Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (15 μέλη και 76 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ημουν παρόν στην παραλαβή χαρτομάντιλων στο τελωνείο, πήρα μεγάλη ποσότητα γιατί την προηγούμενη φορά τελείωσαν γρήγορα! :grin:
Ασ'τα αυτά χοντρέ...ο πλέζουρας είπε ότι σου έκανε βασανιστήρια μαζί με τον ΒΡΑΣΙΔΑΣ με κάτι μπουγάτσες που σου χώνανε στον ποπό σου...γι'αυτό ήσουν εξαφανισμένος μπούλη???σου άρεσε η διαδικασία??? :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ρε doriti έδωσες στον καθυστερημένο τις ντομάτες και μα τα'χει ζαλίσει!
Όπου και να γράψει βάζει και τις ντομάτες! :jerking:
Μόνο εκεί που χρειάζεται μπαγλαμά...άλλωστε δεν μου έδωσε και πολλά καφάσια ο δωρητής...ζηλεύεις χοντρέ?? :tooth:
έλα μην κλαίς αγόρι μου... :babycry:

Επισκέπτης
Μόνο εκεί που χρειάζεται μπαγλαμά...άλλωστε δεν μου έδωσε και πολλά καφάσια ο δωρητής...ζηλεύεις χοντρέ?? :tooth:
έλα μην κλαίς αγόρι μου... :babycry:
83727986vb2.jpg

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Επισκέπτης
παρακαλουνται τα παιδακια να μετακομισουν στον παιδικο σταθμο ΑΜΕΣΑ πριν φωναξω την φωτεινουλα,την φαλαινα & τις αλλες λουγκρες να τα δειρουν..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
παρακαλουνται τα παιδακια να μετακομισουν στον παιδικο σταθμο ΑΜΕΣΑ πριν φωναξω την φωτεινουλα,την φαλαινα & τις αλλες λουγκρες να τα δειρουν..
Η φιλεναδα μου η Φωτεινη Λειπει Ταξιδακι.....
Και η Νανα Διεγραψε τον Λογαριασμο της!!!!
Λιγα τα λογια σου για τις φιλες μου!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ποιοι θα ερθουν αυριο εκτος απο τους γνωστους υπαλληλους????? :think: :think: :think:
αυτος ο ποδολαγνος δεν πιστευω να του τυχει τιποτα παλι :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Kαλημερα σε ολους τους χαμηλου επιπεδου επαγγελματιες και μαθητευομενους πρακτορες.
Προπονητη θελω τον Λιπι. Τελος.
Ποσο χρονον ειναι;

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Kαλημερα σε ολους τους χαμηλου επιπεδου επαγγελματιες και μαθητευομενους πρακτορες.
Ποσο χρονον ειναι;
Κοντα στα 60 αν δεν κανω λαθος...
Αλλα δεν νομιζω οτι παιζει να ερθει....

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
τι να ερθει να κανει ο λιπι στο ολυμπιακακι ρε παιδια?ελεος δηλαδη?να προπονει τον παντο και τον μενδρινο?ε ρε γελια που θα πεσουν!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
τι να ερθει να κανει ο λιπι στο ολυμπιακακι ρε παιδια?ελεος δηλαδη?να προπονει τον παντο και τον μενδρινο?ε ρε γελια που θα πεσουν!
Καλυτερα να ερθει στο αεκακι μετα τον ΔΟΝ λορεντσο... να προπονει τον μπουρμπο τον πλιατσικα και τον καγκουρινιο και να χει για βοηθο τον ΔΕΝΞΕΡΩΕΛΛΗΝΙΚΑ κωστενογλου.......

Τραβα παρακατω ρε ΅Ευαγγελε.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ποσο χρονον ειναι;
καλημερα βρασιδα και νομιζω οτι θελουμε νεο και φιλοδοξο προπονητη
με τον πολ νιουμαν των παγκων και τον τζορτζ κλουνει του τερματος μονο για κανα οσκαρ θα παμε :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Aκομα γελαω με τα 4 παστελια που εχεις φαει φετος :2funny:

Επισκέπτης
Ποσο χρονον ειναι;
καλησπερα ψυχοπαθη πρακτορα..σε ψαχνει η βαγγελιω..για ξηγησου κλισμα με τζατζικι σε παρακαλω μην φωναξω τον δωρητη & εχουμε αλλα μεσημεριατικα..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
www.freesmileys.org] [/url]
τα ιδια ελεγες για κονε καφε παππα και ριμπο αλλα μολις τους αφησα ετρεξες να τους παρεις
περαστικα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom