Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.845
Πόντοι
606
Μπουχε εδώ είσαι?

:alivedick: :alivedick::alivedick::alivedick:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
την καλυτερη ομαδα τα τελευταια χρονια την ειδα με βαλβερδε στην πρωτη θητεια...τοτε που υπηρχε και ενας ελαχιστος ανταγωνισμος εγχωριος...οσο για τα περι τελικου ειναι τουλαχιστον αστεια...επρεπε να ειχες πετυχει καμια μιλαν η καμια μαντσεστερ και θα σου ελεγα εγω που θα πηγαινες...
με τον βαλβερδε επαιζες φουλ 60-70 λεπτα και μετα εσκαγες στην ευρωπη...πιο ισορροπημενη ομαδα απο την τωρινη δεν ειχες ποτε....ακομα και μεσα στην μπαγερν ησουν 1-0 μεχρι το 89....
ο τελικος δεν ηταν καθολου αστεια...με κανονικη ενδεκαδα σημερα, θα ησουν στο 2-0, 2-1 και φυσικα θα περνουσες....και απο ποιον θα εχανες μετα, απο την ρομα ή την ρειντζερς???
αλλα δυστυχως με τα αν δεν γινεται δουλεια..επελεξες τα παιχνιδια με την λαμια και τον βολο και εχασες ιστορικη ευκαιρια φετος....
τεσπα, κοιταμε του χρονου..ο βαγγελας να ειναι καλα...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μόνο τον Τακαρο λυπάμαι που πίστευε πως το μπουρδελο του προφεσορ ήταν για τελικό με την Μαν γιου!!!:confused::confused::confused:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Μέχρι 25 χρονών (25 χρόνια πριν) ήμουν Ολυμπιακός. Άλλαξα ομάδα μετά από ένα ευρωπαϊκό ματς τότε, γιατί βαρέθηκα να βλέπω αυτά τα πράγματα όπως σήμερα. Τα ίδια και τα ίδια! Όλα να είναι ευνοϊκά και κάποιοι μαλάκες να γαμάνε την ομάδα. Μόνο στον Ολυμπιακό συνέβαινε και ακόμα συμβαίνει αυτό. Είναι σαν κατάρα. Όλα καλά και ξαφνικά, γιγάντια μαλακία από προπονητή ή παίκτες

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
εγω το πιστευω ακομα μπουχο :confused: :confused: :confused:
και νου σου να εισαι εδω την αλλη πεμπτη τετοια ωρα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 178879

Επισκέπτης
Είναι νωρίς να μιλάμε για uefa Mafia? Πολωνός περσυ, άλλος μαλακά σήμερα..

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.790
Πόντοι
10.411
Μπουχε,την άλλη εβδομάδα να σε δω,0-3 μέσα στην Αγγλία :wink:

Τελευταία τροποποίηση:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.055
Πόντοι
5.006
Μορη γαμιολα Τζέιμς καφεντζου εσύ φταις :tooth: :alivedick::alivedick:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.845
Πόντοι
606
Μέχρι 25 χρονών (25 χρόνια πριν) ήμουν Ολυμπιακός. Άλλαξα ομάδα μετά από ένα ευρωπαϊκό ματς τότε, γιατί βαρέθηκα να βλέπω αυτά τα πράγματα όπως σήμερα. Τα ίδια και τα ίδια! Όλα να είναι ευνοϊκά και κάποιοι μαλάκες να γαμάνε την ομάδα. Μόνο στον Ολυμπιακό συνέβαινε και ακόμα συμβαίνει αυτό. Είναι σαν κατάρα. Όλα καλά και ξαφνικά, γιγάντια μαλακία από προπονητή ή παίκτες
Τα είπες όλα σε ένα ποστ. Μόνο αν είσαι οσφπ μπορεί να αλλάξεις ομάδα...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
καλα στα ελεγε και εσενα ο αλλος οτι κατι παιρνεις... :confused: :confused: :confused: :confused:
γαμα με ρε μαλακα...ολυμπιακος ειμαι,παιχνιδι ειναι
επαιξες ποτε και ελεγες παω να παιξω να χασω?
μην μου σκοτιζεις τα αρχιδια με τα οργια και ξεσοβαρευτητε λιγο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
αυτος ειναι ο σωστος τροπος...ετσι γινεσαι ατσαλι και πρωταγωνιστεις συνεχεια...
αλλιως γινεσαι βαζελος και ζεις με τα πυροτεχνηματα καθε 20 χρονια...
ο θρυλος σημερα επαιζε χωρις τον σκυλο του τον εμβιλα στο κεντρο και με εναν μονο στοπερ!!!!απεναντι στην αρσεναλ!!!!και το σκορ ηταν 1-1 στο 75!!!!μιλαμε για αδιανοητα πραγματα....πριν 10 χρονια αν εβαζες εναν μεσο για στοπερ απεναντι σε ομαδες οπως η αρσεναλ, το σκορ θα ηταν 0-3 στο 15'....

υγ : το τρυπημα του προφεσορ θα μεινει ιστορικο που στερησε τον τελικο απο αυτη την ομαδαρα, που ο ιδιος φυσικα εφτιαξε......αλλα το τρυπημα, τρυπημα....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Τα είπες όλα σε ένα ποστ. Μόνο αν είσαι οσφπ μπορεί να αλλάξεις ομάδα...
δεν ειναι οτι ειναι ολυμπιακος ειναι οτι γεννηθηκε μαλακας...ο εχω να γαμησω σινς 1821 ειναι

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

Πώς την γυρίσατε έτσι την Μπιφτεκα?? :tooth: :tooth: :tooth:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.312
Πόντοι
3.656
γαμα με ρε μαλακα...ολυμπιακος ειμαι,παιχνιδι ειναι
επαιξες ποτε και ελεγες παω να παιξω να χασω?
μην μου σκοτιζεις τα αρχιδια με τα οργια και ξεσοβαρευτητε λιγο.
οταν βαζω το μπαχαλοσημο αστειευομαι να ξερεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom