geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.868
- Πόντοι
- 34.478
Μονο για τον Ντουντα στεναχωριεμαι που ειναι εκει ψηλα και βλεπει...ειναι σαν να τον ακους να του λεει"μπρε, αυτο το κρασι αξιζει να το πιουμε μεχρι τελους"με προλαβες
α ρε πριντεζαρα, δεν ημουν ποτε πολυ συναισθηματικος γαυρος αλλα εκεινη τη μερα δακρυσα απτην χαρα και εσπασα ολο το σαλονι πριν κατεβω πειραια
Δικιά σας....ήταν κρυμμένος πίσω από την κουρτίνα.....χαχαχαΡε κουφάλα Σμυρνη δικός μας είσαι;
Αυτοί είστε,βαζελια σας ψαχνει ο μουσταφα φαλ.....
θα σε συγχωρεσει γιατι ειναι μεγαλοψυχοςΚαλα ετσι και ο Χοντρος κλεισει Βρσαλκο για δεξι μπακ θα καταπιω τη γλωσσα μου....
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗαλλη μια μετρια χρονια ολοκληρωθηκε για τον ολυμπιακο :
ποδοσφαιρο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
μπασκετ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ - ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ
μπασκετ γυναικων ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ
πολο ανδρων ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ
πολο γυναικων ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ
χαντμπολ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
νταξει χασαμε βολευ ανδρων και βολευ γυναικων...καθε χρονια αφηνουμε ενα αθλημα να το παρει και καποια αλλη ομαδα στην ελλαδα......ισα ισα να τους φυγουν να χοντρα, μην παθουν και προστάτη...
Ναι τον ξεναγουσε στου Ρεντη και στο Καραισκακης για να κλεισει στη Νοτιγχαμ....Για σας ή για την Νοτινγχαμ τον κλείνει ρε;
Τραβα γαμησου ρε βαζελε....Γειά σας λίγο ασχετη με το νήμα αλλα το χα πάντα φαντασίωση να με πηδανε ολυμπιακοι με την φανέλα της ομάδας τους. Αν γουστάρει κανένας Κρος ας στείλει ένα μήνυμα ❤
Αδελφέ είσαι Αλεξάνδρας πάλι,ευτυχώς δεν έχει πολύ ζέστη,θυμάσαι που περίμενες τον αμποαγκουε με 40 βαθμούςΤραβα γαμησου ρε βαζελε....
Ελα Τσάκο κρέμαΘρύλος είμαι και εγώ φοράω τακούνια σεξυ εσώρουχα και κασκόλ του ολυμπιακού ❤❤❤
Ειμαι με στολη καταδυσης στη προβλητα διπλα απο ψοφιους αρουραιους και ετοιμοθανατους μπαρμπες.....Αδελφέ είσαι Αλεξάνδρας πάλι,ευτυχώς δεν έχει πολύ ζέστη,θυμάσαι που περίμενες τον αμποαγκουε με 40 βαθμούς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελα Τσάκο κρέμα
Ειμαι με στολη καταδυσης στη προβλητα διπλα απο ψοφιους αρουραιους και ετοιμοθανατους μπαρμπες.....