με το που πεσαμε με την αρσεναλ, ειχα πει οτι ειναι σχεδον απίθανο να αποκλείσεις τους αγγλους, δυο σερι χρονιες στο γιουρόπα σε νοκ αουτ αναμετρησεις ....
1ος λογος το γόητρο, 2ος λογος uefa , 3ος λογος οικονομικα εσοδα ...
δυστυχως με την σταση του ο διαιτητης απο το 1ο λεπτο με επιβεβαίωσε .... ο τυπος μας έπαιζε 70-30 και στο δευτερο ημιχρονο 80-20 μην βαλω και παραπανω .... πουτανας γιε γερμανε ....
είμαστε και άτυχοι με τραυματισμους σεμεδο - μπα - αβραμης .... ερχονται και λοιποι τραυματισμοι βρουσαι κλπ ... ντεφορμε ο σα μετα την διακοπη για τα Χριστουγεννα ... δεν θελει και πολυ ...
Και για να κλεισω θα συμφωνησω με τους φιλους παραπανω εντελως λαθος τακτικη του Μαρτινς σε επιλογες πρσωπων 11αδας το τελευταιο 15νθημερο οταν ο ολυμπιακος σε 60 μερες εχει παιζει 3 παιχνιδια την εβδομαδα ... κλαταραν αναμενομενα , και με αυτο το καφενειο - γιατι ετσι την ειδα εγω την αρσεναλ η οποια δεν είχε καμια σχεση με τις αλλες φορες που ειχαμε παιξει ως ομαδα , φαγαμε τρια ....
πλεον παμε για το θαυμα εκει και να κοιμηθει ο θεος να περασουμε ...
υγ . Μασουρα αγορι μου ... δεν μπορω να σε ψυχολογησω εισαι ικανος να μας καταστρεψεις και να μας λυτρωσεις .... δεν εχω τι να πω ..