Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.921
- Πόντοι
- 6.256
Εγω επαιξα σκετο 1 με αποδοση 4.85....3.90!!!!!
Εγω επαιξα σκετο 1 με αποδοση 4.85....3.90!!!!!
κριμα που τα κερδη θα στα φαει η γουτσου ελλεηνιδα σουΕγω επαιξα σκετο 1 με αποδοση 4.85....
Τι με περασες ρε για κανεναν φλωρο;Εχω μυστικη κρυπτη και τα βαζω εκει!!!κριμα που τα κερδη θα στα φαει η γουτσου ελλεηνιδα σου
Ακριβως....να μου λεγανε οτι παιξανε Χ να πω οκ.Αλλα οποιος επαιξε διπλο ειναι ο ορισμος του κουβα.
Ναι τυπε οπως μπηκαμε καβλωμενοι με τον βαζελο μετα τη Ριζουπολη.....υπεθεσα οτι θα μπειτε καβλωμενοι λογω της γκελας στη Λεωφορο...
δεν κοιτουσα το ρεπορταζ καλυτερα????
το κορταρι μαθε ελληνικα. οντως δεν τον ειδα το αγωνα τον ακουγα στο ραδιο,δουλευουμε που και που.ρε δεν το ειδες στο ματς???στο ημιχρονο δεν ειδες που ποτιζαν το χορταρι?????
θα νιωσεις την μπουτσα του ΜΠΟΥΞΑΡΟΥ σε λιγο καιρο...το κορταρι μαθε ελληνικα. οντως δεν τον ειδα το αγωνα τον ακουγα στο ραδιο,δουλευουμε που και που.
θα νιωσεις την μπουτσα του ΜΠΟΥΞΑΡΟΥ σε λιγο καιρο...
πιστευω ο μυρωδιας θα ξυπνησει και θα κοψει το ποτι.θα νιωσεις την μπουτσα του ΜΠΟΥΞΑΡΟΥ σε λιγο καιρο...
απο σημερα ξεκινα την ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
απο σημερα ξεκινα την ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
μας εχει πνιξει το δικιο
Ναι μορε τους γράφουμε στα αρχιδια μας με τους καμενους
μεσα σε ολους τους στοχους ειμαστε αδερφε και ασε τα καριολια να λενε...
σε λιγο ολοι βλεπουμε ΜΠΟΥΞΑΡΟ
Τικίνιο: «Θέλω τελικό Europa League Ολυμπιακός - Πόρτο»Ο Τικίνιο μίλησε για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο και ευχήθηκε να αντιμετωπίσουν εφέτος οι «ερυθρόλευκοι» τους «Δράκους» στον τελικό του Europa League.
www.gazzetta.gr
|