ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.541
- Πόντοι
- 34.538
Που ανοιξε κεφαλι...το κουτακι..Τυπε αν θυμάμαι καλα και εσείς δεν κατεβήκατε για ενα κουτακι
Που ανοιξε κεφαλι...το κουτακι..Τυπε αν θυμάμαι καλα και εσείς δεν κατεβήκατε για ενα κουτακι
εαν δεν ειχε ανοιξει..τι νομιζεις θα γινοταν?Που ανοιξε κεφαλι...το κουτακι..
Οτι ελεγε το κορακι..εαν δεν ειχε ανοιξει..τι νομιζεις θα γινοταν?
με το χαρτακι δεν ανοιξε κεφαλι και ομως δεν ξεκινησε..εχει να κανει αν θα βγει αιμα και αν εχει ηδη ξεκινησει το παιχνιδι?Οτι ελεγε το κορακι..
Συνεχιζεται λογικα..
Εχει να κανει με το αν υπαρχει τραυματισμος..με το χαρτακι δεν ανοιξε κεφαλι και ομως δεν ξεκινησε..εχει να κανει αν θα βγει αιμα και αν εχει ηδη ξεκινησει το παιχνιδι?
ποιος ακριβως οριζει τι ειναι τραυματισμος?Εχει να κανει με το αν υπαρχει τραυματισμος..
Ο γιατρος,αλλα και αυτο που βλεπουμε..ποιος ακριβως οριζει τι ειναι τραυματισμος?
Το θεμα ειναι ποτε εγιναν αυτα..Η ιατρική γνωμάτευση για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία αναφέρει «Οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου, ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυγεναλγία, ζάλη, ναυτία, 24ωρη παρακολούθηση».
Απο τον γιατρο.
δεν ημουν μπροστα τυπε...εσυ?Το θεμα ειναι ποτε εγιναν αυτα..
Γιατι απο τη ριψη δεν φαινεται κατι τετοιο..
Πιθανον στα αποδυτηρια οπου προλαβαν να δραπετευσουν οι λαγοι..
Ουτε εγω στα κλειδωμενα αποδυτυρια...δεν ημουν μπροστα τυπε...εσυ?
τυπε μου κι εγω κρινοντας απο βιντεο στο νετ καταληγω στο συμπερασμα οτι υπαρχουν εξωγηινοι...δεν μου εχει χτυπησει ομως καποιος την πορτα να μου ζητησει ζαχαρη..Ουτε εγω στα κλειδωμενα αποδυτυρια...
Οποτε κρινοντας απο το βιντεο της ρηψης,
μπορω να υποπτευομαι απατη..
Συν το οτι ξεκλειδωθηκαν μετα απο μιση ωρα..
Δεν τρωνε γλυκα οι εξωγηινοι τυπε...τυπε μου κι εγω κρινοντας απο βιντεο στο νετ καταληγω στο συμπερασμα οτι υπαρχουν εξωγηινοι...δεν μου εχει χτυπησει ομως καποιος την πορτα να μου ζητησει ζαχαρη..
και αυτο το γνωριζεις τυπε η το υποπτευεσαι?Δεν τρωνε γλυκα οι εξωγηινοι τυπε...
Το ειδα στη ΝΕΤ!!!και αυτο το γνωριζεις τυπε η το υποπτευεσαι?
JULIANA LEME..και κλαιμε{τα λεφτα μας}!!Δεν τρωνε γλυκα οι εξωγηινοι τυπε...
Όχι, προτιμώ γυναίκες χωρίς ψωλήΓουσταρεις δικε μου μοντελοπνιχτη?