bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.058
- Πόντοι
- 7.775
Γεια σου ρε Κοκκαλη ειχες δεν ειχες παλι πουτανα τα εκανες στον Ολυμπιακο.
ρε μαγκες,τι περιμενετε δηλαδη απο τον βοηθο του φερερ?να κανει τον τζολε αυτον που ηταν πριν 10 χρονια?να κανει παιχταρα τον νουνιες και τον παντο και τον μενδρινο και τον πατσα,και τους αλλους?αυτους εχετε με αυτους θα παιξετε.και απο τον ατρομητο θα χασετε,αλλα και διασυρμο απο την αεκ θα υποστειτε.το χαρισατε στον βαζελο.ο αγωνας με τον ατρόμητο πλησιαζει, για να δουμε πως θα παιξει η ομαδα. Μετα τα οσα εχουν ειπωθει τιε τελευταιες μερες απο τους "υπεύθυνους διοικούντες" η ομαδα θα πρεπει να πεταει, να παει για 4αρα..ειμαι περιεργος να δω τελικα το πως θα εμφανιστεί...
ρε μαγκες,τι περιμενετε δηλαδη απο τον βοηθο του φερερ?να κανει τον τζολε αυτον που ηταν πριν 10 χρονια?να κανει παιχταρα τον νουνιες και τον παντο και τον μενδρινο και τον πατσα,και τους αλλους?αυτους εχετε με αυτους θα παιξετε.και απο τον ατρομητο θα χασετε,αλλα και διασυρμο απο την αεκ θα υποστειτε.το χαρισατε στον βαζελο.
τι θες αρχιπρακτορα???Καλημερα Υπαλληλοι , Μελη κ.τ.λ.....
Pleasure εισαι εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω??????????????????????????????
Να δω τι κανεις ρε Φιλε!!!τι θες αρχιπρακτορα???
δεν ξενερωνουμε ποτε..οσο με πληγωνεις,τοσο με πορωνεις..αφου θελει να ακουσει τα πουστριλικια του εμεις σαν καλοι υπαλληλοι θα του τα ριξουμε..δεν χαλαμε χατηρια..Να δω τι κανεις ρε Φιλε!!!
Χαθηκαμε!!
Φαγαμε και την Ξενερα με τον Τακη.....
Ακριβως οπως το λες φιλε!!!δεν ξενερωνουμε ποτε..οσο με πληγωνεις,τοσο με πορωνεις..αφου θελει να ακουσει τα πουστριλικια του εμεις σαν καλοι υπαλληλοι θα του τα ριξουμε..δεν χαλαμε χατηρια..
εξυπακουεται..Ακριβως οπως το λες φιλε!!!
ΔΕΝ ξενερωνουμε με τιποτα!!
(Εγω βεβαια αποφευγω τα Μπινελικια)
Το Καραισκακη θα ειναι ΓΕΜΑΤΟ!!!!
Θα εισαι κατω???
φιλε μου αυτο μαλλον για επιστημονικη φαντασια μοιαζειφιλε αντισθενη ο λεμονης δεν μπορουσε να συνυπαρξει με ιβιτσ δεν τον παει αλλα ο κοκκαλης τον θεωρει επιτυχημενο οπως και ειναι προσ το παρων.. εχω την υποψια οτι του χρονου προπονητης θα ειναι ο μπαγιεβιτσ διοτι οπως συμφωνουμε ολοι σε αυτο κανενας ξενος σοβαρος και προπονηταρας δεν θα ρισκαρει να ελθει στην ελλαδα με αυτα που γινοντε...ο μπαγιεβιτσ ειναι και σερβοσ και καλος προπονητης...
καλημερα γιδια προβατα - και οτι αλλο ασχημο υπαρχει και υποτιμητικο - οπαδοι του θρυλου
ορκα ωραιο το αβαταρ με τον καλυτερο παιχτη του παναθηναικου στην ιστορια του
αν ειναι να κατεβεις για να βρισεις καλυτερα κατσε και αρρωστησεδεν ξενερωνουμε ποτε..οσο με πληγωνεις,τοσο με πορωνεις..αφου θελει να ακουσει τα πουστριλικια του εμεις σαν καλοι υπαλληλοι θα του τα ριξουμε..δεν χαλαμε χατηρια..
οχι παγουρι,εκτος και αν εισαι και εσυ υπαλληλος του κοκκαλη
Τι κουφάλα είσαι ρε δωρητή...την καλημέρα μου σε όλους τους πράκτορες!!!
πιστεύω όταν αναφερώσουν σε γίδια και πρόβατα,να μην εννοούσες μένα δωρητή...
καλημερα δοκιμε πρακτορα..
Τι κουφάλα είσαι ρε δωρητή...την καλημέρα μου σε όλους τους πράκτορες!!!
πιστεύω όταν αναφερώσουν σε γίδια και πρόβατα,να μην εννοούσες μένα δωρητή...
καλημερα υπαλληλε..υποδειξεις αλλου νεαρε..οτι μου καυλωσει θα κανω..αν ειναι να κατεβεις για να βρισεις καλυτερα κατσε και αρρωστησε
κοιτα να κατεβεις νωρις μην μας στησεις παλι λαμογιο
οχι παγουρι,εκτος και αν εισαι και εσυ υπαλληλος του κοκκαλη
εσυ εχεις σοβαρο μεγαλομετοχο που εχει διατελεσει προεδρος στην βασιλλισσα χωρις παλατι
www.freesmileys.org] [/url]οχι παγουρι,εκτος και αν εισαι και εσυ υπαλληλος του κοκκαλη
εσυ εχεις σοβαρο μεγαλομετοχο που εχει διατελεσει προεδρος στην βασιλλισσα χωρις παλατι
Καλημέρα πρακτοράκο...καλημερα δοκιμε πρακτορα..