Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Εσύ γαμάς καθόλου, ή μόνο ο Πειραιάς;
Εσύ γαμάς καθόλου, ή μόνο ο Πειραιάς;
Σαν σήμερα το 1993 ο Σωκράτης Κόκκαλης ανέλαβε τα ηνία του θρύλου
Σαν σήμερα το 1993 ο Σωκράτης Κόκκαλης ανέλαβε τα ηνία του θρύλου
ο θειος και καυλαντα παιχτουρες εφερε και τα γαμουσε και γελαγε μπροστα στην μουρη τους και πηγε τον ολυμπιακο σε πραγματικα αλλο επιπεδο....
τους γαμησε σε ολα τα επιπεδα
μωρη καριολα για βαλε μετρα....Παιχτούρες,παπουτσέλη,καζναφέρη,τσαγκαράκη και δε συμμαζεύεται
Aληθεύει ότι μισείς τον Θρύλο όσο και το μέλος Mounokwlaraki γιατί σε έχουν κεράσει πολύ πόνο αμφότεροι?Παιχτούρες,παπουτσέλη,καζναφέρη,τσαγκαράκη και δε συμμαζεύεται
Σε τέτοια περιστατικά,δεν χωράνε οπαδισμοί κλπ.
Κρατώντας πέρσι από το χέρι τα παιδιά του, ο Κωνσταντίνος Κατράνης πήγε στο Καραϊσκάκη για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7.
Εκείνα, φορούσαν τα ερυθρόλευκα. Εκείνος το κασκόλ της ΑΕΚ. Ήταν κάτι που ήθελε χρόνια να το υλοποιήσει, όπως μου είχε πει τότε.
Ωστόσο, δε γνωρίζαμε πως βίωνε το δικό του Γολγοθά. Μέχρι που έχασε τη γυναίκα του, τη μητέρα των παιδιών του, έπειτα από επτάχρονη σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η Μαρία του πάλεψε με δύναμη έως το τέλος.
Η σκέψη μας είναι κοντά του και στα παιδιά του. Έχουν όλη την αγάπη μας.
Nikos Gavalas
ειπαμε φετος θα παιζαμε τελικο με την μανστεστερ γιουναιτεντ αν ο προφεσορ δεν μας τραυματιζε τους παιχτες...Σλάβια-Άρσεναλ 0-3 στο 25'
Α ρε Τάκη τώρα θα κάνατε fair play στη Σλάβια
Tάκη επειδή πιστεύω ότι έχεις στοιχηματικό άστρο,για κάνε πρόβλεψη για νικητές Τσου Λου και Γιουρόπαειπαμε φετος θα παιζαμε τελικο με την μανστεστερ γιουναιτεντ αν ο προφεσορ δεν μας τραυματιζε τους παιχτες...
τι μου το θυμησες τωρα ρε τυπε?παλι θα χρειαστω ουισκι για να κοιμηθω...
Δεν πειράζει ρε. Του χρόνου.ειπαμε φετος θα παιζαμε τελικο με την μανστεστερ γιουναιτεντ αν ο προφεσορ δεν μας τραυματιζε τους παιχτες...
τι μου το θυμησες τωρα ρε τυπε?παλι θα χρειαστω ουισκι για να κοιμηθω...