ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.591
- Πόντοι
- 5.006
Πάρα πολύ καλή έπαιζε συνέχειαΠολύ καλή μεταγραφή
Πάρα πολύ καλή έπαιζε συνέχειαΠολύ καλή μεταγραφή
Ο βίδρας πρέπει να κατάπιε όντως την γλώσσα του,δεν βλέπω σχολιασμό μεταγραφήςΠάρα πολύ καλή έπαιζε συνέχεια
Ημουν εξω ρε αρκιντι με γουτσου γουτσου....τα προφορικα δεν μου λενε τιποτα.Αμα δεν τον δω με τα ερυθρολευκα δεν πανηγυριζω ακομα.Παντως και μονο που κινουμαστε για τετοιους παιχτες και οχι κατι γυφτοΠορτογαλους απο τις Ξανθες της Πορτογαλιας ειναι ενθαρρυντικο απο μονο του που να ψοφησει ο απλυτος απατεωνας....Ο βίδρας πρέπει να κατάπιε όντως την γλώσσα του,δεν βλέπω σχολιασμό μεταγραφής
Έχω την εντύπωση πως είναι μεταγραφή καθαρά του ΒαγγέλαΗμουν εξω ρε αρκιντι με γουτσου γουτσου....τα προφορικα δεν μου λενε τιποτα.Αμα δεν τον δω με τα ερυθρολευκα δεν πανηγυριζω ακομα.Παντως και μονο που κινουμαστε για τετοιους παιχτες και οχι κατι γυφτοΠορτογαλους απο τις Ξανθες της Πορτογαλιας ειναι ενθαρρυντικο απο μονο του που να ψοφησει ο απλυτος απατεωνας....
Του βρωμιαρη σιγουρα δεν ειναι....αμα δεν ειναι Πορτογαλος προβληματικος αμπαλος που παιζει σε μικρομεσαια ομαδα της Πορτογαλιας δεν του κανει.Έχω την εντύπωση πως είναι μεταγραφή καθαρά του Βαγγέλα
Περιμεντε να πεσουν οι υπογραφες πρωτα ρε σεις. Πολλα μπορει να αλλαξουν, κουφια η ωρα, περιμενετε.Έχω την εντύπωση πως είναι μεταγραφή καθαρά του Βαγγέλα
ΜολδαβόςΜιλαμε για παιχτη με τεραστιες παραστασεις και εμπειρια που μας ανεβαζει επιπεδο αν δε μας βγαλει καποιο προβλημα αν και δειχνει οτι εχει συνελθει πληρως απο τους σοβαρους τραυματισμους του . Τον ηθελε η ατλετικο να τον κρατησει για μπακ απ αλλα θελει να παιζει για να εχει θεση βασικου ενοψει μουντιαλ οποτε εχει κινητρο και η ηλικια του ειναι εξαιρετικη . Μαλλον θα κινηθουμε και για παιχτη για το αριστερο ακρο της αμυνας στη θεση του ρεαμπτσιουκ εκτος αν περιμενουμε να δουμε αν προκριθουμε . Εχει γερο πνευμονι ο λιθουανος αλλα επιθετικα δε προσφερει κακα τα ψεμματα .
Επεστρεψε ο Κουτρης. Προσωπικα, αν τον κρατησει και δεν κραταει ακομα μουτρα ο απλυτος, πιστευω οτι ειναι κομπλε με τον Μολδαβο και τον Κουτρη στην θεση.Μαλλον θα κινηθουμε και για παιχτη για το αριστερο ακρο της αμυνας στη θεση του ρεαμπτσιουκ εκτος αν περιμενουμε να δουμε αν προκριθουμε . Εχει γερο πνευμονι ο μολδαβος αλλα επιθετικα δε προσφερει κακα τα ψεμματα .
Εβλεπα πολλες φορες το Μολδαβο εντος γηπεδου. Δε χανει τη θεση του και παταει σταθερα , εχει περισσοτερη αυτοπεποιηθηση ομως οταν κυνηγαει τη μπαλα ενω επιθετικα ενιοτε στρεσσαρεται και ψαχνει να μεταβιβασει γρηγορα και σεντρα σπανια επιχειρει να βγαλει . Ο Κουτρης ειναι στα κατω του , δεν ενεργοποιησαν την οψιον αγορας του οι Γερμανοι αλλα μπακ απ νομιζω τιμιος θα ταν , δε ξερουμε τη κατασταση του βεβαια . Παντως ενω δεν ειναι η μεγαλη κλαση ο Μολδαβος , δε θα θελα αντικαταστατη του για βασικο, εκανε καλη χρονια κ ηταν κ χρονια προσαρμογης ενω ηλικιακα ειναι μολις 24Επεστρεψε ο Κουτρης. Προσωπικα, αν τον κρατησει και δεν κραταει ακομα μουτρα ο απλυτος, πιστευω οτι ειναι κομπλε με τον Μολδαβο και τον Κουτρη στην θεση.
Συμφωνουμε. Με Κουτρη για ρεζερβα και βλεπουμε.Εβλεπα πολλες φορες το Μολδαβο εντος γηπεδου. Δε χανει τη θεση του και παταει σταθερα , εχει περισσοτερη αυτοπεποιηθηση ομως οταν κυνηγαει τη μπαλα ενω επιθετικα ενιοτε στρεσσαρεται και ψαχνει να μεταβιβασει γρηγορα και σεντρα σπανια επιχειρει να βγαλει . Ο Κουτρης ειναι στα κατω του , δεν ενεργοποιησαν την οψιον αγορας του οι Γερμανοι αλλα μπακ απ νομιζω τιμιος θα ταν , δε ξερουμε τη κατασταση του βεβαια . Παντως ενω δεν ειναι η μεγαλη κλαση ο Μολδαβος , δε θα θελα αντικαταστατη του για βασικο, εκανε καλη χρονια κ ηταν κ χρονια προσαρμογης ενω ηλικιακα ειναι μολις 24
θελω διαρκειας με τον τακη διπλα και μανιμαλ.Όλοι όλοι
Ναι θα βγάλουμε παρεαθελω διαρκειας με τον τακη διπλα και μανιμαλ.
Σωστά ! Από 1η Ιουλίου ξεκινάει η εγγραφή/ανανέωση μελών και φιλάθλων. Στο Ναό κάτω από τη θύρα 19 , ενώ γίνεται και διαδικτυακάΌλοι όλοι