Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ρε doriti έδωσες στον καθυστερημένο τις ντομάτες και μα τα'χει ζαλίσει!
Ασ'τα αυτά χοντρέ...ο πλέζουρας είπε ότι σου έκανε βασανιστήρια μαζί με τον ΒΡΑΣΙΔΑΣ με κάτι μπουγάτσες που σου χώνανε στον ποπό σου...γι'αυτό ήσουν εξαφανισμένος μπούλη???σου άρεσε η διαδικασία???Ημουν παρόν στην παραλαβή χαρτομάντιλων στο τελωνείο, πήρα μεγάλη ποσότητα γιατί την προηγούμενη φορά τελείωσαν γρήγορα!![]()
Μόνο εκεί που χρειάζεται μπαγλαμά...άλλωστε δεν μου έδωσε και πολλά καφάσια ο δωρητής...ζηλεύεις χοντρέ??Ρε doriti έδωσες στον καθυστερημένο τις ντομάτες και μα τα'χει ζαλίσει!
Όπου και να γράψει βάζει και τις ντομάτες!![]()
Μόνο εκεί που χρειάζεται μπαγλαμά...άλλωστε δεν μου έδωσε και πολλά καφάσια ο δωρητής...ζηλεύεις χοντρέ??
έλα μην κλαίς αγόρι μου...![]()
Πάλι δεν τα έπλυνες τα χέρια σου βρωμιάρη???
να τι γινεται οταν ενα παγουρι γεμιζει ντοματεςΡε doriti έδωσες στον καθυστερημένο τις ντομάτες και μα τα'χει ζαλίσει!
Όπου και να γράψει βάζει και τις ντομάτες!![]()
να τι γινεται οταν ενα παγουρι γεμιζει ντοματες
www.imagebam.com/image/75918f3790021][/URL]
αλλαξε αβαταρ τωρα
Η φιλεναδα μου η Φωτεινη Λειπει Ταξιδακι.....παρακαλουνται τα παιδακια να μετακομισουν στον παιδικο σταθμο ΑΜΕΣΑ πριν φωναξω την φωτεινουλα,την φαλαινα & τις αλλες λουγκρες να τα δειρουν..
Κοντα στα 60 αν δεν κανω λαθος...Kαλημερα σε ολους τους χαμηλου επιπεδου επαγγελματιες και μαθητευομενους πρακτορες.
Προπονητη θελω τον Λιπι. Τελος.
Ποσο χρονον ειναι;
Καλυτερα να ερθει στο αεκακι μετα τον ΔΟΝ λορεντσο... να προπονει τον μπουρμπο τον πλιατσικα και τον καγκουρινιο και να χει για βοηθο τον ΔΕΝΞΕΡΩΕΛΛΗΝΙΚΑ κωστενογλου.......τι να ερθει να κανει ο λιπι στο ολυμπιακακι ρε παιδια?ελεος δηλαδη?να προπονει τον παντο και τον μενδρινο?ε ρε γελια που θα πεσουν!
καλημερα βρασιδα και νομιζω οτι θελουμε νεο και φιλοδοξο προπονητηKαλημερα σε ολους τους χαμηλου επιπεδου επαγγελματιες και μαθητευομενους πρακτορες.
Ποσο χρονον ειναι;
Aκομα γελαω με τα 4 παστελια που εχεις φαει φετοςτι να ερθει να κανει ο λιπι στο ολυμπιακακι ρε παιδια?ελεος δηλαδη?να προπονει τον παντο και τον μενδρινο?ε ρε γελια που θα πεσουν!
Μπα μονο ενα εφαγε αυτος....Aκομα γελαω με τα 4 παστελια που εχεις φαει φετος![]()
καλησπερα ψυχοπαθη πρακτορα..σε ψαχνει η βαγγελιω..για ξηγησου κλισμα με τζατζικι σε παρακαλω μην φωναξω τον δωρητη & εχουμε αλλα μεσημεριατικα..Kαλημερα σε ολους τους χαμηλου επιπεδου επαγγελματιες και μαθητευομενους πρακτορες.
Ποσο χρονον ειναι;
www.freesmileys.org]τι να ερθει να κανει ο λιπι στο ολυμπιακακι ρε παιδια?ελεος δηλαδη?να προπονει τον παντο και τον μενδρινο?ε ρε γελια που θα πεσουν!