Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.786
- Πόντοι
- 6.256
Οι γιατροι στο μαιευτηριο οταν γεννηθηκε η τερατομορφη Πιξουλα....
Οι γιατροι στο μαιευτηριο οταν γεννηθηκε η τερατομορφη Πιξουλα....
μπουχο εχει καλα μουνια το κωλομπαρο?Ο Τακαρος δεν τελείωσε την ανάγκη του(), που κάνει κάθε πρωί στον Γρηγόρη μικρογευματα??....Ανησυχώ για τον μλκ μου!
Αρχιδια έχει! Για τα ουίσκια πάω κ τα δροσερά φρουτάκια που προσφέρουν!μπουχο εχει καλα μουνια το κωλομπαρο?
ενταξει....ξηγηθηκες ωραιαΑρχιδια έχει! Για τα ουίσκια πάω κ τα δροσερά φρουτάκια που προσφέρουν!
Πιο αήττητο ρε σούρα σε γαμανε όλοι βιασμενος παλέτας Καμαρά εμείς παγουραδες η χαρά της πουτανας εισαστεΣήμερα ΠΟΥΤΑΝΕΣ πίτσα μπύρα κ δείτε στις 20.00 ώρα Ελλάδας τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ!!!
ΜΠΟΥΧΕΙΑ ΠΑΟΚΤΖΙΔΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.Αναμενουμε
Γαμιολες ολεςστηριζω αδερφο
αδερφε εχουμε προβλημα ομως....μας ματιαζει ο χελρεισερεΓαμιολες ολες
Αδελφέ την άλλη Τετάρτη έχω πρόγραμμα Σόλων και μετά αγώνα όλα από πάρτυ μου εισιτήρια κτλ,γαμιολα χελαδερφε εχουμε προβλημα ομως....μας ματιαζει ο χελρεισερε
Σαν γεροντοκόρες κάνετε...αδερφε εχουμε προβλημα ομως....μας ματιαζει ο χελρεισερε
αντε 2 Αυγουστου να διδαξουμε μπαλιτσα..θα πεταξουμε εξω Σλαβια.Μπουξος σημερα θα γαμησει κλπΣαν γεροντοκόρες κάνετε...
Θα περάσετε σβηστά...
Ανέβασα πρωτοσελιδο Ελεύθερης Ώρας σε νήμα πολιτική.
Περιμένουμε καίρια παρέμβαση-σχολιασμό σου...
Σας γαμαει ο Χελ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......αδερφε εχουμε προβλημα ομως....μας ματιαζει ο χελρεισερε
Θα παρεις τα αρχιδια μου ρε Λαγοκοτα....αντε 2 Αυγουστου να διδαξουμε μπαλιτσα..θα πεταξουμε εξω Σλαβια.Μπουξος σημερα θα γαμησει κλπ
γρουσουζαριο παναθεμα σεΣας γαμαει ο Χελ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......
Θα παρεις τα αρχιδια μου ρε Λαγοκοτα....
που ρεεεεεεΣαν γεροντοκόρες κάνετε...
Θα περάσετε σβηστά...
Ανέβασα πρωτοσελιδο Ελεύθερης Ώρας σε νήμα πολιτική.
Περιμένουμε καίρια παρέμβαση-σχολιασμό σου...
γελανε οι κοτεςαντε 2 Αυγουστου να διδαξουμε μπαλιτσα..θα πεταξουμε εξω Σλαβια.Μπουξος σημερα θα γαμησει κλπ
ναι ρε μουνη θα περασουμε...δεν θες;που ρεεεεεε
γελανε οι κοτες
παιζει ευρωπη η παναθα?
ΘΕΛΩ (δεν θελω αλλα σε αγαπαω εσενα)ναι ρε μουνη θα περασουμε...δεν θες;
2-0 στη Τσεχια και 2-2 στη ρεβανς.....παιξε το και θα με θυμηθεις!γρουσουζαριο παναθεμα σε
Τι λες ρε αρκιντι;Κρυφολαγοκοτα!ΘΕΛΩ (δεν θελω αλλα σε αγαπαω εσενα)
Και μένα μετά θα μου κάτσει ένα εικοσάχρονο πιπινακιαντε 2 Αυγουστου να διδαξουμε μπαλιτσα..θα πεταξουμε εξω Σλαβια.Μπουξος σημερα θα γαμησει κλπ