Επισκέπτης
οχι ρε..πληρωνεται κανονικα σαν μυστικος πρακτορας..Καλημέρα πρακτοράκο...
Τον gatto τον απέλυσες...???
οχι ρε..πληρωνεται κανονικα σαν μυστικος πρακτορας..Καλημέρα πρακτοράκο...
Τον gatto τον απέλυσες...???
Τα λεφτά σου πετάς...οχι ρε..πληρωνεται κανονικα σαν μυστικος πρακτορας..
τον εχει πιασει ομηρο ο βραγιδας & οι αλλοι ψυχοπαθεις..του κανουν κλισμα με μπουγατσα για θεραπευτικους λογους..Κρύβετε λόγια ρε και έχουν αρχίσει οι περικοπές στο λιμάνι! :-X
Δεν βλέπεις τον Ταράτσα που χάθηκε ξαφνικά?
Τον καθάρισε ο πλέζουρας???Κρύβετε λόγια ρε και έχουν αρχίσει οι περικοπές στο λιμάνι! :-X
τη μπουγάτσα τι την ανέφερες???για βασανιστήριο???τον εχει πιασει ομηρο ο βραγιδας & οι αλλοι ψυχοπαθεις..του κανουν κλισμα με μπουγατσα για θεραπευτικους λογους..
εγω φιλικα στο ειπα,εκει που καθεσαι ειναι ολοι χουλιγκανς,καποτε που βριστηκε ο κοκκαλης σηκωθηκαν και μουτζωναν την 7καλημερα υπαλληλε..υποδειξεις αλλου νεαρε..οτι μου καυλωσει θα κανω..
αυτο περιμενω & εγω για να πλακωθω μαζι τους..στο συγκεκριμμενο παιχνιδι δεν ημουν μεσα..αυριο ομως θα ειμαι & μαλιστα ΠΟΛΥ καυλωμενος..καιρος ειναι να θυμηθω τα παλια χρονια στο οακα με τον βατραχο..εχω σταμπαρει 2-3 μαλακες που μας επρηζαν τα παπαρια ολο τον χρονο & περιμενω αυριο να πουν καμια μαλακια για να γινει show..εγω φιλικα στο ειπα,εκει που καθεσαι ειναι ολοι χουλιγκανς,καποτε που βριστηκε ο κοκκαλης σηκωθηκαν και μουτζωναν την 7
κριμα να μην εχω εισητηριο στη θυρα σουαυτο περιμενω & εγω για να πλακωθω μαζι τους..στο συγκεκριμμενο παιχνιδι δεν ημουν μεσα..αυριο ομως θα ειμαι & μαλιστα ΠΟΛΥ καυλωμενος..καιρος ειναι να θυμηθω τα παλια χρονια στο οακα με τον βατραχο..εχω σταμπαρει 2-3 μαλακες που μας επρηζαν τα παπαρια ολο τον χρονο & περιμενω αυριο να πουν καμια μαλακια για να γινει show..
δεν μασαμεwww.freesmileys.org] [/url]
πάρε να έχεις...σου το χρωστούσα
χτες όμως...βέλαξες....
Κλάψε για τον Σιντιμπε τώρα εσυ και σου δίνω και τα μαντήλια σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζουν με τα ρούχα σου!χτες όμως...βέλαξες....
οπως λεει και το ανεκδοτο,δεν κερδιζει παντα ο ταυρομαχος κυριεχτες όμως...βέλαξες....
Κλάψε για τον Σιντιμπε τώρα εσυ και σου δίνω και τα μαντήλια σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζουν με τα ρούχα σου!
http://[URL unfurl="true"]www.made-in-china.com/image/2f0j00IEtaOnQrUTQtM/Suit-Breast-Pocket-Handkerchief-30cm-X-30cm-.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ηρθε ο χοντρός παιδιά... :2funny: :2funny: :2funny:
μην εισαι χαζος ρε..μολις τελειωσει το ματσακι θα τους την πεσω εξω..μεσα εχει καμερες..θα σου στειλω ενημερωτικο μυνημα..μην σκας..κριμα να μην εχω εισητηριο στη θυρα σου
εξαλλου μπορει να μην μπω αν δουλευαν οι καμερες με τον ηρακλη γιατι καθομουν διπλα τους και τους εδωσα την φωτια μου οταν βρωμισαν το στοματακι τουςμην εισαι χαζος ρε..μολις τελειωσει το ματσακι θα τους την πεσω εξω..μεσα εχει καμερες..θα σου στειλω ενημερωτικο μυνημα..μην σκας..
Ετσ' μ'αρέει...α και τωρα που το θυμηθηκα
γιατι ρε σκατοπαγουρι εχεις γεμισει ολα τα μπουρδελα στη φωκαιας με πας γιαννεναρα ολε και κατι τετοια
θα παω την αλλη φορα και θα γραψω ο bull το κανει
www.freesmileys.org] [/url]Ετσ' μ'αρέει...
Ρε παπάρα,λες να κατέβηκα απ΄τα Γιάννενα στην Αθήνα για να γράψω στη Φωκαίας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΟΛΕ..???
Ημουν παρόν στην παραλαβή χαρτομάντιλων στο τελωνείο, πήρα μεγάλη ποσότητα γιατί την προηγούμενη φορά τελείωσαν γρήγορα!Κρύβετε λόγια ρε και έχουν αρχίσει οι περικοπές στο λιμάνι! :-X