ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.055
- Πόντοι
- 5.006
Έλα αδελφέ άσε τους πονεμένους στη κακομοιρια τους προχωράμε..δεν ειναι οτι ειναι ολυμπιακος ειναι οτι γεννηθηκε μαλακας...ο εχω να γαμησω σινς 1821 ειναι
Έλα αδελφέ άσε τους πονεμένους στη κακομοιρια τους προχωράμε..δεν ειναι οτι ειναι ολυμπιακος ειναι οτι γεννηθηκε μαλακας...ο εχω να γαμησω σινς 1821 ειναι
Ησουν γαυρος μεχρι το 1996 δηλαδη, και γαμω τα ταϊμινγκ ειχες τυπεΜέχρι 25 χρονών (25 χρόνια πριν) ήμουν Ολυμπιακός. Άλλαξα ομάδα μετά από ένα ευρωπαϊκό ματς τότε, γιατί βαρέθηκα να βλέπω αυτά τα πράγματα όπως σήμερα. Τα ίδια και τα ίδια! Όλα να είναι ευνοϊκά και κάποιοι μαλάκες να γαμάνε την ομάδα. Μόνο στον Ολυμπιακό συνέβαινε και ακόμα συμβαίνει αυτό. Είναι σαν κατάρα. Όλα καλά και ξαφνικά, γιγάντια μαλακία από προπονητή ή παίκτες
Ησουν γαυρος μεχρι το 1996 δηλαδη, και γαμω τα ταϊμινγκ ειχες τυπε
Είσαι ο 1ος βάζελος που ακούω να λέει ότι ήταν κάποτε ΟλυμπιακόςΜέχρι 25 χρονών (25 χρόνια πριν) ήμουν Ολυμπιακός. Άλλαξα ομάδα μετά από ένα ευρωπαϊκό ματς τότε, γιατί βαρέθηκα να βλέπω αυτά τα πράγματα όπως σήμερα. Τα ίδια και τα ίδια! Όλα να είναι ευνοϊκά και κάποιοι μαλάκες να γαμάνε την ομάδα. Μόνο στον Ολυμπιακό συνέβαινε και ακόμα συμβαίνει αυτό. Είναι σαν κατάρα. Όλα καλά και ξαφνικά, γιγάντια μαλακία από προπονητή ή παίκτες
Πυροτεχνηματα λεει που έχουμε 2 ημιτελικους και η ομαδα του εκανε το πρωτο διπλο το 07 , εχουμε χεστει στο γελιο τακηαυτος ειναι ο σωστος τροπος...ετσι γινεσαι ατσαλι και πρωταγωνιστεις συνεχεια...
αλλιως γινεσαι βαζελος και ζεις με τα πυροτεχνηματα καθε 20 χρονια...
ο θρυλος σημερα επαιζε χωρις τον σκυλο του τον εμβιλα στο κεντρο και με εναν μονο στοπερ!!!!απεναντι στην αρσεναλ!!!!και το σκορ ηταν 1-1 στο 75!!!!μιλαμε για αδιανοητα πραγματα....πριν 10 χρονια αν εβαζες εναν μεσο για στοπερ απεναντι σε ομαδες οπως η αρσεναλ, το σκορ θα ηταν 0-3 στο 15'....
υγ : το τρυπημα του προφεσορ θα μεινει ιστορικο που στερησε τον τελικο απο αυτη την ομαδαρα, που ο ιδιος φυσικα εφτιαξε......αλλα το τρυπημα, τρυπημα....
Του χρόνου εσύ παρακαλά να βγεις τρίτος να παίζεις στοΠώς την γυρίσατε έτσι την Μπιφτεκα??
αυτο λεω...εναν ημιτελικο καθε 20 χρονια...και στο ενδιαμεσο να βλεπεις τις κανονικες ευρωπαικες ομαδες απο την τηλεοραση....Πυροτεχνηματα λεει που έχουμε 2 ημιτελικους και η ομαδα του εκανε το πρωτο διπλο το 07 , εχουμε χεστει στο γελιο τακη
Το μόνο που σου έμεινε να ισιαξεις είναι το nickname σου από ζεμπου σε 3μπου!!!Η κότα της Τούμπας βγήκε και κακαριζει. Αλίμονο. Τώρα ποιος τον πιάνει. Μέχρι να κρυφτεί πάλι.
Έλα να με σαξεις κότα, εδώ είμαι.
την ατυχια που την ειδες???επελεξες να βαλεις σεμεδο με βολο και μπα με λαμια, ενω ολη η ελλαδα εκραζε οτι πρεπει να προστατευσεις παιχτες για την ευρωπη.....ισα ισα που θα μπορουσε να σου τραυματιστει και κανενας καμαρα ή ελ αραμπι που τους εβαλες και αυτους με βολο, λαμια, αρη και τα σχετικα...Εντάξει η χρόνια ατυχία μας γνωστή (Εμβιλά μπακ), γνωστό κι ότι ο Σα είναι τελευταία ο καλύτερος παίχτης με διαφορά του αντιπάλου, τί γκολ ήταν αυτό που μέτρησαν πάλι ρε; Τί απιστευτη κλοπή ήταν αυτή;
Οπαδε της εγκληματικής. Την πορεία του παναθηναϊκού στη ευρωπη δεν θα την κάνεις ποτεΤου χρόνου εσύ παρακαλά να βγεις τρίτος να παίζεις στο
Uefa confederation village subviillage cup
Σκέφτομαι σοβαρά να ζητήσω από την διοίκηση να μου το αλλάξει σε gaurakos.Το μόνο που σου έμεινε να ισιαξεις είναι το nickname σου από ζεμπου σε 3μπου!!!
σκασανε ολα τα πουστρακια εδω σημερα....