Επισκέπτης
Πάτερ Xρόνια Πολλά ευχήθηκα στο θρεντ... 2 λέξεις ήτανε!
Όλο αυτό μου θυμίζει εκείνο τον περίεργο με την περούκα που καλημεριζει όλο τον κόσμο αλλά δεν θυμάμαι πως τον λένε!Γεια σου Αλητη , Υπαλληλε , Μελος Δολοφονε , Βιαστη, Εκβιαστη Πρεζακια, Πρεζεμπορα , Νυμφομανη, Τρισαθλιε , Τριςκαταρατε, κεφτε , Τεντιμπόη, παλιοχαρακτήρα, ανεπρόκοπε, επιβλαβή, ανεπαρκή
Αμπαλοε, γερασμένε, «νεροκουβαλητή», κομπάρσε, γραφικε,
κωλοτούμπα, παππού, παλτό, κουτσε, στραβε, ανάπηρε,
ανήθικε, άνανδρε, βρωμιάρη, λίγε, κακε, άσχημε,
τσιγκούνη, άπλυτε, κακοντυμένε, χοντρε, καμένε,
αγύμναστε, τυφλε, τελειωμένε, βαδιστή, απαράδεκτε,
απροπόνητε, άχρηστε, ξεδιάντροπε, ξενύχτη,
προικοθήρα, κακόγουστε, λοξομάτη, περιπατητή, λούζερ,
συνταξιούχε, απόμαχε, βετεράνε, άμυαλε, στραβοκάνη,
ταληροφονιά, καρπαζοεισπράκτορα, ψόφιε
Πιτσικόμη, Γλυμούτση, Χλιμήτζουρα, Γκάβακα, Πλακομανέστρα, Μανταφούνη
Λιμοκοντόρε, Μυρουδιά, Σαπιοκοιλιά, Λίγδα, Μεθύστακα, Ψευτόμαγκα, Αδαή
σωστος.. ήτανε..Πάτερ Xρόνια Πολλά ευχήθηκα στο θρεντ... 2 λέξεις ήτανε!
Έχεις ενσωματομένο λεξικό στο κεφάλι σου ??? Τα έπαιξα για τα καλά..Που τα βρήκες όλα αυτά είσαι τρελός...Γεια σου Αλητη , Υπαλληλε , Μελος Δολοφονε , Βιαστη, Εκβιαστη Πρεζακια, Πρεζεμπορα , Νυμφομανη, Τρισαθλιε , Τριςκαταρατε, κεφτε , Τεντιμπόη, παλιοχαρακτήρα, ανεπρόκοπε, επιβλαβή, ανεπαρκή
Αμπαλοε, γερασμένε, «νεροκουβαλητή», κομπάρσε, γραφικε,
κωλοτούμπα, παππού, παλτό, κουτσε, στραβε, ανάπηρε,
ανήθικε, άνανδρε, βρωμιάρη, λίγε, κακε, άσχημε,
τσιγκούνη, άπλυτε, κακοντυμένε, χοντρε, καμένε,
αγύμναστε, τυφλε, τελειωμένε, βαδιστή, απαράδεκτε,
απροπόνητε, άχρηστε, ξεδιάντροπε, ξενύχτη,
προικοθήρα, κακόγουστε, λοξομάτη, περιπατητή, λούζερ,
συνταξιούχε, απόμαχε, βετεράνε, άμυαλε, στραβοκάνη,
ταληροφονιά, καρπαζοεισπράκτορα, ψόφιε
Πιτσικόμη, Γλυμούτση, Χλιμήτζουρα, Γκάβακα, Πλακομανέστρα, Μανταφούνη
Λιμοκοντόρε, Μυρουδιά, Σαπιοκοιλιά, Λίγδα, Μεθύστακα, Ψευτόμαγκα, Αδαή
το 4 φυστικι του νουνιες τι το εκανες?Πάτερ Xρόνια Πολλά ευχήθηκα στο θρεντ... 2 λέξεις ήτανε!
Έχεις εσύ το copy right βρε κουτό!Έχεις ενσωματομένο λεξικό στο κεφάλι σου ??? Τα έπαιξα για τα καλά..Που τα βρήκες όλα αυτά είσαι τρελός...
Υ.Γ. Φίλε Ταράτσα (ξέχασε να βάλει το ανύπαρκτε ;) )
και εγω το copy-paste!!!!Έχεις εσύ το copy right βρε κουτό!
το 4 φυστικι του νουνιες τι το εκανες?
εισαι υπερβολικος,σιγουρα δεν παιξαμε με παθος,το ειπα αν διαβασες πριν,αλλα δεν σημαινει και κατι αυτο.σε ενα παιχνιδι συνεβη για 60 λεπτα,με αντιπαλο την τσελσι στα υπολοιπα ολο ανατροπες,διπλα και κοντραραμε τη βρωμορεαλ μεσα στην εδρα της για 80 λεπτα με 10 παιχτεςΔωρητή τα είπαμε: Πουλάτε μαγκιά στις ανάπηρες Eλληνικές ομάδες...Όταν θέλει πραγματική μαγκιά και τσαγανό...όπως χτες...κυρίες κανονικές ήταν τα παικτάκια σας στο Λονδίνο.ANTE ντε!!! Πού είναι η μαγκιά;
εγω παντως ειμαι ικανοποιημενος γενικοτερα με την παρουσια,δεν περιμενα τετοια ματς φετος και ειδικα στην ευρωπη.η ομαδα ειναι καινουρια και με πολλες και βασικες απουσιες(ειδικα χθες).πιστευω να συνεχισουν ετσι και του χρονου θα πεταμε και στην ελλαδα.προσωπικα φετος περιμενα να χαθει το πρωταθλημα και με τιποτα δεν περιμενα τοσο καλα παιχνιδια στην ευρωπη,οποτε ειμαι ικανοποιημενος για φετος με τα δειγματα που εδειξανTί να το κάνεις ρε δωρητή που κόντραρες την Pεαλ; Όταν ήρθε το σημείο μηδέν,ο αγώνας του αιώνα,κρεμάσανε.Στα αρχίδια τους.
Είσαι μεγάλος καθίκης εσύ....δεν εχεις και αδικο
μην ξεχναμε οτι παιζουν δυο ομαδες οποτε η αποδοση καμια φορα αν οχι παντα επηρρεαζεται και απο αυτη του αντιπαλου
πλεον δεν φτανει μονο ο τσαμπουκας και η δυναμη.οι εποχες αυτες περασαν ανεπιστρεπτι νομιζω
[move] [/move]τουμπα θυρα 4
Έτσί, για να ξέρουμε τι μας γίνετετάκης/ίβιτς απο του χρόνου θα κριθούν πιο σκληρά.
δώσαμε χρόνο στον βάτραχο κάμποσα χρόνια, δώσαμε χρόνο στον νορβηγό, θα πέσουμε να φάμε τον λεμονή απο την πρώτη στιγμή την ώρα που χτίζει κάτι? μην είμαστε μαλάκες
ασε γαματαΈτσί, για να ξέρουμε τι μας γίνετε
Δωρητή, αμ ο άλλος που ούτε μπάλαλαλαλαλλα βλέπει, ούτε....