ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.479
- Πόντοι
- 34.538
Εισαι σιγουρος?Όχι, προτιμώ γυναίκες χωρίς ψωλή
Εγω αλλα εμαθα..Ρωτησα..
Εισαι σιγουρος?Όχι, προτιμώ γυναίκες χωρίς ψωλή
Ο μόνος κοινός γνωστός που έχουμε είναι η μάνα σου.Εισαι σιγουρος?
Εγω αλλα εμαθα..Ρωτησα..
Τα είπες όλα αρχηγέ. Με αυτήν την Άρσεναλ ο καλός Ολυμπιακός μπορούσε να περάσει, ακόμα μπορεί αλλά έχουν ελαχιστοποιηθεί οι πιθανότητες. Πρέπει να παίξει την μπαλαρα του σε μια εβδομάδα και κάθε ευκαιρία μα είναι γκολ....έτσι είναι με αυτές τις ομάδες. Με ποτενσε θα ήταν αλλο ματς, κλείσανε τον Γάλλο καλά και δεν υπήρχαν λύσεις. Γνώμη μου ότι ο Φορτουνης έπρεπε μπει από το 45' , μη σου πω απο την αρχή.Έτσι είναι δυστυχώς. Με Μασούρα δεν πας πουθενά. Εκείνη την κεφαλιά απλά τη βάζεις και παίρνει άλλη τροπή το ματς.
Και λείπει πολύ ο Ποτένσε.
Έτσι είναι δυστυχώς. Με Μασούρα δεν πας πουθενά. Εκείνη την κεφαλιά απλά τη βάζεις και παίρνει άλλη τροπή το ματς.
Και λείπει πολύ ο Ποτένσε.
Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η αλλαγή του Μαρτίνς στο τέλος. Απλά μας καταδίκασε.
δεν παιζει πια ο ΠΑΟ στην ευρωπη, καλη 58η θεση στην ουεφα
Μου κλανετε οικογενειακως.Η μανα μου κατι κοπριτες σας εσενα τους πλακωνει στα σκαμπιλια..
Πηγες κανενα Μεταξι?
Πηγες ξοδευτηκες παλι?
Κύριε antisthenis μπορείτε να με ξεμπλοκαρετε για να μπορώ να σας στέλνω μηνύματα;
δεν παιζει πια ο ΠΑΟ στην ευρωπη, καλη 58η θεση στην ουεφα
Ναι, μας λείπει η συγκλονιστή συγκομιδή βαθμών του πάο Αμπελοκήπων στο Europa League: www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/panathhnaikos-h-xeiroterh-omada-sthn-istoria-toy-europa-league.4422932.html]Παναθηναϊκός, η χειρότερη ομάδα στην ιστορία του Europa League[/url].δεν παιζει πια ο ΠΑΟ στην ευρωπη, καλη 58η θεση στην ουεφα