Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.961
- Πόντοι
- 6.256
Με τι ξεροχυνεις ακριβως τυπε;Ξεροχυνω με νίκη ομάδας και προφεσορ στους εβραιους
Με τι ξεροχυνεις ακριβως τυπε;Ξεροχυνω με νίκη ομάδας και προφεσορ στους εβραιους
ΗΛΘΕΣ,ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕΣ ΓΑΜΕΑΣ ΠΑΛΙ
Αν παίξουμε έτσι στην ρεβανς,adios clΑν αυτό λέγεται Ολυμπιακός εγώ είμαι αστροναύτης.
Ε! Τον μλκ μου από μπουτσα σε μπουτσα θα είναιΜε τι ξεροχυνεις ακριβως τυπε;
Σαντμαν,πότε παίζει η ομάδα σου να την δούμε?Ούτε ο τρουμπάκης δεν έτρωγε αυτό το γκολ
Άλλο ένα ματς και τελειώνει το μαρτύριο σας με τον άπλυτο
Ας δεχτώ ότι είναι ακόμα περίοδος προετοιμασίας αν και όφειλε να είχε την ομάδα έτοιμη για αυτούς τους αγώνες,αν συνεχίσουν έτσι έχουμε θέμαΩ ρε τί έχουμε να φάμε στη μάπα και φέτος...
κατσε ρε να δεσει η ομαδα,να γνωριστουν οι παιχται,να ανεβει η φυσικη κατασταση,να αφομοιωσουν τα συστηματα,να παρουν παιχνιδια στα ποδια τους,να λυθουν και σε 9 μηνες απο τωρα θα δεις τι θα γινει!!!!Ολα του βγηκαν του προφεσορ....ο Κανες,ο Ρεαμπτσιουκφκφκφ,ο Αλιμπαμπακαιοισαραντακλεφτες Καμαρας.
Ανηλεες πρεσινγκ,πασινγκ γκειμ με τη μια,φυσικη κατασταση μαραθωνοδρομου....
Χοντρε καντου και νεα ανανεωση μην μας τον κλεψει καμμια Ρεαλ!!!
Μήπως είναι περίοδος μερικής ρηξης μήτρας?? Γιατί για την ολική έχουμε ακόμα!Ας δεχτώ ότι είναι ακόμα περίοδος προετοιμασίας αν και όφειλε να είχε την ομάδα έτοιμη για αυτούς τους αγώνες,αν συνεχίσουν έτσι έχουμε θέμα
Απο περυσι το καλοκαιρι τυπε η ομαδα ειναι σε περιοδο προετοιμασιας....Ας δεχτώ ότι είναι ακόμα περίοδος προετοιμασίας αν και όφειλε να είχε την ομάδα έτοιμη για αυτούς τους αγώνες,αν συνεχίσουν έτσι έχουμε θέμα
Τυπε απο περυσι το καλοκαιρι περιμενουμε να δεσει την ομαδα ο Προφεσορας....κατσε ρε να δεσει η ομαδα,να γνωριστουν οι παιχται,να ανεβει η φυσικη κατασταση,να αφομοιωσουν τα συστηματα,να παρουν παιχνιδια στα ποδια τους,να λυθουν και σε 9 μηνες απο τωρα θα δεις τι θα γινει!!!!
μιλας πιωμενος η νηφαλιος?Μήπως είναι περίοδος μερικής ρηξης μήτρας?? Γιατί για την ολική έχουμε ακόμα!
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ!!!Μήπως είναι περίοδος μερικής ρηξης μήτρας?? Γιατί για την ολική έχουμε ακόμα!