troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.119
- Πόντοι
- 5.506
Το ματι σου ρε πουστηΩραια τα φτυσε ο Κορεατης.....καληνυχτα.
Το ματι σου ρε πουστηΩραια τα φτυσε ο Κορεατης.....καληνυχτα.
Στοχευα για τον Ελ Αραμπι αλλα τελευταια στιγμη πεταχτηκε ο μαλακας ο Βιετκονγκ και τον πηρανε τα σκαγια!!!Το ματι σου ρε πουστη
νομιζω σε καθε ματς του γαυρου θα επρεπε ο αντι να σε μπαναρει και να σε ξεμπαναρει στο τελος.Ωραια τα φτυσε ο Κορεατης.....καληνυχτα.
Ρε γαμημενοι αντι να με ευγνωμονειτε που πηγα αποστολη αυτοκτονιας στο Καραισκακη και εφαγα τον Μαρτινς σωζοντας την ομαδα μιλατε και απο πανω;νομιζω σε καθε ματς του γαυρου θα επρεπε ο αντι να σε μπαναρει και να σε ξεμπαναρει στο τελος.
παλιομαλακαΣτοχευα για τον Ελ Αραμπι αλλα τελευταια στιγμη πεταχτηκε ο μαλακας ο Βιετκονγκ και τον πηρανε τα σκαγια!!!
Στηριζω προταση βιρλα και θα δωσω αγωνα γιαυτηνομιζω σε καθε ματς του γαυρου θα επρεπε ο αντι να σε μπαναρει και να σε ξεμπαναρει στο τελος.
έχει και το δήμο Πειραιά μη ξεχνάς ,έχει μάθει ο χοντρόςΠρώτη η νότιγχαμ σε μεταγραφές στην αγγλία...το καλύτερο ήταν που έλεγε όταν την αγόρασε μην ανησυχείτε, πάντα τον ολυμπιακό θα χω σαν προτεραιότητα, κανονικός πολιτικός σε προεκλογική περίοδο.
βαζελογαυρος εισαι...ανετα εχεις 10 αναφορες...φωναζω και χαρηχαρουλαΡε γαμημενοι αντι να με ευγνωμονειτε που πηγα αποστολη αυτοκτονιας στο Καραισκακη και εφαγα τον Μαρτινς σωζοντας την ομαδα μιλατε και απο πανω;
Στηριζω προταση βιρλα και θα δωσω αγωνα γιαυτη
Και εσυ βαζελογαυρος εισαι ρε μαλακα....βαζελογαυρος εισαι...ανετα εχεις 10 αναφορες...φωναζω και χαρηχαρουλα
ναι αλλα εγω δεν ειμαι κατσικοποδαρος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εσυ βαζελογαυρος εισαι ρε μαλακα....
Καλο μουνι εισαι απλα εισαι κρυφοπουστας και δεν τα γραφεις εδω μεσα.....ναι αλλα εγω δεν ειμαι κατσικοποδαρος
εγω λεω να γινει μια δοκιμη την αλλη βδομαδα...τεστ...αν περασουμε ανετα και χωρις απωλειες και εχει ακουσει τις προσευχες μας ο αντι και σε εχει μπαναρει,τοτε να καθιερωθει.Καλο μουνι εισαι απλα εισαι κρυφοπουστας και δεν τα γραφεις εδω μεσα.....
Εγω λεω να πα να γκαμηθεις βαζελογαυρε.....εγω λεω να γινει μια δοκιμη την αλλη βδομαδα...τεστ...αν περασουμε ανετα και χωρις απωλειες και εχει ακουσει τις προσευχες μας ο αντι και σε εχει μπαναρει,τοτε να καθιερωθει.
ΣΩΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟεγω λεω να γινει μια δοκιμη την αλλη βδομαδα...τεστ...αν περασουμε ανετα και χωρις απωλειες και εχει ακουσει τις προσευχες μας ο αντι και σε εχει μπαναρει,τοτε να καθιερωθει.
Στηριζω αδελφια Κυπριους