Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (13 μέλη και 31 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κρύβετε λόγια ρε και έχουν αρχίσει οι περικοπές στο λιμάνι! :-X
Δεν βλέπεις τον Ταράτσα που χάθηκε ξαφνικά?

Επισκέπτης
τον εχει πιασει ομηρο ο βραγιδας & οι αλλοι ψυχοπαθεις..του κανουν κλισμα με μπουγατσα για θεραπευτικους λογους..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
τον εχει πιασει ομηρο ο βραγιδας & οι αλλοι ψυχοπαθεις..του κανουν κλισμα με μπουγατσα για θεραπευτικους λογους..
τη μπουγάτσα τι την ανέφερες???για βασανιστήριο??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα σας φύγουν όλα τα λεφτά στις μπουγάτσες με τον χοντρό που μπλέξατε??? :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλημερα υπαλληλε..υποδειξεις αλλου νεαρε..οτι μου καυλωσει θα κανω..
εγω φιλικα στο ειπα,εκει που καθεσαι ειναι ολοι χουλιγκανς,καποτε που βριστηκε ο κοκκαλης σηκωθηκαν και μουτζωναν την 7

Επισκέπτης
εγω φιλικα στο ειπα,εκει που καθεσαι ειναι ολοι χουλιγκανς,καποτε που βριστηκε ο κοκκαλης σηκωθηκαν και μουτζωναν την 7
αυτο περιμενω & εγω για να πλακωθω μαζι τους..στο συγκεκριμμενο παιχνιδι δεν ημουν μεσα..αυριο ομως θα ειμαι & μαλιστα ΠΟΛΥ καυλωμενος..καιρος ειναι να θυμηθω τα παλια χρονια στο οακα με τον βατραχο..εχω σταμπαρει 2-3 μαλακες που μας επρηζαν τα παπαρια ολο τον χρονο & περιμενω αυριο να πουν καμια μαλακια για να γινει show..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτο περιμενω & εγω για να πλακωθω μαζι τους..στο συγκεκριμμενο παιχνιδι δεν ημουν μεσα..αυριο ομως θα ειμαι & μαλιστα ΠΟΛΥ καυλωμενος..καιρος ειναι να θυμηθω τα παλια χρονια στο οακα με τον βατραχο..εχω σταμπαρει 2-3 μαλακες που μας επρηζαν τα παπαρια ολο τον χρονο & περιμενω αυριο να πουν καμια μαλακια για να γινει show..
κριμα να μην εχω εισητηριο στη θυρα σου :headbang: :headbang: :headbang:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• Bull-doritis.jpg
    Bull-doritis.jpg
    29,2 KB · Εμφανίσεις: 30

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Κλάψε για τον Σιντιμπε τώρα εσυ και σου δίνω και τα μαντήλια σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζουν με τα ρούχα σου! :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.made-in-china.com/image/2f0j00IEtaOnQrUTQtM/Suit-Breast-Pocket-Handkerchief-30cm-X-30cm-.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ηρθε ο χοντρός παιδιά... :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
α και τωρα που το θυμηθηκα
γιατι ρε σκατοπαγουρι εχεις γεμισει ολα τα μπουρδελα στη φωκαιας με πας γιαννεναρα ολε και κατι τετοια
θα παω την αλλη φορα και θα γραψω ο bull το κανει

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μην εισαι χαζος ρε..μολις τελειωσει το ματσακι θα τους την πεσω εξω..μεσα εχει καμερες..θα σου στειλω ενημερωτικο μυνημα..μην σκας..
:rockon: :rockon: :rockon:εξαλλου μπορει να μην μπω αν δουλευαν οι καμερες με τον ηρακλη γιατι καθομουν διπλα τους και τους εδωσα την φωτια μου οταν βρωμισαν το στοματακι τους :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
α και τωρα που το θυμηθηκα
γιατι ρε σκατοπαγουρι εχεις γεμισει ολα τα μπουρδελα στη φωκαιας με πας γιαννεναρα ολε και κατι τετοια
θα παω την αλλη φορα και θα γραψω ο bull το κανει
Ετσ' μ'αρέει... :thefinge:
Ρε παπάρα,λες να κατέβηκα απ΄τα Γιάννενα στην Αθήνα για να γράψω στη Φωκαίας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΟΛΕ..??? :uglystupid:

Επισκέπτης
Ημουν παρόν στην παραλαβή χαρτομάντιλων στο τελωνείο, πήρα μεγάλη ποσότητα γιατί την προηγούμενη φορά τελείωσαν γρήγορα! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom