Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.216
- Πόντοι
- 10.411
Να σε δω με τους Βούλγαρους ...Μήπως είναι περίοδος μερικής ρηξης μήτρας?? Γιατί για την ολική έχουμε ακόμα!
Να σε δω με τους Βούλγαρους ...Μήπως είναι περίοδος μερικής ρηξης μήτρας?? Γιατί για την ολική έχουμε ακόμα!
Νωρίς είναι για να πιούμε!μιλας πιωμενος η νηφαλιος?
ετσι θα μας καταντησει ο μαρτινς να γραφουμε σαν νηφαλιος μπουχος.Νωρίς είναι για να πιούμε!
Θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα,αν δεν περάσουμε μας βλέπω στο νήμα να ξημερωθούμε στα γαμωσταυρίδιαΑπο περυσι το καλοκαιρι τυπε η ομαδα ειναι σε περιοδο προετοιμασιας....
Τυπε με πονο ψυχης το λεω αλλα επειδη ειναι γαμημενος στοκος ο Χοντρος εχω φτασει να παρακαλαω για μια τεραστια καταστροφη μπας και ξεφορτωθουμε το καρκινωμα απο τον παγκο μας.....Θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα,αν δεν περάσουμε μας βλέπω στο νήμα να ξημερωθούμε στα γαμωσταυρίδια
Αν αυτό λέγεται Ολυμπιακός εγώ είμαι αστροναύτης.
Τυπε στη ρεβανς κανονισε να κανεις κας αουτ απο το πρωτο ημιχρονο....μην κραζετε ρε μουνοπανα, στο φαληρο 3-0 ή 3-1 θα ληξει, εδω το γραφω δημοσια και τα λεμε σε μια βδομαδα
Σιγά μη συνεχίσουμε αλλιώς. Εδώ η όλη ιστορία είναι διώξιμο της μπάλας και όπου πάει, και αν τυχόν πάρουμε μπάλα, τρίτη πάσα δεν έχει.Ας δεχτώ ότι είναι ακόμα περίοδος προετοιμασίας αν και όφειλε να είχε την ομάδα έτοιμη για αυτούς τους αγώνες,αν συνεχίσουν έτσι έχουμε θέμα
Τυπε με πονο ψυχης το λεω αλλα επειδη ειναι γαμημενος στοκος ο Χοντρος εχω φτασει να παρακαλαω για μια τεραστια καταστροφη μπας και ξεφορτωθουμε το καρκινωμα απο τον παγκο μας.....
Καλησπέρα και σε σένα, φίλε.
Δεν πληρωνει τιποτα τοσο νωρις. Και σημερα στο 82 εκανα.Τυπε στη ρεβανς κανονισε να κανεις κας αουτ απο το πρωτο ημιχρονο....
να κερασω ενα καφασι μαλαματινα?
Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ....
μου γινατε ολοι μπαλαδοροι και προπονητες που κοντρολ κανεται με το καλαμι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
να κερασω ενα καφασι μαλαματινα?
Δεν τον είδα τον αγώνα Zebu, δεν έχω άποψη.Καλησπέρα και σε σένα, φίλε.
Και να σκεφτείς το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο.... Η Μακάμπι αδικήθηκε από την τύχη. Τελικό σκορ ημιχρόνου 2-1. Άσχετα αν είναι μαλακες και δεν τραβήχτηκαν και βγήκαν οφσάιντ.
μλκ σε χαλαει,σαν φιλος στο λεω.ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ