Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.370
- Πόντοι
- 6.256
Εγω επαιξα σκετο 1 με αποδοση 4.85....3.90!!!!!
Εγω επαιξα σκετο 1 με αποδοση 4.85....3.90!!!!!
κριμα που τα κερδη θα στα φαει η γουτσου ελλεηνιδα σουΕγω επαιξα σκετο 1 με αποδοση 4.85....
Τι με περασες ρε για κανεναν φλωρο;Εχω μυστικη κρυπτη και τα βαζω εκει!!!κριμα που τα κερδη θα στα φαει η γουτσου ελλεηνιδα σου![]()
Ακριβως....να μου λεγανε οτι παιξανε Χ να πω οκ.Αλλα οποιος επαιξε διπλο ειναι ο ορισμος του κουβα.
Ναι τυπε οπως μπηκαμε καβλωμενοι με τον βαζελο μετα τη Ριζουπολη.....υπεθεσα οτι θα μπειτε καβλωμενοι λογω της γκελας στη Λεωφορο...
δεν κοιτουσα το ρεπορταζ καλυτερα????![]()
![]()
![]()
το κορταρι μαθε ελληνικα.ρε δεν το ειδες στο ματς???στο ημιχρονο δεν ειδες που ποτιζαν το χορταρι?????
θα νιωσεις την μπουτσα του ΜΠΟΥΞΑΡΟΥ σε λιγο καιρο...το κορταρι μαθε ελληνικα.![]()
![]()
οντως δεν τον ειδα το αγωνα τον ακουγα στο ραδιο,δουλευουμε που και που.
![]()
θα νιωσεις την μπουτσα του ΜΠΟΥΞΑΡΟΥ σε λιγο καιρο...![]()
πιστευω ο μυρωδιας θα ξυπνησει και θα κοψει το ποτι.θα νιωσεις την μπουτσα του ΜΠΟΥΞΑΡΟΥ σε λιγο καιρο...![]()
απο σημερα ξεκινα την ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
μας εχει πνιξει το δικιο
Ναι μορε τους γράφουμε στα αρχιδια μας με τους καμενους![]()
![]()
![]()
μεσα σε ολους τους στοχους ειμαστε αδερφε και ασε τα καριολια να λενε...
σε λιγο ολοι βλεπουμε ΜΠΟΥΞΑΡΟ![]()
![]() Τικίνιο: «Θέλω τελικό Europa League Ολυμπιακός - Πόρτο»Ο Τικίνιο μίλησε για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο και ευχήθηκε να αντιμετωπίσουν εφέτος οι «ερυθρόλευκοι» τους «Δράκους» στον τελικό του Europa League.
![]() |