!