Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.729
- Πόντοι
- 6.536
Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Καρπετόπουλο. Από που κι'ως που έχετε απαίτηση να παίξει μπαλάρα ο Ολυμπιακός με αυτούς τους παίκτες;
ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
Καλα εκανες....ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
Ουτε στις πουτανες δεν γαμαει ο χοντροκουραδας τυπε....μολις τον βλεπουν ειτε αυτοκτονουν ειτε ανοιγουν τη τηλεοραση.ΜΩΡΗ καριολα πιχι εχεις γαμησει ποτε?
αν δεν του μιλαμε θα πηδηξει απο την ταρατσα τυπε?δεν θελω να το εχω βαροςΟυτε στις πουτανες δεν γαμαει ο χοντροκουραδας τυπε....μολις τον βλεπουν ειτε αυτοκτονουν ειτε ανοιγουν τη τηλεοραση.
Ποια ταρατσα;Στο υπογειο τον εχουν σε ενα κλουβι....αν δεν του μιλαμε θα πηδηξει απο την ταρατσα τυπε?δεν θελω να το εχω βαρος
ΜΠΟΥΧΕΙΑ ΠΑΟΚΤΖΙΔΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΑναμενουμεΣήμερα ΠΟΥΤΑΝΕΣ πίτσα μπύρα κ δείτε στις 20.00 ώρα Ελλάδας τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ!!!
θα δω....ρε μαλακα να ξερεις οι μεθαμφετανιμενες σε μεγαλη δοση δεν κανουν καλο ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟΣήμερα ΠΟΥΤΑΝΕΣ πίτσα μπύρα κ δείτε στις 20.00 ώρα Ελλάδας τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ!!!
φιλε αθηναιο ΟΛΟΙ ΜΠΟΥΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ....θα κανουμε ριφιφιΜΠΟΥΧΕΙΑ ΠΑΟΚΤΖΙΔΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.Αναμενουμε
Αν δεν εμφανιστώ σε κάνα κωλομπαρο θα είμαι να πίνω τα ουίσκια που θα κεράσει ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ!ΜΠΟΥΧΕΙΑ ΠΑΟΚΤΖΙΔΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.Αναμενουμε
θα ερθωΑν δεν εμφανιστώ σε κάνα κωλομπαρο θα είμαι να πίνω τα ουίσκια που θα κεράσει ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ!