You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.211
- Πόντοι
- 5.006
με τον βαλβερδε επαιζες φουλ 60-70 λεπτα και μετα εσκαγες στην ευρωπη...πιο ισορροπημενη ομαδα απο την τωρινη δεν ειχες ποτε....ακομα και μεσα στην μπαγερν ησουν 1-0 μεχρι το 89....την καλυτερη ομαδα τα τελευταια χρονια την ειδα με βαλβερδε στην πρωτη θητεια...τοτε που υπηρχε και ενας ελαχιστος ανταγωνισμος εγχωριος...οσο για τα περι τελικου ειναι τουλαχιστον αστεια...επρεπε να ειχες πετυχει καμια μιλαν η καμια μαντσεστερ και θα σου ελεγα εγω που θα πηγαινες...
ο τελικος δεν ηταν καθολου αστεια...με κανονικη ενδεκαδα σημερα, θα ησουν στο 2-0, 2-1 και φυσικα θα περνουσες....και απο ποιον θα εχανες μετα, απο την ρομα ή την ρειντζερς???
αλλα δυστυχως με τα αν δεν γινεται δουλεια..επελεξες τα παιχνιδια με την λαμια και τον βολο και εχασες ιστορικη ευκαιρια φετος....
τεσπα, κοιταμε του χρονου..ο βαγγελας να ειναι καλα...
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.845
- Πόντοι
- 606
Ο Τάκης φτιάχνει βαλίτσες για πολωνια?
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Μέχρι 25 χρονών (25 χρόνια πριν) ήμουν Ολυμπιακός. Άλλαξα ομάδα μετά από ένα ευρωπαϊκό ματς τότε, γιατί βαρέθηκα να βλέπω αυτά τα πράγματα όπως σήμερα. Τα ίδια και τα ίδια! Όλα να είναι ευνοϊκά και κάποιοι μαλάκες να γαμάνε την ομάδα. Μόνο στον Ολυμπιακό συνέβαινε και ακόμα συμβαίνει αυτό. Είναι σαν κατάρα. Όλα καλά και ξαφνικά, γιγάντια μαλακία από προπονητή ή παίκτες
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Για άγιο Δομήνικο ξέρω!Ο Τάκης φτιάχνει βαλίτσες για πολωνια?
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.312
- Πόντοι
- 3.656
καλα στα ελεγε και εσενα ο αλλος οτι κατι παιρνεις...εγω το πιστευω ακομα μπουχο
και νου σου να εισαι εδω την αλλη πεμπτη τετοια ωρα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 178879
Επισκέπτης
Είναι νωρίς να μιλάμε για uefa Mafia? Πολωνός περσυ, άλλος μαλακά σήμερα..
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.845
- Πόντοι
- 606
Τα είπες όλα σε ένα ποστ. Μόνο αν είσαι οσφπ μπορεί να αλλάξεις ομάδα...Μέχρι 25 χρονών (25 χρόνια πριν) ήμουν Ολυμπιακός. Άλλαξα ομάδα μετά από ένα ευρωπαϊκό ματς τότε, γιατί βαρέθηκα να βλέπω αυτά τα πράγματα όπως σήμερα. Τα ίδια και τα ίδια! Όλα να είναι ευνοϊκά και κάποιοι μαλάκες να γαμάνε την ομάδα. Μόνο στον Ολυμπιακό συνέβαινε και ακόμα συμβαίνει αυτό. Είναι σαν κατάρα. Όλα καλά και ξαφνικά, γιγάντια μαλακία από προπονητή ή παίκτες
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Για άγιο Δομήνικο ξέρω!
Για Αλκαζάρ τύπε,έχει κρίσιμο ματς με τον Κούγια
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.980
- Πόντοι
- 5.506
γαμα με ρε μαλακα...ολυμπιακος ειμαι,παιχνιδι ειναικαλα στα ελεγε και εσενα ο αλλος οτι κατι παιρνεις...
επαιξες ποτε και ελεγες παω να παιξω να χασω?
μην μου σκοτιζεις τα αρχιδια με τα οργια και ξεσοβαρευτητε λιγο.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.211
- Πόντοι
- 5.006
αυτος ειναι ο σωστος τροπος...ετσι γινεσαι ατσαλι και πρωταγωνιστεις συνεχεια...Μέχρι 25 χρονών (25 χρόνια πριν) ήμουν Ολυμπιακός. Άλλαξα ομάδα μετά από ένα ευρωπαϊκό ματς τότε, γιατί βαρέθηκα να βλέπω αυτά τα πράγματα όπως σήμερα. Τα ίδια και τα ίδια! Όλα να είναι ευνοϊκά και κάποιοι μαλάκες να γαμάνε την ομάδα. Μόνο στον Ολυμπιακό συνέβαινε και ακόμα συμβαίνει αυτό. Είναι σαν κατάρα. Όλα καλά και ξαφνικά, γιγάντια μαλακία από προπονητή ή παίκτες
αλλιως γινεσαι βαζελος και ζεις με τα πυροτεχνηματα καθε 20 χρονια...
ο θρυλος σημερα επαιζε χωρις τον σκυλο του τον εμβιλα στο κεντρο και με εναν μονο στοπερ!!!!απεναντι στην αρσεναλ!!!!και το σκορ ηταν 1-1 στο 75!!!!μιλαμε για αδιανοητα πραγματα....πριν 10 χρονια αν εβαζες εναν μεσο για στοπερ απεναντι σε ομαδες οπως η αρσεναλ, το σκορ θα ηταν 0-3 στο 15'....
υγ : το τρυπημα του προφεσορ θα μεινει ιστορικο που στερησε τον τελικο απο αυτη την ομαδαρα, που ο ιδιος φυσικα εφτιαξε......αλλα το τρυπημα, τρυπημα....
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.980
- Πόντοι
- 5.506
δεν ειναι οτι ειναι ολυμπιακος ειναι οτι γεννηθηκε μαλακας...ο εχω να γαμησω σινς 1821 ειναιΤα είπες όλα σε ένα ποστ. Μόνο αν είσαι οσφπ μπορεί να αλλάξεις ομάδα...
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.312
- Πόντοι
- 3.656
οταν βαζω το μπαχαλοσημο αστειευομαι να ξερεις...γαμα με ρε μαλακα...ολυμπιακος ειμαι,παιχνιδι ειναι
επαιξες ποτε και ελεγες παω να παιξω να χασω?
μην μου σκοτιζεις τα αρχιδια με τα οργια και ξεσοβαρευτητε λιγο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις