ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.993
- Πόντοι
- 5.006
Κάλα με τη Γιούβε εδώ χαλαγε ο κόσμος όλη μέρα αέρα και βροχή φουλγια την γιουβεντους εδω λεει
και στο αμστερνταμ εβρεχε το θυμαμαι
Κάλα με τη Γιούβε εδώ χαλαγε ο κόσμος όλη μέρα αέρα και βροχή φουλγια την γιουβεντους εδω λεει
και στο αμστερνταμ εβρεχε το θυμαμαι
Τους μαλακεςεχει γουστο να εκλεψαν και το ενα κεφαλι του αετου ;
θα ανοιξει ο ναος , εκει θα ειμαι στα επισημα ολη μέραΤους μαλακες
θα ανοιξει ο ναος , εκει θα ειμαι στα επισημα ολη μέρα
οταν θα μπαινετε εκει μέσα θα σκουπιζεται τα ποδια σας πριν , γυφταρεοι
Ναι καλά πήγαινε να φας τα μακαρόνια μη κρυώσουν στη κυρά σουλαοταν θα μπαινετε εκει μέσα θα σκουπιζεται τα ποδια σας πριν , γυφταρεοι
Παπουτσια για να μπουμε δεν βγαζουμε παντως.οταν θα μπαινετε εκει μέσα θα σκουπιζεται τα ποδια σας πριν , γυφταρεοι
δεν κρυωνουν , μου τα κάνει οταν παωΝαι καλά πήγαινε να φας τα μακαρόνια μη κρυώσουν στη κυρά σουλα
σωβρακα να βγαλετε για να μην κουραζομαστεΠαπουτσια για να μπουμε δεν βγαζουμε παντως.
Δεν υπάρχει ουτε μια ομάδα που να μην εχει ζωα οπαδούς!ΠΑΕ ΑΕΚ: «Θλιβερά τα γεγονότα στην ''Αγια Σοφιά-OPAP Arena'', προστατεύστε το γήπεδό μας»!
Η ΑΕΚ καυτηρίασε τη συμπεριφορά οπαδών που μπήκαν στην Αγια-Σοφιά OPAP Arena, κάνοντας λόγο για αφαίρεση υλικού από το γήπεδο. «Κάποιοι έπαιξαν ακόμα και ποδόσφαιρο», αναφέρει η ανακοίνωση ρε μαλακες
ΣωσταΔεν υπάρχει ουτε μια ομάδα που να μην εχει ζωα οπαδούς!
πλυνε και ξυρισε κωλοτρυπιδι φετος θα σε βιασω ασαλιωτασχολια απο το φορουμ των οπαδων της νοτιγχαμ για τον κορεατη που πηραμε μεσω του αγγλικου παραρτηματος μας :
I have no problem helping out Oly if they need it. EM has done wonders for this club, if we can now help out his first love - and we're operating within the rules - let's do it.
It's a favour to Olympiacos, as they don't have the money to sign him permanently at the moment due to not qualifying for the Champions League. He'll go on loan there and will either join them permanently next summer or be sold to someone else. He'll never play for us IMO.
Will just be a picture of him waving through a plane window for the announcement. Hwang said from his seat "It was fantastic to visit East Midlands Airport for the first and last time"
I don't have a problem with Oly dipping their bread in Forest's gravy. We're family, aren't we?
We are delighted to announce the signing of a player that will most likely never play a single minute of football for Nottingham Forest.
Don't even consider him a Forest player really, any association we have with him is purely financial to help out Oly.
Welcome!....................Nevermind.
Μεσα ημουν τυπε....κωλομερα με εναν απιστευτο κωλοκαιρο.
αλλαξε φωτο προφιλ μωρη παρθενα ιεροσυλη καριολα και βαλε τον αδερφο του τον Αλαν αφου αυτος εισαι real lifeΣ'ευχαριστώ μεγάλη μου κυρία
που γάμησες τον Ολυμπιακό
που έκανες μπουρδέλο το λιμάνι
ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΟΝΤΕ Σ'ΑΓΑΠΩ
βαλε και μεταφραση ρε ουγκανε μου φυγανε τα ματια.σχολια απο το φορουμ των οπαδων της νοτιγχαμ για τον κορεατη που πηραμε μεσω του αγγλικου παραρτηματος μας :
I have no problem helping out Oly if they need it. EM has done wonders for this club, if we can now help out his first love - and we're operating within the rules - let's do it.
It's a favour to Olympiacos, as they don't have the money to sign him permanently at the moment due to not qualifying for the Champions League. He'll go on loan there and will either join them permanently next summer or be sold to someone else. He'll never play for us IMO.
Will just be a picture of him waving through a plane window for the announcement. Hwang said from his seat "It was fantastic to visit East Midlands Airport for the first and last time"
I don't have a problem with Oly dipping their bread in Forest's gravy. We're family, aren't we?
We are delighted to announce the signing of a player that will most likely never play a single minute of football for Nottingham Forest.
Don't even consider him a Forest player really, any association we have with him is purely financial to help out Oly.
Welcome!....................Nevermind.
Σ'ευχαριστώ μεγάλη μου κυρία
που γάμησες τον Ολυμπιακό
που έκανες μπουρδέλο το λιμάνι
ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΟΝΤΕ Σ'ΑΓΑΠΩ