baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
και ομως το παιξαν.Ούτε οι γαύροι δεν το παίζαν 2πλο
και ομως το παιξαν.Ούτε οι γαύροι δεν το παίζαν 2πλο
Ούτε οι γαύροι δεν το παίζαν 2πλο
ειχα πιασει ηδη δυο αραβικα με αποδοσαρες-+τον ασσο του Βολου
επιανα διπλο της Παντοβα που παιζει τωρα
και περιμενα τους τιμιους ασσους Φενερ-Τραμπζονσπορ
βλεπω ο προεδρος να παιρνει αναποδες σημερα,γιατι παραεγινε το κακο!!ημαρτον πια.μην ακουσω δικαιολογιες,φταιει ο κορονοιος.
ο μυρωδιας φταει ο απατεωνας που λεει και ο χελ. στο πρωτο καπως τσουλαγε η ομαδα και βγαζει βαλμπουενα,ελ αραμπι και ισιωσαμε,οχι οτι πετουσαμε στο πρωτο ημιχρονο αλλα ετσι να πουμε καμια μαλακια.βλεπω ο προεδρος να παιρνει αναποδες σημερα,γιατι παραεγινε το κακο!!ημαρτον πια.μην ακουσω δικαιολογιες,φταιει ο κορονοιος.
Θα γαμηθεις ΠΑΤΌΚΟΡΦΑ λέμε
Τυπε είσαι κανονικός μλκ ? Ή τα παίρνεις τα ρεπό σου που κ που??πες τα !!!! απο την αλλη σκεφτομαι,πως ισως ετσι ανοιγει διαπλατα ο δρομος για εμας .....
ηρυθε η ωρα μας φετος
Τυπε είσαι κανονικός μλκ ? Ή τα παίρνεις τα ρεπό σου που κ που??
Πέρνα πρώτα την θρυλική Λαμία κ εάν την περάσεις μετά έχει βαζελο !
Οπότε ποιός δρόμος σας άνοιξε??
Ειχα πετυχει στη ΔΕΘ το προεδρο σας και καναμε μια συντομη γνωριμια μεσω ενος τριτου προσωπου που μας συστησε . Οταν τον ρωτησα πως βλεπει τον Αρη γελωντας μου λεει ''πρωταθλημα φετος ή του χρονου''πες τα !!!! απο την αλλη σκεφτομαι,πως ισως ετσι ανοιγει διαπλατα ο δρομος για εμας .....
ηρυθε η ωρα μας φετος
ρε δεν το ειδες στο ματς???στο ημιχρονο δεν ειδες που ποτιζαν το χορταρι?????ο μυρωδιας φταει ο απατεωνας που λεει και ο χελ. στο πρωτο καπως τσουλαγε η ομαδα και βγαζει βαλμπουενα,ελ αραμπι και ισιωσαμε,οχι οτι πετουσαμε στο πρωτο ημιχρονο αλλα ετσι να πουμε καμια μαλακια.
Κοίταξε βρε μλκ να κερδίσεις το ασανσέρ Μπουρδελο που σε γαμανε όλοι καραγκιόζη,αντε στο υπόγειο να σε γαμησουν παλιΉρθε άλλη μία πουτσα στο φετινό συνονθύλευμα του χοντρού! Ο τεζομλκας Τακαρος ονειρεύεται κ ΡΙΦΙΦΙ με Αταλαντα...μιλάμε για τεράστιο γιδοπρόβατο που δεν έχει γιατρειά.
οποιος επαιξε παντως σημερα 2πλο καλο θα ηταν να μην ασχοληθει ποτε ξανα με το στοιχημα...Μια χαρα με τον απατεωνα....κονομησαμε κιολας.Και δεν παιζω και στοιχημα αλλα μολις ειδα την 11αδα που κατεβασε ετρεξα κατευθειαν και εσπρωξα ενα 50αρακι.
Ακριβως....να μου λεγανε οτι παιξανε Χ να πω οκ.Αλλα οποιος επαιξε διπλο ειναι ο ορισμος του κουβα.οποιος επαιξε παντως σημερα 2πλο καλο θα ηταν να μην ασχοληθει ποτε ξανα με το στοιχημα...
3.90!!!!!Ακριβως....να μου λεγανε οτι παιξανε Χ να πω οκ.Αλλα οποιος επαιξε διπλο ειναι ο ορισμος του κουβα.
Ειχα πετυχει στη ΔΕΘ το προεδρο σας και καναμε μια συντομη γνωριμια μεσω ενος τριτου προσωπου που μας συστησε . Οταν τον ρωτησα πως βλεπει τον Αρη γελωντας μου λεει ''πρωταθλημα φετος ή του χρονου''
Εχετε κανει καποιες κινησεις εντυπωσιασμου σε μεταγραφες αλλα δεν εχετε ομοιογενεια . Πρεπει να κρατησετε ενα κορμο καναδυο χρονια και θα φτιαξετε καλο συνολο
Σαν Ολυμπιακος θελω δυνατες ολες τις ομαδες που βγαινουν Ευρωπη να μαστε ανταγωνιστικοι εξω τουλαχιστον . Τωρα δυστυχως μονο εμεις φερνουμε κανα βαθμο