ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.127
- Πόντοι
- 5.006
Όχι έχω ταμαολα καλα μαν...εσυ τι λεει???τι θα ξεκληρισεις σημερα??
Όχι έχω ταμαολα καλα μαν...εσυ τι λεει???τι θα ξεκληρισεις σημερα??
Λιγο δυσκολο Τακη ο συγκεκριμενος δεν παιρνει χαρτακι και θελει μεταγραφες....ο επομενος προπονητης μας...ηδη ψηνει τον προεδρο, μπας και του δωσει μια ευκαρια να προπονησει τον θρυλο
πολύ κακώς...τουλάχιστον καταδέχτηκε να παίρνει τα μισά για να κάνει συνέχεια αποθεραπεία στην πισίνα και μασαζ
Ολυμπιακός: Ανανέωσε έως το 2024 ο Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2024 με τον Ολυμπιακό και από το Σάββατο θα τεθεί στη διάθεση του Κορμπεράνwww.protothema.gr
μεσα εξω ημουν και με αγιαξ πριν στου ομιλους στο αμστερνταμ το 99 αν θυμαμαι που ειχαμε χασει 2-0 νομιζωΑ ρε Κοντε μας στερησες ρε τη μεγαλυτερη επιτυχια στην ιστορια της ομαδας , ειχαμε αγκαλιασει τη προκριση στα ημιτελικα μεχρι να χασει την εξοδο ο Ελε γαμω τη πουτανα μου . Περασαμε απο ομιλο φωτια , τι ομαδαρα και τι μεταλλο ειχαμε ρε πουστη μου χωρις να εχουμε σουπερ σταρ παιχτες που ηρθαν τα επομενα χρονια , νεα παιδια που παιζαν καιρο μαζι με καποιους εμπειρους .
Τα λεγαμε με Καραπιαλη σε καφετερια στη Βουλα ενα βραδυ που καθοταν διπλα μας , μας ελεγε οτι ηταν τοσο καβλωμενοι ολοι στην ομαδα που πιστευαν οτι θα φτασουν τελικο , δε τη φοβοντουσαν τη Γιουβε . Μιλαμε για παιχταραδες Νταβιτς , Μοντερο , Ντεσαμ , Ζινταν κτλ γαμωκωλοφαρδοι χασαμε τοσες φασεις για το 2-0 , με μια σεντρα της απελπισιας μας στερησαν το ονειρο στο τελος
Ο Καρα ελεγε οτι ο Κοκκαλης τους ειχε κανει ομιλια σχεδον με δακρυα ζητωντας τη προκριση και τους ειχε ταξει κατι αδιανοητο αν την εφερναν ( δε μας ειπε τι ηταν )
Μεσα ημουν τυπε....κωλομερα με εναν απιστευτο κωλοκαιρο.Α ρε Κοντε μας στερησες ρε τη μεγαλυτερη επιτυχια στην ιστορια της ομαδας , ειχαμε αγκαλιασει τη προκριση στα ημιτελικα μεχρι να χασει την εξοδο ο Ελε γαμω τη πουτανα μου . Περασαμε απο ομιλο φωτια , τι ομαδαρα και τι μεταλλο ειχαμε ρε πουστη μου χωρις να εχουμε σουπερ σταρ παιχτες που ηρθαν τα επομενα χρονια , νεα παιδια που παιζαν καιρο μαζι με καποιους εμπειρους .
Τα λεγαμε με Καραπιαλη σε καφετερια στη Βουλα ενα βραδυ που καθοταν διπλα μας , μας ελεγε οτι ηταν τοσο καβλωμενοι ολοι στην ομαδα που πιστευαν οτι θα φτασουν τελικο , δε τη φοβοντουσαν τη Γιουβε . Μιλαμε για παιχταραδες Νταβιτς , Μοντερο , Ντεσαμ , Ζινταν κτλ γαμωκωλοφαρδοι χασαμε τοσες φασεις για το 2-0 , με μια σεντρα της απελπισιας μας στερησαν το ονειρο στο τελος
Ο Καρα ελεγε οτι ο Κοκκαλης τους ειχε κανει ομιλια σχεδον με δακρυα ζητωντας τη προκριση και τους ειχε ταξει κατι αδιανοητο αν την εφερναν ( δε μας ειπε τι ηταν )
Ναι είχα πάει και εγώ το πρώτο ταξίδι που είχα πάει, με λιτμανεν κτλ ο αγιαξμεσα εξω ημουν και με αγιαξ πριν στου ομιλους στο αμστερνταμ το 99 αν θυμαμαι που ειχαμε χασει 2-0 νομιζω
Μετά το απογευμα έπιασε πολλή βροχη,πρωί και μεσημέρι ψιλό καλά ήταν για ΆμστερνταμΜεσα ημουν τυπε....κωλομερα με εναν απιστευτο κωλοκαιρο.
για την γιουβεντους εδω λεειΜετά το απογευμα έπιασε πολλή βροχη,πρωί και μεσημέρι ψιλό καλά ήταν για Άμστερνταμ
Κάλα με τη Γιούβε εδώ χαλαγε ο κόσμος όλη μέρα αέρα και βροχή φουλγια την γιουβεντους εδω λεει
και στο αμστερνταμ εβρεχε το θυμαμαι
Τους μαλακεςεχει γουστο να εκλεψαν και το ενα κεφαλι του αετου ;
θα ανοιξει ο ναος , εκει θα ειμαι στα επισημα ολη μέραΤους μαλακες
θα ανοιξει ο ναος , εκει θα ειμαι στα επισημα ολη μέρα
οταν θα μπαινετε εκει μέσα θα σκουπιζεται τα ποδια σας πριν , γυφταρεοι
Ναι καλά πήγαινε να φας τα μακαρόνια μη κρυώσουν στη κυρά σουλαοταν θα μπαινετε εκει μέσα θα σκουπιζεται τα ποδια σας πριν , γυφταρεοι