Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Αφήστε ρε τα μίση τώρα και μιλήστε για το ματς με την Τσέλσι..
Πως το βλέπουμε το ματς υπάλλυλοι τρομοκράτες ???

Επισκέπτης
μαγκία σου ρε παπάρα. Αλλα κράτα τη γαυροφροσύνη για τον εαυτό σου.....Και όταν δεν ξέρεις βούλωνέ το... Αλλο η δουλειά άλλο η ομάδα. Κατάλαβες; Αντε και καλά ξεμπερδέματα σήμερα. Και αφού ρε μαλάκα εισαι και σταράτος πουστιά στον Τάσαρο κάνανε δεν έκανε αυτός.... Τεσπα δεν περιγράφω άλλο.
στο καυλι μου τι του εκαναν..υπαρχουν αλλα 10 εκατομμυρια εργαζομενοι να λυπηθω αν ηθελα να λυπηθω για καποιον..και του γεωργατου δεν του ξηγηθηκαν καλα ενω τον πουλησαν 2 φορες στην Ιντερ..γυρνωντας την δευτερη φορα πηγε παρακαλωντας στον κροκους & τον εφτυσαν..πηγε στις χανουμες & μαλιστα στο χανουμα-σιχαμενος στην νεα σμυρνη σας εριξε 2 παστελια ενω κερδιζατε 0-2..& στα 2 καυλια σας εριξε & τα σχετικα κωλοδαχτυλα..στον επομενο αγωνα παλι ξελασπωσε τον βατραχο που εχανε ΠΑΛΙ 0-2 με αλλα 2 παστελια..στον επομενο αγωνα που ηταν μεταξυ μας στο τζαμι προφασιστηκε τον αρρωστο & δεν επαιξε..την επομενη χρονια ξαναηρθε στην ομαδα της καρδιας του..εγω τετοιους ποδοσφαιριστες θελω στον ΘΡΥΛΟ..μου επιτρεπεις κυριε μαλακα???

Επισκέπτης
Αφήστε ρε τα μίση τώρα και μιλήστε για το ματς με την Τσέλσι..
Πως το βλέπουμε το ματς υπάλλυλοι τρομοκράτες ???
δεν μου αρεσουν οι προβλεψεις ρε μαγκα..ας παιξουμε μπαλλα οπως σε ολα τα υπολοιπα ματσακια του τσουλου & οτι βρεξει,ας κατεβασει..τι να βλεπουμε δηλαδη???ενα τρισεκατομμυριο παραγοντες παιζουν ρολο..αν γινοταν να προδικασουμε το αποτελεσμα θα ειμαστε η πυθια..ολοι ευχομαστε & ελπιζουμε στην προκριση..ομως οτι & να γινει,στα αρχιδια μας τα δυο,παντα αρρωστοι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
δεν μου αρεσουν οι προβλεψεις ρε μαγκα..ας παιξουμε μπαλλα οπως σε ολα τα υπολοιπα ματσακια του τσουλου & οτι βρεξει,ας κατεβασει..τι να βλεπουμε δηλαδη???ενα τρισεκατομμυριο παραγοντες παιζουν ρολο..αν γινοταν να προδικασουμε το αποτελεσμα θα ειμαστε η πυθια..ολοι ευχομαστε & ελπιζουμε στην προκριση..ομως οτι & να γινει,στα αρχιδια μας τα δυο,παντα αρρωστοι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..
Ελπίζω πάντως να είναι καλά κουρεμένο το χορτάρι (ένας παράγοντας από το 1 τρις...) :happy:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
picadilycirkusbe4.jpg

:P :P :P :P :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω τετοιους ποδοσφαιριστες θελω στον ΘΡΥΛΟ..μου επιτρεπεις κυριε μαλακα???
Ρε βλαμμένε.... Ο Γεωργάτος είχε λύσει το πρόβλημα της διαβίωσής του από τα 23 του..... Οι παλιοί φτύναν αίμα για να πάρουν ένα σπίτι ρε καραγκιόζη.... Αντε μάθατε όλες τώρα οι πουτάνες τον Γεωργάτο.... Συγκρίνεις ρε παλιόπουστα τον αλητήριο καφετζή με τ αρχίδια του Μητρόπουλου ρε.....;;;;;
Χου ρε μπουρδέλο καφενείο και σε είχα και για πραγματικό γαύρο.. ΧΟυ ρε μαλακισμένο.

Επισκέπτης
Ρε βλαμμένε.... Ο Γεωργάτος είχε λύσει το πρόβλημα της διαβίωσής του από τα 23 του..... Οι παλιοί φτύναν αίμα για να πάρουν ένα σπίτι ρε καραγκιόζη.... Αντε μάθατε όλες τώρα οι πουτάνες τον Γεωργάτο.... Συγκρίνεις ρε παλιόπουστα τον αλητήριο καφετζή με τ αρχίδια του Μητρόπουλου ρε.....;;;;;
Χου ρε μπουρδέλο καφενείο και σε είχα και για πραγματικό γαύρο.. ΧΟυ ρε μαλακισμένο.
τι να μου πεις εσυ για τους ποδοσφαιριστες του ΘΡΥΛΟΥ & την ιστορια του καθενα απ' αυτους ρε χαζοχαρουμενε οταν πηγαινω 40 χρονια στο γηπεδο???ο μητροπουλος ειχε βιοποριστικο προβλημα & μετα απο την αρπαχτη που εκανε απο την χανουμα επρεπε να φαει & το δολωμα του καπετανιου που ηθελε να τον ξεφτιλησει???ΧΟΥ ρε..τραβα διαβασε κανα παραμυθακι,ακου καμμια ιστορια απο το σοι σου & επετρεψε μου να εχω την δικη μου αποψη καημενε που μας βγηκες & υπερασπιστης του μητροπουλου ξαφνικα..ΧΟΥ ρε στην πουτανοπαπια σου & οταν δηλωνεις κατι να το τηρεις παλιολουγκρα που δεν θα εγραφες εδω μεσα μεχρι την πεμπτη & ολο γυρω-γυρω απο την πουτσα μας εισαι..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι να μου πεις εσυ για τους ποδοσφαιριστες του ΘΡΥΛΟΥ & την ιστορια του καθενα απ' αυτους ρε χαζοχαρουμενε οταν πηγαινω 40 χρονια στο γηπεδο???ο μητροπουλος ειχε βιοποριστικο προβλημα & μετα απο την αρπαχτη που εκανε απο την χανουμα επρεπε να φαει & το δολωμα του καπετανιου που ηθελε να τον ξεφτιλησει???ΧΟΥ ρε..τραβα διαβασε κανα παραμυθακι,ακου καμμια ιστορια απο το σοι σου & επετρεψε μου να εχω την δικη μου αποψη καημενε που μας βγηκες & υπερασπιστης του μητροπουλου ξαφνικα..ΧΟΥ ρε στην πουτανοπαπια σου & οταν δηλωνεις κατι να το τηρεις παλιολουγκρα που δεν θα εγραφες εδω μεσα μεχρι την πεμπτη & ολο γυρω-γυρω απο την πουτσα μας εισαι..
XOY ρε μπάσταρδε που ξέρεις εσύ για τους γαυρόφρονες παικταράδες του ολυμπικαού..... Χου ρε που θεωρείς και τα καφενόβια μαλακισμένα γαυρόφρονες... Χου ρε παπάρα που πηγαίνεις μωρή μπετούγια 40 χρόνια γήπεδο και δεν έχεις πάρει γραμμή τι σημαίνει ποδόσφαιρο καραγκιοζάκο.... Βάλε μωρή λούγκρα το κεφάλι μέσα και μην πιάνεις στο στόμα σου μπάσταρδε μάγκες και άντρες... Χου ρε που είσαι 40 χρόνια στο γήπεδο ρε. 40 χρόνια μαλάκας είσαι. Οχι γιατί είσαι γαύρος αλλά γιατί δε σέβεσαι τίποτα παλιομπάσταρδε.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εκδηλώστε την αγάπη σας απο αύριο αγαπούληδες.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
για να σπάσω τον πάγο ... Αρχικά σκάστε .. Μετά ξέρετε να μου πείτε πότε παίζουμε επαναληπτικό κύπελο με γριά ???Μπήκα και μία λέει 19/3 μία 20/3 τα ζώα παραπληροφόρηση...Ξέρει κανείς ?

Επισκέπτης
XOY ρε μπάσταρδε που ξέρεις εσύ για τους γαυρόφρονες παικταράδες του ολυμπικαού..... Χου ρε που θεωρείς και τα καφενόβια μαλακισμένα γαυρόφρονες... Χου ρε παπάρα που πηγαίνεις μωρή μπετούγια 40 χρόνια γήπεδο και δεν έχεις πάρει γραμμή τι σημαίνει ποδόσφαιρο καραγκιοζάκο.... Βάλε μωρή λούγκρα το κεφάλι μέσα και μην πιάνεις στο στόμα σου μπάσταρδε μάγκες και άντρες... Χου ρε που είσαι 40 χρόνια στο γήπεδο ρε. 40 χρόνια μαλάκας είσαι. Οχι γιατί είσαι γαύρος αλλά γιατί δε σέβεσαι τίποτα παλιομπάσταρδε.
το χοντραινεις & οπως ξερεις δεν γαμαω στρακια βαζελους απο το κερατσινι..και καταλαβε επιτελους ρε τελειωμενε βλακα οτι ειμαι οπαδος & οχι ποδοσφαιροφιλος..τι να μου πεις εσυ λοιπον για τον μητροπουλο ρε χαζοχαζε???για ποιον???για τον ανθρωπο που ξεπουληθηκε στον καπετανιο για 5 φραγκα???για τον ανθρωπο που εξαργυρωσε την φημη του με ψηφους εκμεταλλευομενος την αγαπη καποιων χαζων φιλαθλων του ΘΡΥΛΟΥ μας???μηπως να σεβαστω & την πουστογρια τον σαργκανη που μας το παιζει κι' αυτος γαυρος???για εμενα ακομη & ο δεληκαρης ειναι για φτυσιμο(γιατι φορεσε την χυλιοχυμενη)παρολο που τον ειδα να μεγαλουργει στο γηπεδο..αυτος ομως ηταν που εσερνε στο γηπεδο την ενδοξη φανελα του ΘΡΥΛΟΥ μας στο τελευταιο του ματς στα τρικαλα & ο ψυχοπαθης ζαχοβιτς στο 3-3 με την ρεαλ στο οακα..στα παπαρια μου τους γραφω λοιπον,οπως εξαλλου κι εσενα..κυριε παλιομπασταρδε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εκδηλώστε την αγάπη σας απο αύριο αγαπούληδες.
Σόρρυ φίλε αλλά μπορεί να με βρίζει όσο θέλει, αλλά να μη λέει μαλακίες για ανθρώπους που ήταν μάγκες, αγνοί και καθαροί. Εχω δει μπορστά στα μάτια μου (πιτσιρικάς ήμουνα) παίκτη εκείνης της εποχής το βράδυ μετά από αγώνα του γαύρου να κλαίει απαρηγόρητος σα μικρό παιδί γιατί από μαλακία του έχασε ο γαύρος...... Ο μπάσταρδος να μου συγκρίνει το μαλακισμένο κακομαθημένο το Γεωργάτο με ανθρώπους που μάτωναν από αγάπη τότε για φανέλες. Και μιλάει και για 40 χρόνια γήπεδο. Χου ρε και πάλι ξεφτίλα που δε σέβεσαι τίποτα. Αυτοί ρε ήταν τότε μια παρέα ρε μαλακισμένε....... Κάνανε διακοπές μαζί με τις γυναίκες τους ρε... Δε γαμούσανε ο ένας τη γυναίκα του άλλου στα αποδυτήρια... Χου ρε παλιοπαπάρα ασεβή έξαλλο με έκανες πάλι....

Επισκέπτης
Σόρρυ φίλε αλλά μπορεί να με βρίζει όσο θέλει, αλλά να μη λέει μαλακίες για ανθρώπους που ήταν μάγκες, αγνοί και καθαροί. Εχω δει μπορστά στα μάτια μου (πιτσιρικάς ήμουνα) παίκτη εκείνης της εποχής το βράδυ μετά από αγώνα του γαύρου να κλαίει απαρηγόρητος σα μικρό παιδί γιατί από μαλακία του έχασε ο γαύρος...... Ο μπάσταρδος να μου συγκρίνει το μαλακισμένο κακομαθημένο το Γεωργάτο με ανθρώπους που μάτωναν από αγάπη τότε για φανέλες. Και μιλάει και για 40 χρόνια γήπεδο. Χου ρε και πάλι ξεφτίλα που δε σέβεσαι τίποτα. Αυτοί ρε ήταν τότε μια παρέα ρε μαλακισμένε....... Κάνανε διακοπές μαζί με τις γυναίκες τους ρε... Δε γαμούσανε ο ένας τη γυναίκα του άλλου στα αποδυτήρια... Χου ρε παλιοπαπάρα ασεβή έξαλλο με έκανες πάλι....
πιες ξυδακι κι' αμα δεν βρισκεις ευκαιρο τραβα κανε καμμια πιπα να στανιαρεις..καταλαβε δε οτι δεν εχεις το αλαθητο του παπα κυριε μπασταρδε βαζελε απο το κερατσινι & οτι αυτα που λες ειναι παπαριες μιας & ξερω πολυ καλα & απο κοντα τι καπνο φουμαρε ο καθε παικτης του ΘΡΥΛΟΥ μας & οχι απο τις διηγησεις του σογιου μου & της καθε θειας λενας..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πιες ξυδακι κι' αμα δεν βρισκεις ευκαιρο τραβα κανε καμμια πιπα να στανιαρεις..καταλαβε δε οτι δεν εχεις το αλαθητο του παπα κυριε μπασταρδε βαζελε απο το κερατσινι & οτι αυτα που λες ειναι παπαριες μιας & ξερω πολυ καλα & απο κοντα τι καπνο φουμαρε ο καθε παικτης του ΘΡΥΛΟΥ μας & οχι απο τις διηγησεις του σογιου μου & της καθε θειας λενας..
χου ρε μπάσταρδε κωλοτούμπα που ξέρεις και από κοντά. Χου ρε μπάσταρδε γαυρόφρονα....Αιντε μαλάκα σου λέω. Κόψε τις μαλακίες. Σε αυτό το θέμα δε σε παίρνει..... 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εν μέσω ερωτόλογων, πολλά ενδιαφέροντα γράφτηκαν πάντως.......

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ρε σεις, πηγαίνετε αλλού να πλακωθείτε δημόσια αφού δεν θέλετε pm  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Απο αύριο σας περιμένουμε όλους  :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
χου ρε μπάσταρδε κωλοτούμπα που ξέρεις και από κοντά. Χου ρε μπάσταρδε γαυρόφρονα....Αιντε μαλάκα σου λέω. Κόψε τις μαλακίες. Σε αυτό το θέμα δε σε παίρνει..... 
καλα συνεχισε να ζεις με τα παραμυθακια που σε μεγαλωσε το σοι σου(συν τις σφαλιαρες που σου εριχνε),μηπως & γινεις ανθρωπος(ΓΑΥΡΟΣ δηλαδη)..επισης καταλαβε οτι δεν εισαι μονος σου σε αυτο τον πλανητη,δεν εχεις το αλαθητο,οτι δεν τα βλεπουμε ολοι οπως εσυ & ο vasos(αποτυχημενοι ποδοσφαιριστες),οτι δεν μας ενδιαφερουν οι επαγγελματιες του χωρου που ξεπουλιουνται για ενα κομματι ψωμι οπως ο μητροπουλος,οτι δεν μασαμε απο ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ οπως οι μιχος & καθε αλλο λαμογιο που ευελπιστει στο μπικικινι του κροκους & ειδικα στους οψιμους ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ,οπως οι μητροπουλος,σαργκανης,βαμβακουλας & ισως αυριο-μεθαυριο ο αποστολακης(ξερεις ποιος..αυτος που αρπαξε την 4αρα απο τον ΤΑΚΑΡΟ μεσα στην λαγοφλωρο)..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom