txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.795
- Πόντοι
- 496
τυπε αναμενουμε με ανυπομονησια να μπει κ στη μπαλα η πρεζου
ο χοντρος εχει αναγκη απο νεα πουτανακια
+1σαλτα γαμησου ρε παλιομαλακα....
μονο ο βαζελας ειναι αντιπαλος για εμας εσεις εισαστε και θα παραμεινετε για παντα κασερια
Θα κατέβουν στον επαναληπτικό ή θα φάνε κανένα γκολάκι σαν του Φουστέρ πριν μερικά χρόνια και θα κρατήσει την ομάδα ο Ιβάν πάνω?1ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
2. ΑΕΚ - Άρης
Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το διήμερο 4-5 Μαρτίου, ενώ οι επαναληπτικοί αγώνες το διήμερο 22-23 Απριλίου.
Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 23 Μαϊου στο ΟΑΚΑ, εκτός αν το ζευγάρι του τελικού είναι το Άρης - ΠΑΟΚ, όπου είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.
Τυπικά γηπεδούχος στον τελικό θα είναι ο νικητής του ΑΕΚ - Άρης.
Παλια..Θα κατέβουν στον επαναληπτικό ή θα φάνε κανένα γκολάκι σαν του Φουστέρ πριν μερικά χρόνια και θα κρατήσει την ομάδα ο Ιβάν πάνω?
Δεν θυμάμαι να μην έχουμε ταξιδέψει.Παλια..
Τωρα εσεις ειστε αυτοι που δεν κατεβαινεται..στο γηπεδο..
Ελληνικα ξερεις..Δεν θυμάμαι να μην έχουμε ταξιδέψει.
Νομίζω πως λες ανακρίβειες panioan
Και εκεί κατεβήκαμε/βγήκαμε. Αλλά δεν μας αφήσατε να παίξουμε μπάλα...Ελληνικα ξερεις..
Δεν ειπα ταξιδεψει αλλα κατεβει στο γηπεδο..
Όχι ρε, θα καθόμασταν να τρέχουμε τους παίχτες μας στα νοσοκομεία...Ενας ενας..να σας προλαβαινω...
Ενταξει,δεν σκιζατε και τις καλτσες σας να αγωνιστητε..
Εγώ ξέρω Ελληνικά. Εσύ είπες "παλιά, τώρα δεν κατεβαίνετε εσείς". σε απάντηση σε δικό μου ποστ που έλεγε ότι ο Ιβαν δεν θα κατέβει καν Αθήνα όπως τότε με τον Φουστέρ.Ελληνικα ξερεις..
Δεν ειπα ταξιδεψει αλλα κατεβει στο γηπεδο..
Σιγα τα αιματα..Όχι ρε, θα καθόμασταν να τρέχουμε τους παίχτες μας στα νοσοκομεία...
Το κατεβαινω ειναι στον αγωνιστικο χωρο..Εγώ ξέρω Ελληνικά. Εσύ είπες "παλιά, τώρα δεν κατεβαίνετε εσείς". σε απάντηση σε δικό μου ποστ που έλεγε ότι ο Ιβαν δεν θα κατέβει καν Αθήνα όπως τότε με τον Φουστέρ.
;)
Σου απαντησε ο φιλος σου ο ΜΠΟΥΞΟΣ..θα σας χορτασουμε μπου....γατσα αυτον τον μηνα
Το κατεβαινω ειναι στον αγωνιστικο χωρο..
Αν ηταν τοπικο μαλλον θα ηταν ανεβαινω..
Θα κατέβουν στον επαναληπτικό ή θα φάνε κανένα γκολάκι σαν του Φουστέρ πριν μερικά χρόνια και θα κρατήσει την ομάδα ο Ιβάν πάνω?
Δεν ταξιδεψαμε αρα δεν κατεβηκαμε στον αγωνιστικο χωρο..
Ταξιδεψατε,αλλα επισης δεν κατεβηκατε στο pitch..
Ποσο πιο ψιλα να το κανω?
Πενηνταρακια το εκανα..