ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.777
- Πόντοι
- 5.006
Ρε αντε ψοφα πάλι μουνιθα σας γαμησουν Μπουξοι,Κυπριοι στην ρεβανς
Ρε αντε ψοφα πάλι μουνιθα σας γαμησουν Μπουξοι,Κυπριοι στην ρεβανς
ευτυχως?οφσαιντ...αδικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ζω ρε φιλε ευτυχως
Την έκοψε την Ευρώπη, βλέπει μόνο μπάσκετ….όχι όχι πάει και αυτό το ξέχασα. Νομίζω βλέπει τάβλιΑθηναιο πως νοιωθεις που ο Ολυμπιακος ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΕΥΡΩΠΗ?
τωρα βλεπω ΤσιτσιπαΤην έκοψε την Ευρώπη, βλέπει μόνο μπάσκετ….όχι όχι πάει και αυτό το ξέχασα. Νομίζω βλέπει τάβλι
Σωστά ,οι βάζελοι πάντα εκλεπτυσμένοι. Και γκολφ μη ξεχάσεις σύντομα τύπετωρα βλεπω Τσιτσιπα
Φιλε Αθηναιο, χαιρομαι πολυ που εισαι παλι κοντα μαςτωρα βλεπω Τσιτσιπα
Ειναι και στο σκακι πολυπρωταθλητες τυπε!!!Σωστά ,οι βάζελοι πάντα εκλεπτυσμένοι. Και γκολφ μη ξεχάσεις σύντομα τύπε
μονο @Νίπλης γκολφ..εγω ειμαι πιο πεζοςΣωστά ,οι βάζελοι πάντα εκλεπτυσμένοι. Και γκολφ μη ξεχάσεις σύντομα τύπε
με γαμησε και με γαμαει ακομα αλλα ενταξει σιγα σιγα βρισκω τα πατηματα μουΦιλε Αθηναιο, χαιρομαι πολυ που εισαι παλι κοντα μας
Είχα ακούσει οτι και στην πρέφα τα σπάνε. Έγινε ένα μεγάλο πρωτάθλημα στο Καστελλόριζο και ανάμεσα σε δυο συμμετέχοντες κέρδισε ο βαζελος. Πρέπει να το είχε γράψει και ο Μενιος Σακελαροπουλος στο βιβλίο τουΕιναι και στο σκακι πολυπρωταθλητες τυπε!!!
τωρα βλεπω Τσιτσιπα
Τι τσιμπησες μαν?Φιλε Αθηναιο, χαιρομαι πολυ που εισαι παλι κοντα μας
Καλως τον ατενεζο. Επισης χαιρομαι που εισαι ξανα μαζι μας, φιλε.τωρα βλεπω Τσιτσιπα
η πλακα ειναι που αυτο το τσιμπουκι μιλαει για πεταλο, που το γηπεδο το βλεπει απο φωτογραφια σιγουρα. για να παει να δοκιμασει να τα πει αυτα σε καναν συνδεσμο εκει να δει τι θα φαει γιατι η σφαλιαρα θα ειναι το πρωινοΟτι χειροτερο ειναι οι ηλιθιοι..και ανικητοι..και guess what που λενε στο χωριο μου...νικησες!!!
Απο την ωρα που βγηκε η μπαλα δεν ξανα πηγε μπροστά, λεω εγω.
μια ειναι η λυση...μαζικες αναφορες στο μουνοπανο χελ.Απο την ωρα που βγηκε η μπαλα δεν ξανα πηγε μπροστά, λεω εγω.
Ξυλο με την σεσουλα και κρεμασμα στο στεγαστρο του γηπεδου θελει ο μουνης!μια ειναι η λυση...μαζικες αναφορες στο μουνοπανο χελ.
Σολωμο και λιγο απο ενα τεραστιο σκυλοψαρο που δεν ηξερα τι ηταν αλλα ηταν νοστιμοτατο. Τοματοαλατα με τζατζικι, για να με μυριζουν οι Γερμανιδες κωλογριες και να καβλωνουν, 6 φετες καρπουζι, 4 φετες πεπονι 2 ακτινιδια και ενα γλυκακι.Τι τσιμπησες μαν?