Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.961
- Πόντοι
- 6.256
Ουτε στις πουτανες δεν γαμαει ο χοντροκουραδας τυπε....μολις τον βλεπουν ειτε αυτοκτονουν ειτε ανοιγουν τη τηλεοραση.ΜΩΡΗ καριολα πιχι εχεις γαμησει ποτε?
Ουτε στις πουτανες δεν γαμαει ο χοντροκουραδας τυπε....μολις τον βλεπουν ειτε αυτοκτονουν ειτε ανοιγουν τη τηλεοραση.ΜΩΡΗ καριολα πιχι εχεις γαμησει ποτε?
αν δεν του μιλαμε θα πηδηξει απο την ταρατσα τυπε?δεν θελω να το εχω βαροςΟυτε στις πουτανες δεν γαμαει ο χοντροκουραδας τυπε....μολις τον βλεπουν ειτε αυτοκτονουν ειτε ανοιγουν τη τηλεοραση.
Ποια ταρατσα;Στο υπογειο τον εχουν σε ενα κλουβι....αν δεν του μιλαμε θα πηδηξει απο την ταρατσα τυπε?δεν θελω να το εχω βαρος
ΜΠΟΥΧΕΙΑ ΠΑΟΚΤΖΙΔΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΑναμενουμεΣήμερα ΠΟΥΤΑΝΕΣ πίτσα μπύρα κ δείτε στις 20.00 ώρα Ελλάδας τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ!!!
θα δω....ρε μαλακα να ξερεις οι μεθαμφετανιμενες σε μεγαλη δοση δεν κανουν καλο ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟΣήμερα ΠΟΥΤΑΝΕΣ πίτσα μπύρα κ δείτε στις 20.00 ώρα Ελλάδας τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ!!!
φιλε αθηναιο ΟΛΟΙ ΜΠΟΥΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ....θα κανουμε ριφιφιΜΠΟΥΧΕΙΑ ΠΑΟΚΤΖΙΔΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.Αναμενουμε
Αν δεν εμφανιστώ σε κάνα κωλομπαρο θα είμαι να πίνω τα ουίσκια που θα κεράσει ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ!ΜΠΟΥΧΕΙΑ ΠΑΟΚΤΖΙΔΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.Αναμενουμε
θα ερθωΑν δεν εμφανιστώ σε κάνα κωλομπαρο θα είμαι να πίνω τα ουίσκια που θα κεράσει ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ!
Οι γιατροι στο μαιευτηριο οταν γεννηθηκε η τερατομορφη Πιξουλα....
μπουχο εχει καλα μουνια το κωλομπαρο?Ο Τακαρος δεν τελείωσε την ανάγκη του(), που κάνει κάθε πρωί στον Γρηγόρη μικρογευματα??....Ανησυχώ για τον μλκ μου!
Αρχιδια έχει! Για τα ουίσκια πάω κ τα δροσερά φρουτάκια που προσφέρουν!μπουχο εχει καλα μουνια το κωλομπαρο?
ενταξει....ξηγηθηκες ωραιαΑρχιδια έχει! Για τα ουίσκια πάω κ τα δροσερά φρουτάκια που προσφέρουν!
Πιο αήττητο ρε σούρα σε γαμανε όλοι βιασμενος παλέτας Καμαρά εμείς παγουραδες η χαρά της πουτανας εισαστεΣήμερα ΠΟΥΤΑΝΕΣ πίτσα μπύρα κ δείτε στις 20.00 ώρα Ελλάδας τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ!!!
ΜΠΟΥΧΕΙΑ ΠΑΟΚΤΖΙΔΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.Αναμενουμε
Γαμιολες ολεςστηριζω αδερφο
αδερφε εχουμε προβλημα ομως....μας ματιαζει ο χελρεισερεΓαμιολες ολες
Αδελφέ την άλλη Τετάρτη έχω πρόγραμμα Σόλων και μετά αγώνα όλα από πάρτυ μου εισιτήρια κτλ,γαμιολα χελαδερφε εχουμε προβλημα ομως....μας ματιαζει ο χελρεισερε