ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.117
- Πόντοι
- 5.006
τραγικο ρε μαλακες....
τραγικο ρε μαλακες....
Ναι έλα μλκ μου δεν σε βλέπω στη βαθμολογίαΡε μλκες πιστεύω πως μπορεί να γίνει το γαμημένο το ΡΙΦΙΦΙ από τον ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ!!!
πιες μια μαλαματινα και φαε δυο μπεργκερ και θα ειναι πιο κοντα.Ρε μλκες πιστεύω πως μπορεί να γίνει το γαμημένο το ΡΙΦΙΦΙ από τον ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ!!!
Θα με δεις μια κ καλή στις 30 του μήνα!!!Ναι έλα μλκ μου δεν σε βλέπω στη βαθμολογία
Ρε μλκες πιστεύω πως μπορεί να γίνει το γαμημένο το ΡΙΦΙΦΙ από τον ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ!!!
Α μπράβο έτσι πήγαινε στην υπογα τωραΘα με δεις μια κ καλή στις 30 του μήνα!!!
εφτασε μεσα γεναρη για να περασει την αεκουλα και ονειρευεται ριφιφι ο τραβελοπουστας...Ναι έλα μλκ μου δεν σε βλέπω στη βαθμολογία
εφτασε μεσα γεναρη για να περασει την αεκουλα και ονειρευεται ριφιφι ο τραβελοπουστας...
κλαμααααα....
Τακαρε δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, με αυτήν την εμφάνιση την σημερινή στην λεωφλωρο θα πρέπει να πάτε με κορνεδες στου Ρέντη!εφτασε μεσα γεναρη για να περασει την αεκουλα και ονειρευεται ριφιφι ο τραβελοπουστας...
κλαμααααα....
ΜΠΟΥΞΑΡΕ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΕΛΓΗΣΑ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑΤακαρε δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, με αυτήν την εμφάνιση την σημερινή στην λεωφλωρο θα πρέπει να πάτε με κορνεδες στου Ρέντη!
δεν λες παλι καλα που δεν κερδισε ο βαζελος να σε εφτανε στην βαθμολογια ρε κακομοιρη, κορνεδες οειρευεσαι...εχει φτασει η πουτσα του βαγγελα αμυγδαλες και ο τσετσενος εξαφανισμενος...Τακαρε δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, με αυτήν την εμφάνιση την σημερινή στην λεωφλωρο θα πρέπει να πάτε με κορνεδες στου Ρέντη!
Έλα και εσύ 17 βαθμούς πίσωΜΠΟΥΞΑΡΕ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΕΛΓΗΣΑ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ
Δεν πειράζει μλκ μου ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!ΜΠΟΥΞΑΡΕ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΕΛΓΗΣΑ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ
δεν λες παλι καλα που δεν κερδισε ο βαζελος να σε εφτανε στην βαθμολογια ρε κακομοιρη, κορνεδες οειρευεσαι...εχει φτασει η πουτσα του βαγγελα αμυγδαλες και ο τσετσενος εξαφανισμενος...
για σημερα λεωΈλα και εσύ 17 βαθμούς πίσω
Ναι και εγώ για χθεςγια σημερα λεω